Konu: Emote ihlali Deatmach Maskeli_55236  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2025 15:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_55236

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Santiago_Lozano @Qartvela

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.10.2025 14:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.--- Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriye esnasında 9-1-1 çağrısı geldi, bende bölgeye yöneldim ve Beyaz Premier buldum. Sadece siren yakıp yanına gittim, dur ihtarı bile vermeden araçtan inip ateş açtı. Hiçbir emote olmadan. Ardından destek sinyalime yönelen ekip aracını emote olmadan indiriyor ekip arabası tamamen bana doğru geliyor bana kurtarmaya geliyor. Fakat arkadaş kaçması gerekirken arabadan inip yanından geçen PD aracınada ateş açıyor, karakteri canının derdine düşmesi gerkirken o tamamen PD düşürmeye çalışıyor., o mesafeden öyle indirmesi bana çok garip geldi ama emin olmadığım için birşey demiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/j3rkyka https://hizliresim.com/r5hxg2j https://hizliresim.com/ptodrxe

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın, 1 saat RK bekliyorum artık böyle olaylar çok sıklaştı.

« Son Düzenleme: 03.10.2025 15:23 uygarr »

#1 - 03.10.2025 15:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.10.2025 21:05
Aktif savaşta olduğumuz muzan birliğinin hoodundayız ve taze ateş açmışız (hoodda çatışma çıkmıştı, birkaç kişiyi vurduk), polis siren yakıyor sürücümüz crash yediği için üç kişi kalıyoruz. Ardından yüksek ihtimalle cctv düştüğü için pd bizi görür görmez siren yakıyor ve ateş açıyoruz(videolu arkadaş değil, diğer arkadaş), destek çağırması ihtimaline karşı ateş açıp riski tamamen ortadan kaldırıyoruz. İkinci devriye aracına sıkma sebebimiz de tam olarak bu, yöneldiği bölgede de hâlen birlik oyuncularımız var. Bir polisin silahlı adamların yanına dalabilecek kadar aksiyon alabilmesini fazlaca realistik bulmuyorum. Keşke öncesini de gösterseydiniz, anlık olay yaşanan kanıtlarla maalesef bir yere varabileceğimizi sanmıyorum. Ekstra olarak emote attık fakat aracımız sizden epey uzak olduğu için sizin chatlogunuza düşmedi ve attığım ikinci emote falan olması gerekiyor.

Başka bir şey eklemeyeceğim, siz de bir şey eklemek istemiyorsanız hızlıca şikayetin incelenebilmesi adına, @reagan sonuçlanabilir.  :o
« Son Düzenleme: 03.10.2025 21:24 mastin19 »

#3 - 04.10.2025 14:30
İkinci devriye aracı sizden uzaklaşırken ateş açıyorsunuz. İlk emote'de neredeyse araçlarımız çok yakındı. Eğer bir emote atılsaydı bizim chatlogumuza düşerdi. Sonuçlanabilir.

#4 - 04.10.2025 14:38
İkinci devriye aracı sizden uzaklaşırken ateş açıyorsunuz. İlk emote'de neredeyse araçlarımız çok yakındı. Eğer bir emote atılsaydı bizim chatlogumuza düşerdi. Sonuçlanabilir.

Dediğim gibi ikinci devriye aracının gittiği kısımda hâlen arkadaşlarımız var, silahlı arkadaşlarımınız yanına doğru giderek doğru bir aksiyon aldığını sanmıyorum polisin. Videolar ve ssler ortada, araçlarımız yakın olmadı hiçbir zaman emote attım fakat size düşmedi. Farklı bir şey yoksa sonuçlanabilir. @reagan

#5 - 04.10.2025 18:57
Herşey ortada ikinci araca attığınız deatmach ve ilk araca attığınız emotesiz sıkmanız bariz. Sonuçlanabilir

#6 - 06.10.2025 21:40
Savunma kabul edildi.