Konu: Noob dm & trolling yetersiz oyuncu  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2025 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @derin devlet bakhtiyar  Pakrad_Kasparov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/09/2025  22:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz
NOOB DM
Gerçek hayatta mümkün olmayan, mantıksız veya role aykırı hareketler yapmak yasaktır.
Gülünç, troll veya alaycı hareketlerle rolün akışını bozmak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Etkinliğe geldim cam terasa, tam aracımın motorunu kapattım aşağıya ineceğim şikayetçi olduğum sahış ve gurbu kalabalık bir şekilde karakterimin aracının etrafına dolandılar sahış aracıma bindi kendisi ve arkadaşları karakterimi taciz ettiler sonrasında. Sür sür dedi yüzüme yumruk attı şikayetçiyim bunun gibiler gerçekten mide bulandırıyor. Şahısları ic'de hiçbirşekilde tanımıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18650049/87F6F0F7-85F1-4B4C-97AD-CB84E1C80589.png
https://www.upload.ee/image/18650048/36DEF31D-CFED-42C1-B00D-95B12A56CFF7.png

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz kişilerin, aramızda olmasını istemiyorum gerekli cezai işlem uygulansın.

« Son Düzenleme: 29.09.2025 22:32 Lazzona »

#1 - 29.09.2025 22:52
Yetersiz kanıt.

#2 - 29.09.2025 22:58
Yetersiz kanıt.
chatlogdan belli oluyo neyin ne olduğu, avukatlığa gerek yok

#3 - 30.09.2025 09:41
Selamlar,

On tane erkek karakterin içerisinde karakterime böyle bir rol yapıyorsun ve benim yetersiz oyuncu profili olduğumu söylüyorsun, aynen. Karakterimin neden yumruk attığı ekran görüntülerinde gözüküyor. Kural ihlali hiçbir durum yok.

#4 - 30.09.2025 09:44
Bu olayın tamamen durduk yere olduğuna dair kanıt yok. Aranızda bir diyalog geçiyor ve sonrasında yumruk attığını görüyorum. Küfür etmişsiniz zaten karaktere, hiçbir şey yokken gelip size durduk yere vurup gitmemiş. Bu ekran görüntülerine göre sorun yok, kilit.
« Son Düzenleme: 30.09.2025 13:29 Heavenly »