Konu: dm ve agresif rol  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.10.2025 16:52
Bıyığımla mantığı olmayan bir şekilde dalga geçip ağır küfürler ediyorsunuz, size çarpmama rağmen yine küfür edip bana bulaşıyorsunuz ben de karşılık veriyorum. Sonrasında oraya yandaki arkadaşın ricası üzerine geliyorum sizin orada olduğunuzu bilmiyorum. Beni alıkoyup vurup işkence ediyorsunuz. Yetmiyor ertesi gün beni sabah vurup yine kaçırma rolü yapıyorsunuz dmnize uymak istemediğim için /q atıyorum. Yani sonuç olarak bana sataşıyorsunuz karşılık verince 2 gün beni vurup kaçırma rolü yapıyorsunuz ve bunun dm olmadığını söylüyorsunuz.

#11 - 02.10.2025 17:16
Bıyığımla mantığı olmayan bir şekilde dalga geçip ağır küfürler ediyorsunuz, size çarpmama rağmen yine küfür edip bana bulaşıyorsunuz ben de karşılık veriyorum. Sonrasında oraya yandaki arkadaşın ricası üzerine geliyorum sizin orada olduğunuzu bilmiyorum. Beni alıkoyup vurup işkence ediyorsunuz. Yetmiyor ertesi gün beni sabah vurup yine kaçırma rolü yapıyorsunuz dmnize uymak istemediğim için /q atıyorum. Yani sonuç olarak bana sataşıyorsunuz karşılık verince 2 gün beni vurup kaçırma rolü yapıyorsunuz ve bunun dm olmadığını söylüyorsunuz.
Güzel kardeşim seninle polemiğe girmeyeceğim, sana bu şikayeti açtıranları da iyi biliyorum ben. Savunmam hala geçerli eğer bu olaylar DM olarak nitelendirilecekse ki temeli ve kanıtları var. Misilleme olarak bizim de vurulan birlik üyemiz var, şikayetini bizzat açtıracağım. Bu arada ikinci defa vurulduğun için bu kadar dil dökeceksen, seni dün vuran oluşumun hood bölgesine giderek küfürler savurma.

#13 - 02.10.2025 20:33
Savunma kabul edildi.