0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M4 dediğimiz silah samp fiziklerine göre, oturduğunda hiç sekmeyen bir silahtır. Karşıma doğru koşan adama 25'ten fazla mermi atıyorum. Bu adam 20-20 kas ve dayanıklılık sistemine sahip olsa 11 vururum. 11x25'ten 275 yapar. Bu sadece benim vurduğum hit sayısı, araç arkalarındaki arkadaşların kafaları da kabak gibi ortada oturarak hepsine en az 2 şarjör boşaltıyoruz (3 m4 + 2 saha personeli) ateş ediyor. Fakat kişiler söylenen OOC Yalan'a göre 10 canla kaçmışlar. Milyonlarca kez animasyona giren ve üzerinden kan efekti çıkan arkadaşlar'ın god olmadıklarını söylüyorlar. Kişilere ateş ettiğimiz sırada herkeste can barı çıkarken onlarda çıkmıyor. İlk başta birlik liderinde de çıkmıyor daha sonrasında arka tarafta düşüyor. (muhtemel god kapatma) mevcut. Arkadaşların yaptıkları savunma üzerinden de ceza alıp yasaklanmasını talep ediyorum.
Alıntı yapılan: Jacker - 26.09.2025 15:01M4 dediğimiz silah samp fiziklerine göre, oturduğunda hiç sekmeyen bir silahtır. Karşıma doğru koşan adama 25'ten fazla mermi atıyorum. Bu adam 20-20 kas ve dayanıklılık sistemine sahip olsa 11 vururum. 11x25'ten 275 yapar. Bu sadece benim vurduğum hit sayısı, araç arkalarındaki arkadaşların kafaları da kabak gibi ortada oturarak hepsine en az 2 şarjör boşaltıyoruz (3 m4 + 2 saha personeli) ateş ediyor. Fakat kişiler söylenen OOC Yalan'a göre 10 canla kaçmışlar. Milyonlarca kez animasyona giren ve üzerinden kan efekti çıkan arkadaşlar'ın god olmadıklarını söylüyorlar. Kişilere ateş ettiğimiz sırada herkeste can barı çıkarken onlarda çıkmıyor. İlk başta birlik liderinde de çıkmıyor daha sonrasında arka tarafta düşüyor. (muhtemel god kapatma) mevcut. Arkadaşların yaptıkları savunma üzerinden de ceza alıp yasaklanmasını talep ediyorum. bu oyun modlarıyla adam vurma ihtimalin zaten sıfır git biraz mexicoda aim kas öyle gel yanımıza
Nametagım bile gözükmemiş hile falanda kullanmıyorum, neden bu şikayete eklendim anlamadım. Evet, oradaydım ama arabanın arkasında saklanarak sıkıyordum bana çok az mermi geldi.