Konu: [08.10.2025] Sam Muckley  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2025 03:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Muckley @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.10.2025 02:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
Fear-RP
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey gözüküyor, arkadaş ile tek kişi olarak herhangi bir hayati unsuru tehdit etmeden bir kavga rolü yapıyoruz. Herhangi bir olay ile alakası olmayan, 3.Parti kişi tarafından ateş altında kalıyorum.

Karakter bir anda bana yumruk atmaya başlıyor, yaralı bir karakter yönettiğim için bir kaç saniye bekliyorum ve canımın gerçekten fazlasıyla azaldığını görünce panik olup kendimi koruma içgüdüsü ile birlikte arkadaşa ateş açıyorum. Arkadaş kaçmak yerine bana yumruk savurmaya devam ediyor, herhangi bir rol sergilemeden olay yerinde silahlı karakterimi yumrukluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/s32939
https://i.hizliresim.com/hjpr03n.png
https://streamable.com/jf7ynu

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey gözüküyor, arkadaş troll, umarım en ağır cezayı alır  :garip:
« Son Düzenleme: 08.10.2025 03:27 thealmightycunt »

#1 - 08.10.2025 03:39
bu arkadaş araç parçaladım sonra para vermek istemedim diye beni de vurmuştu bilgisayarımdan dolayı kanıt alamamıştım umarım şikayet geçerli sayılır da işlem görür gerçekten sıkıldık artık sürekli dm atan adamlardan

#2 - 08.10.2025 04:01
savunma gelir

#3 - 08.10.2025 17:11
Savunma bekleniyor. Bir de siz yaralandıktan sonra silah mı çektiniz? Bu durumda yaralı kural ihlali yapmış oluyorsunuz.

#4 - 08.10.2025 17:43
Bir de siz yaralandıktan sonra silah mı çektiniz? Bu durumda yaralı kural ihlali yapmış oluyorsunuz.

Bu konu ile alakalı süregelen bir şikayet bulunuyor, arkadaş yaralandığım halde karakterimi herhangi bir emote vermeden tekrar ve tekrar yaralı konumuna düşürdüğü için bir süre sonra karşılık verme fırsatımı kullandım. Üstelik biri ihlal durumu bulunsa bile yapılan hataya karşıt, bir hata daha gerçekleştirilemez.

#5 - 08.10.2025 17:48
Bir de siz yaralandıktan sonra silah mı çektiniz? Bu durumda yaralı kural ihlali yapmış oluyorsunuz.

Bu konu ile alakalı süregelen bir şikayet bulunuyor, arkadaş yaralandığım halde karakterimi herhangi bir emote vermeden tekrar ve tekrar yaralı konumuna düşürdüğü için bir süre sonra karşılık verme fırsatımı kullandım. Üstelik biri ihlal durumu bulunsa bile yapılan hataya karşıt, bir hata daha gerçekleştirilemez.

"Üstelik biri ihlal durumu bulunsa bile yapılan hataya karşıt, bir hata daha gerçekleştirilemez."

Anlamadım ne demek istediğinizi. Yaptığınız ihlal burada. O kişi ceza alsa bile sizin ihlalinizi görmezden gelemem, siz de ceza alırsınız. Ona göre değerlendirin.

#6 - 08.10.2025 17:58
"Üstelik biri ihlal durumu bulunsa bile yapılan hataya karşıt, bir hata daha gerçekleştirilemez."

Anlamadım ne demek istediğinizi. Yaptığınız ihlal burada. O kişi ceza alsa bile sizin ihlalinizi görmezden gelemem, siz de ceza alırsınız. Ona göre değerlendirin.

Merhaba zaten bu konu üzerinden yargılanıyorum,  oyuncu şikayeti kısmında, kendi açtığın şikayet çerçevesinde yaptırım olarak kişiye işlem uygulanması için bir şikayet açılması gerekli diye biliyorum.

Benim tarafıma bir şikayet bulunuyor, bu şikayet konusu altında sadece Sam ile ilgilenelim. Diğer şikayet üzerinde benim yaptığım ihlaller ile ilgilenebilirsiniz.

#7 - 08.10.2025 18:15
savunma yapacağım evde değilim
akşam kanıtları toplayıp savunma gelecek

#8 - 08.10.2025 22:59
Alıntı
Videoda her şey gözüküyor, arkadaş ile tek kişi olarak herhangi bir hayati unsuru tehdit etmeden bir kavga rolü yapıyoruz. Herhangi bir olay ile alakası olmayan, 3.Parti kişi tarafından ateş altında kalıyorum.
Brawl rollerinde silah kullanılabilir, anlaşmalı brawl değil.
https://streamable.com/s32939

Alıntı
Karakter bir anda bana yumruk atmaya başlıyor, yaralı bir karakter yönettiğim için bir kaç saniye bekliyorum ve canımın gerçekten fazlasıyla azaldığını görünce panik olup kendimi koruma içgüdüsü ile birlikte arkadaşa ateş açıyorum. Arkadaş kaçmak yerine bana yumruk savurmaya devam ediyor, herhangi bir rol sergilemeden olay yerinde silahlı karakterimi yumrukluyor.

Videoda görüldüğü üzere yaralısın ve seni kaçırıyoruz, role uymak yerine araçtan atlayıp kaçıyorsun, araca binmedi beklerken miss click atıyorum, silah çekince bende silahımı çekip sana sıkıyorum. Videoyu kesip biçip algı yapman hoş değil.

@Heavenly sonuçlanabilir. Arkadaş role uymayacağım saat gece 2 oldu yazıyor ama gece 4te oyunda. Kafasına göre rolü iptal ediyor, rk, retarted, refuse rp gibi ihlaller yapıyor kinlenip şikayet açıyor.
Spoiler: GösterGizle

#9 - 08.10.2025 23:13
Selam, bana ateş açmak için halen bir yeterli kanıt göremedim. Arkadaşın ile 1vs1 dövüşürken, üçüncü parti kişi olarak bir anda koşup ateş açman senin rol anlayışını yeterince ortaya sunuyor. Üstelik "/id finlay" yazman bir anlam ifade etmiyor. İsterse 1.derece akraban olsun kardeşim, kimse kimse için bu devirde silah patlatmıyor, anlaşmalı olmamasına rağmen ikimiz arasındaki rolde ben silah çekmediysem sen ne alaka cano? Üstelik R6 arkadaşı, R19'a çekmen komiğime gitti. :D

Şikayet senin adına açılmışken okları bana çevirmeye çalışman, gülünç ve utanç verici. Daha fazla yorum atmayacağım, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.10.2025 14:22 thealmightycunt »