Konu: Markus Arasaka - Refuse RP  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2025 07:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Markus Arasaka - https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=45862

Olaya dahil olan şahit karakter adı: İhbar üzerine bölgeye yöneldim, kişiye yapılması gereken ilkyardımı yaptıktan sonra rolün devamlılığı için hastaneye yöneldim. Hastane kapısında anlık internet kesilmesi nedeniyle 5 saniyelik bir kesinti yaşadım. Döndüğümde kişi ambulansta veya hastanede yoktu, kişiye PM attığımda ilginç bir cevapla karşılaşıyorum. Kişiyi role geri çağırdığımda yine alakasız bir cevap alarak kişi kendi PM'sini kapattı.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/10/2025 - 04:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlık internetim kesildi, döndüğümde kişi rolden kaçarak role çağırdığımda kendimce hakaret ederek PM'i kapattı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 16:45 - 20:15
i=ynhtWzhP8mnbc5Yq

Ek açıklamalar(varsa): Kişi yeni oyuncu olsa dahi gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 06.10.2025 15:17
@resonancexx bacağınız bükülmüş oradan nasıl gittiğinizi öğrenebilir miyim?
« Son Düzenleme: 07.10.2025 07:27 Heavenly »

#2 - 07.10.2025 20:52
Markus_Arasaka karakteri cezalandırılacak.