Konu: Krikor Azizian GOD  (Okunma sayısı 506 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2025 00:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @ @_FletcheR_   
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2025, 00.30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uyuşturucu teslimatından sonra Krikor adlı arkadaş ufak bir agresif ardına silahla ateş etti.Ama sorun şu ki videoda görüldüğü üzere onca hit yemesine rağmen düşmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşın amacını çözemedim zaten bu ayrı konu ama gereği yapılırsa sevinirim iyi forumlar.

#1 - 27.09.2025 00:47
Savunmasını yarın yapacağım.

#2 - 28.09.2025 00:14
Şikayet ile ilgilenecek yöneticiden savunma için bir gün daha rica ediyorum, elimde olmayan sebeplerden ötürü eve yeni girebildim. Yarın net bir savunma gelecek.

#3 - 28.09.2025 17:23
https://streamable.com/8mww8h
Olayın stresi ile videoyu başlatamadım, geç açtım fakat zaten koşarken canım gidiyor. Dikkatli incelenirse gözükecektir, videoyu başlatabildiğim yerden itibaren paylaştım. 6.saniyede göründüğü üzere karşı taraftan bir hit yiyorum fakat bu sunucunun düşme animasyonu laga girdiği için orada karakterin hit aldığında Gta San Andreas'ın vurulma/hit sesi bile çıkmıyor. Karşı tarafta sadece hit atmış olarak görüyor kendini. Burada benim canım gitmiyor. 15 saniyede görüldüğü üzere de videonun sesine odaklanırsanız Gta San Adreas'ın hit yeme sesi çıkıyor. Bu hiti Gta bile algıladığından orada canım gidiyor. Ki şöyle bir şey var, God hilelerinde canınız sabit kalır. Yani açtığınızda hep 100 olarak kalır, videoda görüldüğü üzere zaten benim canım azalıyor. Geçen günlerde yapılan Hotline'da da bunla karşılaştık birçok oyuncu böyle sorunlar yaşadı, sonrasında bug olduğu tespit edildi. Ayrıyetten videoda fark edildiği üzere bende karşımda olan kişiye 5 hit atıyorum. Ortada sunucu kaynaklı bir şey olduğu kesin çünkü 46 x 5  230 eder. Yani adamın 230 canı olmadığına göre? Arkadaşın canı 97, kendi videosunda gözüküyor. Ben bunun sunucu kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Savunmam bu kadar.

Ekstra olarak çatışma başlamadan önce LSD kullanmıştım ve 140 hp civarında bir canım vardı, buna Jiro Kuroda karakteri de şahittir yine de görüntü bırakmak istiyorum. God açmadım ki açacak biri olsaydım uyuşturucu neden kullanayım? Yine de yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için üzgünüm, iyi oyunlar dilerim.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 28.09.2025 17:47 _FletcheR_ »

#4 - 28.09.2025 18:54
Olay ile alakam yok ama bazen kullanılan mod packlarde sorun yaratabiliyor ki şikayet açan kişinin mod dosyasını gözden geçirmesi iyi olur senden gözükmeyen şey karşı tarafta gözükebilir, örneğin ağaç modu gibi ağaçlar sende yoktur ama bende vardır, gibi gibi bir çok mod var yani çakışabiliyor bazen

#5 - 28.09.2025 20:22
Klasik samp bugu aramızda hallettik K&A

#6 - 08.10.2025 05:32
K/A