Konu: Maskeli#57340 - Car DM  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2025 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#57340 - Maskeli olduğu için etiket atamıyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Fredo_Shawn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tanımam etmem, gelmiş araçla ezip üzerimde beklemiş. Alt Tab'daydım oyunu açınca gördüm. Arkadaşım da sağolsun ss almış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 30.09.2025 09:41
@Dwex07 savunmanız bekleniyor.

#2 - 01.10.2025 00:38
@Heavenly savunma gelmeyecek sanırım sonuçlanabilir.

#3 - 01.10.2025 09:52
Ceza alacak. Ek olarak, @Dwex07 daha önce de trollingten cezalandırılmışsınız. Burası trolling yaparak kendinizi eğlendirebileceğiniz bir platform değil. Tekrarında daha ağır işlem uygularım devamında karakterinizi yasaklarım. Oyuncuların rollerini bozmanıza izin vermem not geçeyim.
« Son Düzenleme: 01.10.2025 09:55 Heavenly »