Konu: DM  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2025 16:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_61552 @CigARAm

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Maij @ruggieroo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Samuel_Maij Karakteri ile aracımız suya düştüğünden ötürü Rolsel bölgemiz'e doğru koşuyorduk, koşareken de yolda araç arıyorduk ardından yolun kenarında kalabalık gördük ve kim olduğuna bakmaya geldik ve bizim birlik üyesini gördük tamamen şans eseri zaten arkadaş bana pm içerisinden siz ne alaka yazdı bende onu gördüğüme şaşırdım, ardından on saniye içerisinde karşıdan bir kişi maskesi takılıydı direkt ateş etmeye başladı ve direkt düşürmeye çalıştığı kişi bendim. PM'den durumu anlattı hood bölgesi vs bizimkiler agresiflik çıkartmış ben konuyu bilmiyorum şans eseri karşılaştım onların başında hood bölgesi yazmıyor zaten onaylı değiller hood bölgeleri olup olmadığını da bilemem böyle daha ortama gelen daha konusmayan kişiye de silahla sıkılması kadar saçma bir şey yok. Arkadaşın cezalandırılmasını ve silahının silinmesini istiyorum. Umarım bir daha başka kişilerin rol zevklerini ve oyun icerisindeki heveslerine karşı gelmezler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Daha gelir gelmez beni düşürdüğü yer: https://i.hizliresim.com/m9f3mti.png
Ekstra bir ss: https://i.hizliresim.com/n3qt7lu.png
Ve bu arkadaş sivil sanırsam, forumdan incelediğim vakit herhangi bir birlikte gözükmüyor. : https://hizliresim.com/3nvi3ad

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum, böyle davranışlarda bulunarak ben ve benim gibi rastgelen kişileri oyundan ve rolden soğutuyorlar.

« Son Düzenleme: 02.10.2025 16:30 quarion »

#1 - 02.10.2025 16:27
Olay doğru, kiralık aracımız suya düştü bizde yaklaşık olarak San Fierro gişelerinden vice mall’a doğru koşup spawnlanan aracı geri alacaktık sonra ben kalabalığı farkedince onların yanına gittik birlikten arkadaşımız Jan’da oradaydı tam bizi vice mall’a bırakabilecek var mı demeye kalmadan 10-15 saniye içinde şahıs silahını alıp bizi düşürdü. Olayı bilmiyorum, oraya gitmeden önce neler yaşandı hiçbir fikrim yok.

#2 - 02.10.2025 18:38
Şahısların bölgemize gelip IC olarak agresif tavırlar sergileyerek rolü başlatmışlardır, ilk önce brawl rolü döndürerek şahısları RK'a düşürüyoruz, ardından role devam ederken. İki şahsın da role dahil olup yanımızda Çilek-Su yiyerek ve içerek canlarını doldurduğunu görüyoruz, onlar önce davranmadan ben Deagle markalı silahıma davranarak şahısları RK'a düşürüyorum, ki şahıslara PM atıldığını düşünüyorum, gayet ortada bir Mixing, Metagaming bulunuyor açıkca gözükmekte, kanıtlarım bunlardır.

Şahıslar PM konuşmamız bulunmaktadır, bunu da buraya ek olarak koyuyorum. Bunun dışında ekstra birşey yoktur, DM söz konusu değildir, sanki biz şahıslarla hiç role girmeden onlara sıkmış DM atmış gibi bir şikayet oluşturmuşsunuz, böyle şeylere gerek yok. Düşünce şikayet açıyorsanız oynamayacaksınız o halde.

#3 - 02.10.2025 20:41
Savunma kabul edildi.