Konu: Felix Horton - 30.09.2025 / hatalı emote  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2025 00:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BigMagMenu Felix Horton
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote / 2. Ortak Nezaket başlığının alt kuralıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Verdiği emote tamamen hatalı, nesnel bir cümle değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rolün öncesinde, muhtemelen devamında da ihlaller yaptı fakat sadece roleplay yaparken emote veremediğinin farkında olması için ceza almasını istiyorum. Diğer ihlalleri kendisine kâr kalabilir.

« Son Düzenleme: 30.09.2025 00:09 chikobyte »

#1 - 30.09.2025 00:18
kendi arkadaşlarının yaptığı ihlali koymayıp benim yazdığım emoteyi niye koyuyon kardeşim
malibu gibi bölgelerde bu tarz roller yasak değil mi? ben ne zaman böyle yerlerde tartışsam 400dk jail yiyorum

kankacığın şöyle emote atıyor, bana rol yaparken emote vermeyi bilmiyor cart curt diyorsun

birine şikayet açıp eleştirmeyi çabalarken burnunun dibindeki adamların da ihlal yaptığını görüp ona göre hareket et
attığım emotede hata yok, hakaret içeriği içermiyor

#2 - 30.09.2025 00:29
Bu rolün de öncesi attığın sslerde tahmin edileceği üzere var. Sen sana açılan şikayete savunmanı yapsan daha uygun olur.

#3 - 30.09.2025 00:29
Bu rolün de öncesi attığın sslerde tahmin edileceği üzere var. Sen sana açılan şikayete savunmanı yapsan daha uygun olur.
bu rölün öncesini anlatır mısın peki? milleti boş yere toxicleyip emote atınca da şikayet açmak nasıl bir eziklik

#4 - 30.09.2025 00:54
bu rölün öncesini anlatır mısın peki? milleti boş yere toxicleyip emote atınca da şikayet açmak nasıl bir eziklik
Bu ooc tutumunda ceza görmesini istiyorum. Nezaket sınırlarında eğlenelim.

#5 - 30.09.2025 00:56
Bu ooc tutumunda ceza görmesini istiyorum. Nezaket sınırlarında eğlenelim.
birliğindeki adamları kontrol etmeni istiyoruz
düşük roleplay sınırında eğlenemiyoruz

#6 - 30.09.2025 01:33
Savunman için teşekkürler, daha fazla ileti atmaya gerek yok. Ceza bir ıslah yöntemidir, umarım olursunuz.

#7 - 30.09.2025 09:25
Ceza alacak, böyle bir emote türü yok. @BigMagMenu siz de şikayetçi olduğunuz konular için ayrı şikayet açın.