Konu: Sunucuda sohbet muhabbet rol döndürm  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2025 02:40
Arkadaşlar sunucu içerisinde gerçekten akıcı mükemmel rol dönüyor bunu farkettim yani şöyle söylemek istiyorum ki
Vice Roleplay > Mta
Bir sürü roleplay sunucuları mevcut kimi iyi kimi kötü farketmeksizin gerekse giriş/kayıt uygulamaları alınan önlemler olsun vice roleplay gerçekten roleplayden anlayan ekibi kendi çevresinde toplamayı başarmış gerçekten emeği geçen kim varsa herkesin ellerine sağlık ve tüm oyunculara selam olsun!

Öncelikle sunucuyu çok uzun zamandır biliyorum ve yeniyim diyemem geri döndüm yeni hesap açtım bana önerileriniz varmıdır acaba şunu yaparak daha iyi kasılabilirsin daha iyi para kazanabilirsin işin açıkçası para kazanma işlerini biraz hızlıya alıp akıcı şekilde rol yapmak istiyorum varsa önerileriniz seve seve hepsini okur yanıtlarım herkese şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.09.2025 12:51
yönetimle sıkıntısı olan adamların bile gizli gizli oynadığı sunucuya hoş geldin diyelim o halde.

aşağıya iki tane alman birliği bıraktım, karakterinin alman ırkı olduğundan bunu yapıyorum bu birliklerde sunucunun anatomisini ve lorenu öğrenebilirsin
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=171499.0
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169964.0

legal taraftada malibu'da stajyer olarak işe başlayabilir kendine bir branş edinip ilerleyebilirsin. Malibu'da karakter yönetirsen sunucu genelinde tanınabirlik de bir o kadar artar. şimdiden bol şans hoş geldin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok