Konu: dm maskeli  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.09.2025 19:53
Kişinin attığı video'da bu şikayeti destekleyecek bir şey yoktu, sadece savaşın başladığına dair bir çatışma videosu mevcuttu bunu kendisi de kabul edecektir. Herhangi bir akıllılık yapma durumu yok video sahibini tanımıyoruz bile.

#11 - 01.10.2025 09:40
@egobackinbusiness sistemsel birlik üyesi diye daha önce o birlik hoodunda, mekanında, birlik üyeleriyle rolde görmeden vuramazsınız kimseyi böyle bir kural yok. Şimdi bana şunu açıklayın; bu kişiyi daha önce kaç kere karşı birlik hoodunda, rolde, etkileşimde gördünüz. Kurallar değişmedi, varsa böyle bir kural iletin ben de bileyim

#12 - 01.10.2025 11:11
kişileri ayrıyetten Muzan hoodunda gördüm @Heavenly ama böyle bir şikayetin açılacağını düşünmediğimden kanıt alma gereği duymadım. Kararı size bırakıyorum.

#13 - 01.10.2025 11:12
Olay içinde bende bulunuyorum, benim işlettiğim bar'da kapının önünde rollüyorduk arkadaşlarla, arkadaş gelip sıkıp Muzan hakkında bir şeyler söyledi. Kendileri tanıdığım kişiler(vurulanlar) yeni başladılar, her hangi bir rolleri yok Muzan'larla sadece yeni geldiler. Rolsel olarak çekik olan herkesi vurmamız gerek o halde.
şahit olarak yazılmamışsın, bir daha buraya yazma dostum

#14 - 01.10.2025 11:32
Birlikler arası savaş var ve birlik üyesini daha önce görmüş birlik mekanında hoodunda vs. Bu savunmayı geçerli sayıyorum, vurmasında sorun yok.