Konu: Aimbot, ESP, dolu!  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2025 00:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_45850 , Oscar_Viscarra @aka grand mafia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryder Lawrance @os53
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2025 00:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.10.2025 Tarihli bir olay şahıslar bizi Binco önünde sıktılar fakat şahısın çıkışı ve yanımda ki arkadaşımı aynı aynda hiçbir şekilde sekmeden Deagle ile o mesafeden vurması ve bizi anında görerek çıkması beni açıkçası fazlasıyla şüphelendirdi ve hile olduğunu düşünüyorum. Aimbot ve Esp kesin olduğunu düşünüyorum. Ayrıyetten Oscar Viscarra yerde düşürüldüğü halde bu şekilde konuşma nasıl sergileyebiliyor şahıslar bunları da açıklarsa sevinirim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 07.10.2025 00:59 owsrich »

#1 - 07.10.2025 00:52
Şikayetle alakam yok fakat yorum yapmak banada düşmezde arkadaş aimbot galiba.

#2 - 07.10.2025 00:54
Şahitliğimi onaylıyorum. Hile olduğunu düşünüyorum uzak mesafeden iki kişiyi aynı anda mermi sekmeden vurması tüm hile şüphelerini uyandırıyor.

#3 - 07.10.2025 00:56
Şöyle bir şey daha değineceğim, Oscar Viscarra yerdeyken bu şekilde nasıl bize bunları yazabiliyor, şikayete onu da dahil edeceğim.

#4 - 07.10.2025 08:03
maske45850 benim ilk üç hitim gayet normal gidiyor. SA:MP mekaniklerinde bu var zaten, ilk üç hit normal gider. Sonrasında sıkan ben değilim, birlik üyem ile aynı skini giymişiz.

Ayriyetten oynanmamış video atılması gerek.
« Son Düzenleme: 07.10.2025 10:16 veensey »

#5 - 07.10.2025 08:07
O maskeli arkadaş tabii ki @veensey  :D

Kaç kere banlanmasına rağmen hala silent aim kullanan bu arkadaş için geçmiş şikayet referans alınabilir.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163469.msg1240979#msg1240979

Şikayete gelecek olursak şöyle bir destek sunayım:

0.5x(hız)'e ayarlayın.
4-5 saniye boyunca DURAN ARABAYA ateş açıyor ama hepsi arabaya(YAKLAŞIK 4-6 HİT ATIYOR). Bir tanesinde bile düz önündeki sürücü @owsrich 'i vuramıyor.
HİT ATAMADIĞI SON YER: GösterGizle

Taa ki silahı bırakıp, anlık duraksamayla gelen HİT ATMA GÜCÜ :D

Duraksama yaklaşık 0-1sn. sürüyor ve duraksamadan sonra attığı hitler kaçmıyor üstelik duran arabadaki adama vuramazken anlık harekette bulunan bir sürücüye hit kaçırmamasını kim doğal karşılar? Duraksama ile ima ettiğim şey bellidir. Anlık olarak Silent Aim açmaktan bahsediyorum. Zaten tek tuşla açılan/kapanan bir şey. Gayet makul bir duraksama.
DURAKSAMA ANI: GösterGizle

Bu duraksamadan sonra attığı ilk hiti es geçerek devam ediyorum. İkinci hitten sonrası bariz belli ne olduğu. İkinci hite bakacak olursak arkadaşın attığı mermi yolcuya doğru gidiyor ama kan ve can şoförden yani video sahibi @owsrich'den gidiyor. Silent Aim'i yakalatmada en önemli unsur nedir? Hileden anlayan arkadaşlar bilir ki güzel bir efekt modudur. Kanı bol gösteren bir efekt modu, Silent Aim kullanan kişileri yakalamada baş unsurdur. Video sahibinin de kan efektli bir efekt moduna sahip olması isabet olmuş. Tebrikler.

2. HİTE DAİR GÖRÜNTÜ: GösterGizle

3. hite gelelim. 3. hitte attığı hit arabaya bir kere. Arabaya attığı hitte sürücü hasar alıyor ve canı azalıyor. Diyelim ki arabaya takılmıyor attığı hit, yine de hit sağa kaymış, ya sürücüye işler ya da ıska geçer ama bu mermi doğrudan sürücüye işlemiş.
3. hit: GösterGizle

Hareket halindeki gelen hitlerden sonra buradaki son anlardaki hitlerden birine bakalım. Yolcuyu düşüren hit. Bu açıdan sürücüyü indirmenin yolcuyu indirmekten daha kolay olduğunu düşünüyorum. Şu an bir test et-gör yapamayacağım ancak yetkililer de aralarında aynı açıları alırsa sonucu görecektir.
Yolcunun düştüğü hit: GösterGizle

Yolcu düştükten hemen sonra hiç durmadan sürücüye hiti atıyor. Daha demin duran arabadaki adamları vuramayan adam, hareket halindeki arabada bulunan oyunculara hiç hit kaçırmıyor. Üstelik silahında sekme diye bir şey yok.

sürücüye gelen hit: GösterGizle

Neredeyse aynı saniye içinde(1 saniyeden fazlası yok videoda da belli) attığı diğer hit yine işliyor ve sürücü düşüyor.
son hit: GösterGizle

Yani demek istediğim son 2-3 saniyede attığı tüm hitler o mesafeden tutuyor. Hadi diyelim ki yolcuyu vurdun duruyordu araba, hareket eden arabadaki sürücüyü nasıl vuruyorsun?  Hiç mi silahın sekip de hit kaçırmadın? O mesafeden bir vuruş yapacak oyuncu değilsin. Üstelik hiç beklemeden artarda atıyorsun bu hitleri. YouTube kanalına da video atan birisisin, eminim ki bu çatışmadan video almışsındır. Onu atarsan sorun çözülür, tabi atabilirsen.  (savunman için yardım ettim)

Özetle: 0.5x'e ve fotoğraflamaya göre bu kadar. Arkadaşın geçmiş banları da incelenirse referans alınabilir. Oyuncular her seferinde birlik oluşturup hileyle WİN aldıklarını zannediyorlar. Umarım gereği yapılır. #temizvice

Ayrıca Veensey adlı oyuncunun YouTube kanalında da Silent Aim ile video attığı bariz bir şekilde belli oluyor. 0.40. saniyeyi açarsanız attığı hitler ağaca ama ikisi de adama işliyor.  :'( -Video Yedeklendi-
VİDEO: GösterGizle

EK: Yanıtı atarken gelen

Alıntı yapılan: veensry
birlik üyem ile aynı skini giymişiz.
Çocuk kandırmacası.

Alıntı yapılan: veensey
SA:MP mekaniklerinde bu var zaten, ilk üç hit normal gider.
Böyle bir mekanizma yok.

maske45850 benim ilk üç hitim gayet normal gidiyor.
Normal gitmiyor.

#6 - 07.10.2025 08:12
az sus hele çocuk çok kafa karıştırıyon

#7 - 07.10.2025 08:25
az sus hele çocuk çok kafa karıştırıyon
Kışkırtmaya gerek yok, savunma yap veenseyciğim. Kışkırtıp konuyu iletiye gömerek 1 hafta kaçarsın anca.

#8 - 07.10.2025 09:14
Yaralı Kural İhlalinden jail yemiştim, @Kovalanke doğrulayabilir. Başka benlik bir durum yok.

#9 - 07.10.2025 13:34
O maskeli arkadaş tabii ki @veensey  :D

Kaç kere banlanmasına rağmen hala silent aim kullanan bu arkadaş için geçmiş şikayet referans alınabilir.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163469.msg1240979#msg1240979

Şikayete gelecek olursak şöyle bir destek sunayım:

0.5x(hız)'e ayarlayın.
4-5 saniye boyunca DURAN ARABAYA ateş açıyor ama hepsi arabaya(YAKLAŞIK 4-6 HİT ATIYOR). Bir tanesinde bile düz önündeki sürücü @owsrich 'i vuramıyor.
HİT ATAMADIĞI SON YER: GösterGizle

Taa ki silahı bırakıp, anlık duraksamayla gelen HİT ATMA GÜCÜ :D

Duraksama yaklaşık 0-1sn. sürüyor ve duraksamadan sonra attığı hitler kaçmıyor üstelik duran arabadaki adama vuramazken anlık harekette bulunan bir sürücüye hit kaçırmamasını kim doğal karşılar? Duraksama ile ima ettiğim şey bellidir. Anlık olarak Silent Aim açmaktan bahsediyorum. Zaten tek tuşla açılan/kapanan bir şey. Gayet makul bir duraksama.
DURAKSAMA ANI: GösterGizle

Bu duraksamadan sonra attığı ilk hiti es geçerek devam ediyorum. İkinci hitten sonrası bariz belli ne olduğu. İkinci hite bakacak olursak arkadaşın attığı mermi yolcuya doğru gidiyor ama kan ve can şoförden yani video sahibi @owsrich'den gidiyor. Silent Aim'i yakalatmada en önemli unsur nedir? Hileden anlayan arkadaşlar bilir ki güzel bir efekt modudur. Kanı bol gösteren bir efekt modu, Silent Aim kullanan kişileri yakalamada baş unsurdur. Video sahibinin de kan efektli bir efekt moduna sahip olması isabet olmuş. Tebrikler.

2. HİTE DAİR GÖRÜNTÜ: GösterGizle

3. hite gelelim. 3. hitte attığı hit arabaya bir kere. Arabaya attığı hitte sürücü hasar alıyor ve canı azalıyor. Diyelim ki arabaya takılmıyor attığı hit, yine de hit sağa kaymış, ya sürücüye işler ya da ıska geçer ama bu mermi doğrudan sürücüye işlemiş.
3. hit: GösterGizle

Hareket halindeki gelen hitlerden sonra buradaki son anlardaki hitlerden birine bakalım. Yolcuyu düşüren hit. Bu açıdan sürücüyü indirmenin yolcuyu indirmekten daha kolay olduğunu düşünüyorum. Şu an bir test et-gör yapamayacağım ancak yetkililer de aralarında aynı açıları alırsa sonucu görecektir.
Yolcunun düştüğü hit: GösterGizle

Yolcu düştükten hemen sonra hiç durmadan sürücüye hiti atıyor. Daha demin duran arabadaki adamları vuramayan adam, hareket halindeki arabada bulunan oyunculara hiç hit kaçırmıyor. Üstelik silahında sekme diye bir şey yok.

sürücüye gelen hit: GösterGizle

Neredeyse aynı saniye içinde(1 saniyeden fazlası yok videoda da belli) attığı diğer hit yine işliyor ve sürücü düşüyor.
son hit: GösterGizle

Yani demek istediğim son 2-3 saniyede attığı tüm hitler o mesafeden tutuyor. Hadi diyelim ki yolcuyu vurdun duruyordu araba, hareket eden arabadaki sürücüyü nasıl vuruyorsun?  Hiç mi silahın sekip de hit kaçırmadın? O mesafeden bir vuruş yapacak oyuncu değilsin. Üstelik hiç beklemeden artarda atıyorsun bu hitleri. YouTube kanalına da video atan birisisin, eminim ki bu çatışmadan video almışsındır. Onu atarsan sorun çözülür, tabi atabilirsen.  (savunman için yardım ettim)

Özetle: 0.5x'e ve fotoğraflamaya göre bu kadar. Arkadaşın geçmiş banları da incelenirse referans alınabilir. Oyuncular her seferinde birlik oluşturup hileyle WİN aldıklarını zannediyorlar. Umarım gereği yapılır. #temizvice

Ayrıca Veensey adlı oyuncunun YouTube kanalında da Silent Aim ile video attığı bariz bir şekilde belli oluyor. 0.40. saniyeyi açarsanız attığı hitler ağaca ama ikisi de adama işliyor.  :'( -Video Yedeklendi-
VİDEO: GösterGizle

EK: Yanıtı atarken gelen

Alıntı yapılan: veensry
birlik üyem ile aynı skini giymişiz.
Çocuk kandırmacası.

SA:MP mekaniklerinde bu var zaten, ilk üç hit normal gider.
Böyle bir mekanizma yok.

maske45850 benim ilk üç hitim gayet normal gidiyor.
Normal gitmiyor.
Arkadaş gerçekten teşekkürlerimi sunuyorum şikayetin açıklamasını benden daha iyi yaptı hileler konusunda çok bilgili ve tecrübem olmadığı için benim şikayetimden benden daha iyi açıklamalarda bulundu açıklama olarak arkadaşımızın yazıları baz alınabilir benden daha dikkatli bir şekilde incelediği açık ve ney ortada sana teşekkürlerimi iletiyorum kardeşim sağ ol böyle adamları ve birlikleri oyundan temizlemek gerekiyor, insanların hakkına girip farklı şekilde insanları soğutmaya çalışarak bezdirirler.