Konu: Arkas_Fidelis PQ rolünde Q  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 14:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkas_Fidelis @Memoli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @twentie glockies @EGOKUBA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PD rolünde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri tutuklamak üzere OPERATÖR'ün verdiği çağrıyı takip ediyoruz ve Rodeo bölgesine gidiyoruz kalabalık olduğunu farkedip gittiğimizde kişiler orada büyük ihtimalle aracını yaptırıyordu. Bölge tehlikeli ve yoğun olduğu için tek ekip müdahale edemiyoruz mağlum, ayrıyetten zaten Yüksek riskli suçlular departman gözünde o sebepten ötürü tek ekip durdurma işlemi yapamıyoruz. Bu sebepten ötürü yerini saptayıp direk destek sinyalimizi açtık ve bölgeye ekiplerin gelmesini bekleyip müdahale edicektik fakat kişiler polis araçlarının çoğaldığını görünce topluca Q çektiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/9mypky  Bu ilk gören ekip olarak yani bana ait ekran görüntüsü
https://streamable.com/4ccgml    Bu bizden çok daha sonra gelen Çavuş'un ekran kaydı.
https://hizliresim.com/fpbc9lm   Oyuna giriş yapmadıklarına dair kanıt.
Ek açıklamalar(varsa): Kişiler bunu defalarca yapıyor, olası bir PD gelmesi veya PD ile kontak kurmamak için direk Q çekiyorlar artık dayanamadık ve şikayet açmak zorunda kalıyoruz, videoda chatlog sansürlü Aranma kayıtlarına dair bilgiler var bütün sunucu görmemesi adına sansürledim yönetici isterse iletebilirim.

« Son Düzenleme: 06.10.2025 14:17 yuca back in business »

#1 - 05.10.2025 16:37
bizimle role girmediğiniz için haliyle anlamadık. şikayetin sebebini de anlamadım, aktif rolde bir q muhabbeti yok. interiora girip afk atmam gerekiyordu, ben de öyle yaptım. rolün isterseniz tekrarını yaparız. zaten videoları incelerseniz araçta da afkyım sürekli, inmemişim bile. olaylardan haberim yok. aranmam olduğuna emin miyiz? arkada gs maçını izliyordum. karakterim son zamanlarda vukuat işlemedi. bölge tehlikeli ve yoğun diyorsun, ne alaka? seni görmedik bile, gelip alabilirdin. kendi kendine senaryo yazıp bize şikayet açmaktan vazgeçin artık. karakterim kaç gündür sokakta rol yapıyor aranması olsa 50 kere alınırdım diye düşünüyorum. garip bir çarsın yucacım iyi roller.

#2 - 05.10.2025 16:46
bir de oyuna girmediğimin kanıtını ismim gözükecek şeklinde iletirsen sevinirim.  :sampanya:

#3 - 05.10.2025 17:02
arkadaşımın savunmasına katılıyorum, karakterler IC olarak neden arandığından bile meçhul, bilmiyorlar. Mahallede veya herhangi bir yerde rahat şekilde takılıyoruz zaten. Herhangi bir etkilişime geçmemişsiniz ortada bir rol yok. Sizin geleceğinizdende haber yok, maçı izlemeye koyulduk oyundan çıkıp. Ve ayrıca neden arandığımızı da belirtirseniz sevinirim. Her DM sonunda o kadar maske takmamıza rağmen bir yerden aranma açılıyor. Fazla saçma gelmeye başladı bu sıralar. yönetimi manipüle etmeyi bırakmalısın. hangi dmde pd rolünde q atmışız? haksız disarm yediğimiz yalnızca 1 cezamız var, onun da yönetici şikayetinin sonuçlanmasını bekliyoruz. icdeki silahlarımıza göz koyup hayranlar gibi kovalamayı bırakmalısın. oyun zevki kaçırmaktan kaçınmalısın artık. büyü.

#4 - 05.10.2025 17:37
arkadaşımın savunmasına katılıyorum, karakterler IC olarak neden arandığından bile meçhul, bilmiyorlar. Mahallede veya herhangi bir yerde rahat şekilde takılıyoruz zaten. Herhangi bir etkilişime geçmemişsiniz ortada bir rol yok. Sizin geleceğinizdende haber yok, maçı izlemeye koyulduk oyundan çıkıp. Ve ayrıca neden arandığımızı da belirtirseniz sevinirim. Her DM sonunda o kadar maske takmamıza rağmen bir yerden aranma açılıyor. Fazla saçma gelmeye başladı bu sıralar. yönetimi manipüle etmeyi bırakmalısın. hangi dmde pd rolünde q atmışız? haksız disarm yediğimiz yalnızca 1 cezamız var, onun da yönetici şikayetinin sonuçlanmasını bekliyoruz. icdeki silahlarımıza göz koyup hayranlar gibi kovalamayı bırakmalısın. oyun zevki kaçırmaktan kaçınmalısın artık. büyü.

Tamirhanedeyken maç izleyeceğim diye /q attım demen hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyeyim.  Baktın 3-4 tane pd arabası yanaştı hemen /q atmışsın, videoya baktığımız zaman çok rahat belli oluyor bu. Hangi pd rolünde q attım demişsin, merak edip baktım ve dokuz tane /q saydım. Kanıtlara ve sicile baktığımız zaman her şey ortada.

#5 - 05.10.2025 18:03

şikayetten benim ismimi siler misiniz? @yuca back in business bir daha da yönetimi kandıracak şikayet açmazsan sevinirim adıma.

#6 - 05.10.2025 18:04
aranmam yok ve sizle role girmeden attım quit sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. yuca kardeşimizin benim silahlarımda gözü var sanırım. meta yaparak aldığı silahlar yetmediyse pdliği bırakıp çeteme gelsin. ücretsiz veririm. senle role dahi girmeyeceğim yuca, peşimi bırak kanka dmden jail yemek istemiyorum

#7 - 05.10.2025 18:40

Tamirhanedeyken maç izleyeceğim diye /q attım demen hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyeyim.  Baktın 3-4 tane pd arabası yanaştı hemen /q atmışsın, videoya baktığımız zaman çok rahat belli oluyor bu. Hangi pd rolünde q attım demişsin, merak edip baktım ve dokuz tane /q saydım. Kanıtlara ve sicile baktığımız zaman her şey ortada.

Eski şikayetlere bakacak olursan oradan hikaye çıkartırsın, Arkas Fidelis karakterine yönelik bakman gerekiyor fakat sadece MANİPÜLASYON için bu iletiyi attığını bildiğimden karşılık vermeyeceğim. Sizin Arkas karakterini aradığınızdan haberim bile yokken nasıl tepki verebilirim? 3-4 tane pd arabasının yanaştığı bir yer yok. Ortada benim karakterim ile etkileşime geçtiğiniz bir yer yok direkt olarak. Daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

#8 - 05.10.2025 23:34

Eski şikayetlere bakacak olursan oradan hikaye çıkartırsın, Arkas Fidelis karakterine yönelik bakman gerekiyor fakat sadece MANİPÜLASYON için bu iletiyi attığını bildiğimden karşılık vermeyeceğim. Sizin Arkas karakterini aradığınızdan haberim bile yokken nasıl tepki verebilirim? 3-4 tane pd arabasının yanaştığı bir yer yok. Ortada benim karakterim ile etkileşime geçtiğiniz bir yer yok direkt olarak. Daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

Ne alaka Arkas Fidelis'i başka birisi mi oynuyor? Memoli aynı Memoli,

#9 - 06.10.2025 01:20
Şimdi öncelikle selamlar, aktif roller bulunduğu için şikayete gelen savunmalara bakmak fırsatım daha yeni oldu. @YMZ @aka grand mafia İkinizinde çok önemli görüşlerinizi sunduğunuz için çok teşekkür ederiz Vice oyuncuları olarak bu görüşünüze ihtiyacımız vardı teşekkürler, minnettarız. Kişilerin aranması var, sen şimdi bu tarz bir yorum yaparak duyar kastın değil mi YMZ? O arkadaşlarda aranması olduğunu öğrendi. Neymiş e-q yaparken görmüşüm o yüzden takip etmişiz. Zaten kişi 5 gündür aranma listesinde buna sen mi karar verdin bilmiyorum ama? Bu şekilde yazılar yazarak PD birliğini zan altında bırakmamalısın. (Şikayetle alakası olmayan iki arkadaş için forum üzerinden işlem uygulanırsa sevinirim, konuyu çok farklı yerlere çekmeleride ayrı bir durum)

''Garip bir çarsın'' bu tarz söylemleri ne zaman bırakırsın @mare açıkçası ihlal yaptığında şikayet açmaktan çekinecek bir durumum olduğunu düşünmüyorum. Eğer benim oyun zevkim bozuluyorsa şikayet açmaktan hiç çekinmem, aynı şekilde seninde oyun zevkin bozulursa sende tarafıma şikayet açabilirsin en doğal hakkın. Yok işte kıskanıyorsun beni yok işte hayranımsın YUCA tarzında söylemlerine özellikle hiç bir anlam veremiyorum. Pardon ama neyini kıskanıp seni özenicem? Sosyal medya hesaplarına uyuşturucu içerken attığın hikayeleri birde marifetmiş gibi öne çıkarılanlarına ekleyerek kendini etiket etmeni mi? Seni tanımıyorum bile seninle ilgilenmiyorumda biliyor musun? Sadece oyun oynuyoruz ve bunu oyunda bırakmalısın bu tarz söylemlerin oldukça mide bulandırıcı ve komik duruyor.

(Lobiye gidip benim aranmam var mı diye rol yapmakta neyin nesi? Arkadaşlar türkiyede hırsızlık felan yapmıyorsunuz, Amerika gibi güçlü bir kolluk kuvvetlerine sahip olan ülkede rol yapıyoruz. Lobiye geldiğinizde zaten bir akıllı siz oluyorsunuz değil mi? Bizde üstü boş silahtan aranması olan kişiyi bilerek üstünü boşaltıp teslim olmaya gelmiş şekilde tutuklama yapacağız? Kimse size bu şekilde yaklaşamaz PD'de zaten siz bir şeylerin farkındasınız ama PD oyuncularıda bunun farkında)

Alıntı
hangi dmde pd rolünde q atmışız? haksız disarm yediğimiz yalnızca 1 cezamız var, onun da yönetici şikayetinin sonuçlanmasını bekliyoruz. icdeki silahlarımıza göz koyup hayranlar gibi kovalamayı bırakmalısın. oyun zevki kaçırmaktan kaçınmalısın artık. büyü.

@Memoli Şimdi sıra sana geldiğine göre, Hangi pd rolünde q atmışız öyle mi? Sadece bu şikayeti açma sebebim bunu alışkanlık haline getirmenden kaynaklı açıldı bu şikayet ilk seferinde değil. İC'de silahlarını göz dikmek öyle mi? 01/10/2025 tarihinde gece 00:22'de Ocean Docks bölgesinde maskesiz sıktığın (istersen silah id felan verebilirim) kanıtları mevcut. Kimse kafasına göre size aranma felan açmıyor arkadaşlar, kendinizi bu tarz basit şeylerle kandırmayın. Oyun zevkini kaçırmaktan kaçınmalısın artık büyü öyle mi ? Memoli yanlış anlama ama zaten abin yaşındayım büyüyecek tarafta olan sensin ben değilim. Oyun zevkini kaçırmak felan söz konusu değil eğer böyle bir durum varsa şikayet açabilirsin hakkımda. Sizler istediğiniz yerde istediğiniz zamanda silahla terörist gibi şehrin göbeğinde ateş ediceksiniz bizler aranma kaydı açınca sizleri oyundan soğutuyor olacağız öyle mi? Şu mafya abi ayaklarından çıkın arada bir sokağa çıkıp sosyalleşin, klavye başından ''Büyü'' tarzında kelimeler kullanarak elinize bir şey geçmez.

Şikayetin asıl konusuna gelicek olursak, kişilerde aranma mevcut. Biz bölgeye geldiğimizde mağlum orada bir birlik var ve bu bir kuraldır ki kalabalık bölgelere ve birlik hoodlarına 4 ekip olmadan giriş sağlanmaz. Arkadaşlar bu konudan bir haber ama bununda bilgisini verelim. Öyle tek ekip 10 tane aktif oyuncunun bulunduğu ortama girip Arkas ellerini kaldır diyemiyoruz malesef. Kişiye görüş sağladık ve arka sokağa geçerek orayı görebileceğimiz en azından araca binip kaçamıyacakları bir yere geçiyoruz ve destek çağırıp 4 ekip olmayı bekliyoruz. Daha sonrasında zaten çok uzun sürmüyor hemen destek talebi yanıtlanıyor ve 6 ekip birden oraya kişileri tutuklamak için giriş sağlıyoruz. Bu sefer tabiki bunu özel gözleriyle gören iki arkadaş direk oyundan çıkarak bizim yapacağımız rolü baltalamış oluyorlar.

Şu zihniyete hiç bir zaman anlam veremiyorum ne yazık ki? Bizim aranmamız olduğunu nereden bilelim. Kardeşim zaten sen aranman olduğunu bilirsen bizim ne özelliğimiz kalıyor? Nasıl bir kafa yapısı bu ''BİZ ARANMAMIZ OLDUĞUNU BİLMİYORDUK'' Zaten bilmemeniz gerekmiyor mu bu durumu? Bu durumu bilirseniz silahları arkadaşınıza aktarıp teslim oluyorsunuz ya hani? Komik cümleler kurmayın rica ediyorum normal bir şekilde savunma yapacaksınız olayla ilgili bu kadar.

Kişilerin hiç bir delil veya kanıtı yok sanırım sadece sözlü olarak bizleri suçlu göstermeye çalışmış olmaları garip, eğer savunma yaptılarsa şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 06.10.2025 01:27 yuca back in business »