Konu: Aktif rolde quit  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2025 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Karpov @shque

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ganton park ygz üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurulduktan sonra quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 5 dakika sonra oyuna girdiyse kanıt atsın, kanıtsız bir şekilde inkar edicekse de inceleyecek olan yetkili oyuna giriş çıkış loglarına baksın ve kişiyi cezalandırsın. İyi forumlar.

#1 - 03.10.2025 23:02
Merhabalar öncelikle, şöyle ki şu sıralar internet problemim aşırı şekilde artış gösteriyor. Sürekli bağlantı koptu hatası alıyorum. Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor, oyundan düştüğümde tekrar sıfır GTA kurdum oyuna girdim. Ancak sizi bulamadım. Oyunda da sürekli sürekli düşüyorum, bunu düzelteceğim ve RK rolü yapacağım.

Kanıt:

#2 - 03.10.2025 23:05
Merhabalar öncelikle, şöyle ki şu sıralar internet problemim aşırı şekilde artış gösteriyor. Sürekli bağlantı koptu hatası alıyorum. Oyuna girerken siyah ekranda kalıyor, oyundan düştüğümde tekrar sıfır GTA kurdum oyuna girdim. Ancak sizi bulamadım. Oyunda da sürekli sürekli düşüyorum, bunu düzelteceğim ve RK rolü yapacağım.

Kanıt:

Zaten RK rolü yapmak zorundasın, attığın ekran görüntüsünde 5 dakikadan fazla bir süre geçtikten sonra oyuna giriş sağlamışsın. Söylediğin gerçekse bile bu durumu değiştirmiyor. Sen ve birliğinde ki diğer R20'e de aynı olaydan şikayet açıldı, bu yüzden bu yazdığına bile inanasım gelmiyor. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 03.10.2025 23:08
Sıfırdan gta kurdum dostum. Tekrardan GTA indirdim, oyuna girdim. Beş dakika içinde oyuna girmem mümkün mü? H-a bir de konuşacağım diyip seste MİX yapan elemanlar bana şikayet açıyor. Bir de belli olmasın diye sms atıyor. Komik. Logların incelenmesini istiyorum. Her neyse sonuçlanabilir.

Ekleme:  Arkadaşlar kendilerini rollerinden ve attıkları dmden çok iyi belli ediyor. Alt karakterimde afk iken gelip sıkıyor burada bana şikayet açıyor.  ::)

« Son Düzenleme: 04.10.2025 00:54 shque »

#4 - 03.10.2025 23:08

#5 - 04.10.2025 14:49
Savunma kabul edildi, bu konuyla ilgili tekrar bir şikayet gelmesi durumunda daha ağır yaptırım uygulanacak.

K&A