Konu: Public Enemy Number 1 [GODMODE]  (Okunma sayısı 772 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 26.09.2025 15:20
M4 dediğimiz silah samp fiziklerine göre, oturduğunda hiç sekmeyen bir silahtır. Karşıma doğru koşan adama 25'ten fazla mermi atıyorum. Bu adam 20-20 kas ve dayanıklılık sistemine sahip olsa 11 vururum. 11x25'ten 275 yapar. Bu sadece benim vurduğum hit sayısı, araç arkalarındaki arkadaşların kafaları da kabak gibi ortada oturarak hepsine en az 2 şarjör boşaltıyoruz (3 m4 + 2 saha personeli) ateş ediyor. Fakat kişiler söylenen OOC Yalan'a göre 10 canla kaçmışlar.  ::)
Milyonlarca kez animasyona giren ve üzerinden kan efekti çıkan arkadaşlar'ın god olmadıklarını söylüyorlar.

Kişilere ateş ettiğimiz sırada herkeste can barı çıkarken onlarda çıkmıyor. İlk başta birlik liderinde de çıkmıyor daha sonrasında arka tarafta düşüyor. (muhtemel god kapatma) mevcut. Arkadaşların yaptıkları savunma üzerinden de ceza alıp yasaklanmasını talep ediyorum. 

Sana gelecek olursakta, turuncu skinli ve ak li benim. Kafam kabak gibi orta da falan da değil, bana atılan hitleri tek tek sayabilirsin bir de kaç canımın kalması gerektiğini de. 104 canım, otur hesapla bu da sana ders olsun kardeşim, çalışmana başla. Burada gelip boş toxiclik yapmanıza gerek yok, gerekli LOG kayıtlarına bakılır zaten.

#21 - 26.09.2025 15:33
 :garip:
« Son Düzenleme: 26.09.2025 15:58 Lawarence »

#22 - 26.09.2025 17:11
:garip:
Birliğim god dolu olsaydı bende bu emojiyi atardım. Sadece Log kayıtları diyip geçiyorsunuz, bir tane videonuz veya ekran görüntünüz bulunmuyor olayla ilgili, god olmadığınızı kanıtlasanıza dostlar boş boş yorum yapmak yerine.  Bir tane video ve ekran görüntünüz yok bir adama elliden fazla M4 mermisi attım ama Hulk gibi adam, düşmüyor. Bu god olayıyla ilgili bir tane kanıt gösterin, kanıtınız yoksa boş ileti atıp sayfayı ilerletmeyin dostlar size iyi forumlar.  O:-)  :garip:

#23 - 26.09.2025 19:49
M4 dediğimiz silah samp fiziklerine göre, oturduğunda hiç sekmeyen bir silahtır. Karşıma doğru koşan adama 25'ten fazla mermi atıyorum. Bu adam 20-20 kas ve dayanıklılık sistemine sahip olsa 11 vururum. 11x25'ten 275 yapar. Bu sadece benim vurduğum hit sayısı, araç arkalarındaki arkadaşların kafaları da kabak gibi ortada oturarak hepsine en az 2 şarjör boşaltıyoruz (3 m4 + 2 saha personeli) ateş ediyor. Fakat kişiler söylenen OOC Yalan'a göre 10 canla kaçmışlar.  ::)
Milyonlarca kez animasyona giren ve üzerinden kan efekti çıkan arkadaşlar'ın god olmadıklarını söylüyorlar.

Kişilere ateş ettiğimiz sırada herkeste can barı çıkarken onlarda çıkmıyor. İlk başta birlik liderinde de çıkmıyor daha sonrasında arka tarafta düşüyor. (muhtemel god kapatma) mevcut. Arkadaşların yaptıkları savunma üzerinden de ceza alıp yasaklanmasını talep ediyorum. 

bu oyun modlarıyla adam vurma ihtimalin zaten sıfır git biraz mexicoda aim kas öyle gel yanımıza

#24 - 26.09.2025 19:58
 :-[ :-[ metro swat konuşuyor motoru durdurun ateş açılacak  :-[ :-[

mermici mağdurları  ::) ::)

#25 - 26.09.2025 19:58

bu oyun modlarıyla adam vurma ihtimalin zaten sıfır git biraz mexicoda aim kas öyle gel yanımıza

Dostlar, kanıtınız yada kendi oyun modlarınızın bulunduğu bu olayla ilgili bir videonuz yoksa ileti atmayın lütfen şikayeti uzatıyorsunuz, şikayet ile alakan yok bu arada lütfen kanıt sunun yoksa şikayetin sonuçlanmasını hep beraber bekleyelim.  O:-)

#26 - 29.09.2025 17:29
Sonuçlanabilir, arkadaşların herhangi bir kanıtı bulunmuyor sanırım, her şey ortada. @Mea

#27 - 07.10.2025 14:33
Nametagım bile gözükmemiş hile falanda kullanmıyorum, neden bu şikayete eklendim anlamadım. Evet, oradaydım ama arabanın arkasında saklanarak sıkıyordum bana çok az mermi geldi.

#28 - 07.10.2025 16:20
Nametagım bile gözükmemiş hile falanda kullanmıyorum, neden bu şikayete eklendim anlamadım. Evet, oradaydım ama arabanın arkasında saklanarak sıkıyordum bana çok az mermi geldi.

Hasarlar kayıtlarında sıkan olarak sende varsın, sonuçlanabilir artık. @Mea @Justice
« Son Düzenleme: 07.10.2025 18:59 Rusky »

#29 - 12.10.2025 02:48
Sonuçlanabilir, kişiler bu süre zarfında silah aktarımı yapmış olmalı. Gerekli kontroller sağlanırsa sevinirim.