Konu: GİŞE KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2025 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hasmımyaşamaz Rudy_Fernsbyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/09/2025 17:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GİŞE KURAL İHLALİ

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş öncelikle, videoda göründüğü gibi gişenin solundaki dubaya çarpıp üstünden geçmeye çalıştı ve başaramadı.
Ardından birdaha denemeye kalkarken arkadan birinin geldiğini gördü ve onun açtığı gişeden durması gerekirken geçti ve ihlale sebep oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını çekmesini istiyorum.

#1 - 25.09.2025 01:09
Arkadaşım öncelikle selamlar. neden bana jail yedirtmeye oynuyorsun bilemiyorum burada senin gişenden geçmemişim orada özzelikle video almak için mi bekledin? belli ki kin gütmüşsün orası da belli.  :)

#2 - 25.09.2025 01:09
her hangi bir gişe ihlali yapmıyorum senin yerinden geçmiyorum, başaramıyorum ve yoluma devam ediyorum.

#3 - 25.09.2025 01:14
her hangi bir gişe ihlali yapmıyorum senin yerinden geçmiyorum, başaramıyorum ve yoluma devam ediyorum.
Benim yerimdende geçtin, sonrasında kayıt aldım ve durum ortada.

#4 - 25.09.2025 01:43
Sonradan kayıt alman hiç bir şeyi değiştirmez, sonuçta senin yerinden geçmiyorum belli ki önceki şikayetinde jailini yedin oturdun aşşağıya kin güdüp bu şikayeti açmayı karar verdin ben mesleğimi yapıyorum yoluma devam ediyorum, şikayet açman hiç bir şeyi değiştirmez.

#5 - 25.09.2025 15:44
Sonradan kayıt alman hiç bir şeyi değiştirmez, sonuçta senin yerinden geçmiyorum belli ki önceki şikayetinde jailini yedin oturdun aşşağıya kin güdüp bu şikayeti açmayı karar verdin ben mesleğimi yapıyorum yoluma devam ediyorum, şikayet açman hiç bir şeyi değiştirmez.
Ne anlatıyorsun sen bilader, kurallardan vesaire haberin yokmu? Onca ceza yemişsin halen şikayet açamazsın diyorsun. Bırakta yetkililer karar versin. @dossx
Kardeşim benim ne yediğimden sanane, adam gibi mesleğimi yapıyorum geliyorsun şikayet açıyorsun bu KİNCİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.
Bana “kardeşim” diye hitap etmeye kalkma. Bu samimiyet sende yok. Yaşının küçük olduğu belli gelip dc’den bana ana avrat küfür etmişsin, ardından da engel atmışsın. Bu yaptığın, hem kişisel saygısızlık hem de bulunduğumuz sunucunun kurallarına tamamen aykırı. Burası Roleplay sunucusu. Roleplay, gerçek hayatı baz alan ve disiplinle yürütülen bir sistemdir. Burada herkes kurallara uymak zorunda, aksi halde yaptırımla karşılaşır. Senin sergilediğin tavır, bu ortamda yeri olmayan bir davranıştır. Bunu bilmeni istiyorum, Şikayetimi asla geri çekmeyeceğim. Bu yaptığın yanına kalmayacak. Kuralları hiçe sayıp insanlara hakaret eden birine taviz verilmeyecek. Eğer bu ortamda var olmak istiyorsan, önce saygı nedir öğrenmen gerek
.https://www.upload.ee/image/18635584/Screenshot_2025-09-25-15-19-14-436-edit_com.discord.jpg
Kişinin occ kinden dolayıda cezasına yaptırım uygulanmasını istiyorum, bu kadar ceza geçmişine sahip olup halen nasıl sunucuda keyif bozabiliyor şaşırtıcı

#6 - 25.09.2025 19:38
Şikayet incelendi.

Rudy_Fernsbyy karakteri Gişe İhlali nedeniyle cezalandırılacak.