Konu: eric kharasov q  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2025 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric Khasanov @buzgibi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: tavşanlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vuruyoruz sonrasında polisler basıyor, silahını kaptırmamak ve yakalanmamak için arkadaş q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.10.2025 00:34
rol ortasında olmadığı sürece oyundan çıkıp girmek ne zaman suç oldu? anlık olarak oyundan girip çıktım sadece, ortada aktif bir rol yok bir şey yok. söylediğin gibi bir polis falan görmedim ben.
https://www.upload.ee/image/18656807/samp_02_10_2025_00_32_50.png
« Son Düzenleme: 02.10.2025 00:35 buzgibi »

#2 - 02.10.2025 00:39
Rol ortasında derken? Çatışma içerisinde düştükten sonra polisler geldi ve sende gözükmemek için /q attın. Gelen polis arkadaşların kayıtları varsa orada olmadığın gözükecektir.

Ayrıca şunu belirtelim, attığın SS'ten 15 dakika geçmiş. Ve çilek yemişsin 132 canın var. Düştükten sonra 15 dakika oyunda durman gerekiyor, neden q atıyorsun? Rol ortasında değilsin, DİREKT olarak çatışmada düştün.

#3 - 02.10.2025 00:45
Rol ortasında derken? Çatışma içerisinde düştükten sonra polisler geldi ve sende gözükmemek için /q attın. Gelen polis arkadaşların kayıtları varsa orada olmadığın gözükecektir.

Ayrıca şunu belirtelim, attığın SS'ten 15 dakika geçmiş. Ve çilek yemişsin 132 canın var. Düştükten sonra 15 dakika oyunda durman gerekiyor, neden q atıyorsun? Rol ortasında değilsin, DİREKT olarak çatışmada düştün.
attığım ss karakter sekmesinde son oyuna giriş kısmı gözüksün diye. dediğim gibi oyuna anlık olarak giriş yaptım, yaralı süremi doldurdum ve kendimce yaralı rollerimi yaptım. daha sonrasında olay yerinden uzaklaştım doğal olarak. çatışmadan sonraki 15 dakikanın en fazla 30 saniyesini falan kaçırmışımdır.

#4 - 02.10.2025 13:18
Oyundan gir çık yaptıktan sonra insan direkt ss alır değil mi oyuna giriş yaptığına dair, onu zamanında atman gerekiyor, 15 dakika geçmiş bir ss'i kanıt olarak göstermen bile gülünç.

#5 - 02.10.2025 13:57
Oyundan gir çık yaptıktan sonra insan direkt ss alır değil mi oyuna giriş yaptığına dair, onu zamanında atman gerekiyor, 15 dakika geçmiş bir ss'i kanıt olarak göstermen bile gülünç.
kardeş okuma yazmada problem mi var karakter sekmesini attım ya oyuna son giriş saati gözüksün diye, şikayet açılacağını nereden bilebilirim?

#6 - 02.10.2025 20:29
Savunma kabul edildi.

K&A