Konu: Ynt: [26.09.2025 - Birden fazla kişi] Metagaming, Powergaming  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2025 23:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario Bayton - @k4rwashere / Maxo Bayton @maxorN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Silas Rasheed

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming, Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: iki karakter için de bariz metagaming ve kelepçeli bir karakterin bu kadar basit bir şekilde araçtan inişi ve kruvazör sistemlerini tanımaması nedeniyle Mario Bayton için powergaming

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): şu an için yetersiz profilde oyuncular, açılan diğer şikayetler de baz alınarak arttırımlı bir cezalandırma ve ek olarak gerekli rol desteğin sağlanması oyuncuların sunucuda kriterleri düşürmeden oynaması için şart diye düşünüyorum

#1 - 26.09.2025 23:49
Bu ilk kez olan bir durum değil, birkaç defa daha bu olayı yaşadık. Muhakkak cezalandırılmaları lazım.

#2 - 26.09.2025 23:50
Kovalamacayı yaparken yanınızdaydım zaten. Olayı izliyordum boşa düşünce gelip aldım. META'lık birşey yok.

#3 - 26.09.2025 23:50
ilk olarak diğer pd arkadaş beni sürüklemeden arabanın yanında mario yanımda emote u atıyor diğer bir konu olarak araca bindirdikten sonra aracı kitlemiyorsun bu da senin hatan rol dersini bence siz de almalısınız

#4 - 26.09.2025 23:52
Kelepçeleyip kapıyı kitlmezsen araçtan inebilirim emoteumu verdim kayıtta da mevcuttur

#5 - 27.09.2025 03:08
Videonun öncesini paylaştım, kimsecikler yoktu, kimse kimseyi kandırmasın. Ayrıca ellerin arkadan kelepçeliyken senin o kapıyı açıpta araçtan inme mümkünatın yok, hadi indin, karşıdaki aracın kapısı açıp nasıl bindin. :D Neyse.

https://streamable.com/cpqw6k

#6 - 27.09.2025 08:00
Peki, sen elinde pompalı varken beni nasıl öyle sürükleyip arabaya götürdün?

#7 - 27.09.2025 15:53
Peki, sen elinde pompalı varken beni nasıl öyle sürükleyip arabaya götürdün?
Savunma yapması gereken ben değil sensin, bununla ilgili şikayet oluşturabilirsin.

#8 - 27.09.2025 17:49
Şikayet incelendi.

Mario_Bayton karakteri Powergaming & Mixing ihlalleri nedeniyle işlem görecek.

Maxo_Bayton karakteri Mixing ihlali nedeniyle işlem görecek.