0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CarDm
Öncelikle selamın aleyküm, olay altı gün önce yaşanmış ve yeni şikayet oluşturuyorsun. Olayı hatırlamıyorum fakat yolun tam ortasında durduğuna göre ben yoldan geçerken çarpmışımdır herhangi bir car dm söz konusu değil.
Alıntı yapılan: Dutchavelli - 30.09.2025 04:17Öncelikle selamın aleyküm, olay altı gün önce yaşanmış ve yeni şikayet oluşturuyorsun. Olayı hatırlamıyorum fakat yolun tam ortasında durduğuna göre ben yoldan geçerken çarpmışımdır herhangi bir car dm söz konusu değil.IC iletişimden sonra çarpmanıza tesadüf mü diyorsunuz? Yolun ortasındaysa ve vurduysanız aranızda diyalog geçtikten sonra neden böyle bir şey yaşanıyor?
Alıntı yapılan: Heavenly - 30.09.2025 09:23Alıntı yapılan: Dutchavelli - 30.09.2025 04:17Öncelikle selamın aleyküm, olay altı gün önce yaşanmış ve yeni şikayet oluşturuyorsun. Olayı hatırlamıyorum fakat yolun tam ortasında durduğuna göre ben yoldan geçerken çarpmışımdır herhangi bir car dm söz konusu değil.IC iletişimden sonra çarpmanıza tesadüf mü diyorsunuz? Yolun ortasındaysa ve vurduysanız aranızda diyalog geçtikten sonra neden böyle bir şey yaşanıyor? Yaptığım rolleri oyundaki dostlarım ve polisler bile biliyor, kimsenin rolünü baltalamam kimseyi rahatsız etmem, arkadaş şikayeti altı gün sonra açıyor. Bu arkadaş hatırladığım kadarıyla birini kovalıyordu bende mahallem olduğu için neden yaptığını sordum, herhangi bir car dm söz konusu değil aramızda konuşma geçmiyor zaten sadece soru sormuşum arkadaşda mahalleden çıkmış, ve yolun ortasında duruyor cezayı hakettiğimi düşünmüyorum herhangi bir yanlışım varsada affola.
Alıntı yapılan: Dutchavelli - 30.09.2025 16:51Alıntı yapılan: Heavenly - 30.09.2025 09:23Alıntı yapılan: Dutchavelli - 30.09.2025 04:17Öncelikle selamın aleyküm, olay altı gün önce yaşanmış ve yeni şikayet oluşturuyorsun. Olayı hatırlamıyorum fakat yolun tam ortasında durduğuna göre ben yoldan geçerken çarpmışımdır herhangi bir car dm söz konusu değil.IC iletişimden sonra çarpmanıza tesadüf mü diyorsunuz? Yolun ortasındaysa ve vurduysanız aranızda diyalog geçtikten sonra neden böyle bir şey yaşanıyor? Yaptığım rolleri oyundaki dostlarım ve polisler bile biliyor, kimsenin rolünü baltalamam kimseyi rahatsız etmem, arkadaş şikayeti altı gün sonra açıyor. Bu arkadaş hatırladığım kadarıyla birini kovalıyordu bende mahallem olduğu için neden yaptığını sordum, herhangi bir car dm söz konusu değil aramızda konuşma geçmiyor zaten sadece soru sormuşum arkadaşda mahalleden çıkmış, ve yolun ortasında duruyor cezayı hakettiğimi düşünmüyorum herhangi bir yanlışım varsada affola.Arkadaş hâla inkar ediyor car dm olmadığını. Sonuçlanabilir.
Anlaşılan arkadaş inkar etmeye devam edicek en iyisi karşılıklı iletileri uzatmadan sonuçlansın.