Konu: Bayton  (Okunma sayısı 510 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.09.2025 00:14
Neden yedin acaba "lan"  :D

#11 - 25.09.2025 00:16
dostum ölmemek için alt tab bugu yapıyosun xd.
hem durduk yere sıkıp ölünce bug mu yapıyosun aklınca XDDD.

#12 - 25.09.2025 00:16
Benim anladığım rol anlayışı;

#13 - 25.09.2025 00:17
dostum ölmemek için alt tab bugu yapıyosun xd.
hem durduk yere sıkıp ölünce bug mu yapıyosun aklınca XDDD.
Ne anlatıyorsun emotesiz gelip düşürmeye çalışıyorsun troll olduğunuz belli sizin saçma rollerinize uymak zorunda değiliz, boş yapma kanıtlı bir şekilde savunmanı yap.

#14 - 25.09.2025 00:18
Siz kimsiniz dostum çoğul kullanıyosun kendi arkadaşın bize sebepsiz yere silah çekip ateş ettiği için bu rol gerçekleşti. Neyin trollünden bahsediyosun trole gelsek kaç zamandır balıkmı tutarız dostum? B chatten ilk yazan sensin kendin beni haraslıyosun sana nasıl bir karşılık vermemi bekliyosun? Arkadaşında sonradan gelip silahla ateş ediyor zaten rol bitmişken hepsinin kaydı var ALTTAB bugu yapıp afk taklidi yapıyor arkadaşın sen ne zannediyorsun durduk yere neden fighta girelim? Arkadaşın bıçaklandıktan sonra kalkıp silahla ateş ediyor neyin rolünden bahsediyorsun? Orda kaç tane adamız ne bıçak var elimizde yapmamızı bekliyorsun? Orda rol var kendinde biliyosun fight olduğunu neden dahil oluyorsun? Söyle bakalım.

#15 - 25.09.2025 00:18
Siz kimsiniz dostum çoğul kullanıyosun kendi arkadaşın bize sebepsiz yere silah çekip ateş ettiği için bu rol gerçekleşti. Neyin trollünden bahsediyosun trole gelsek kaç zamandır balıkmı tutarız dostum? B chatten ilk yazan sensin kendin beni haraslıyosun sana nasıl bir karşılık vermemi bekliyosun? Arkadaşında sonradan gelip silahla ateş ediyor zaten rol bitmişken hepsinin kaydı var ALTTAB bugu yapıp afk taklidi yapıyor arkadaşın sen ne zannediyorsun durduk yere neden fighta girelim? Arkadaşın bıçaklandıktan sonra kalkıp silahla ateş ediyor neyin rolünden bahsediyorsun? Orda kaç tane adamız ne bıçak var elimizde ne yapmamızı bekliyorsun? Orda rol var kendinde biliyosun fight olduğunu neden dahil oluyorsun? Söyle bakalım.
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş boş yapmış. @dossx

#16 - 25.09.2025 00:20
Senmi karar vericeksin dostum  :D

#17 - 25.09.2025 00:20
Senmi karar vericeksin dostum  :D
Aynen ben karar veriyorum hadi hadi, nereden geldiysen oraya

#18 - 25.09.2025 00:22
Emrin olur paşam  :) gelicek videolar birazdan.

#19 - 25.09.2025 00:23
herhangi bir arkadaşımızın size ateş açtığı yok beyler evet ooc arkadaşım kendisi ateş açmış olabilir fakat oluşumumuzda bulunan bir kişilik değil sizle role girdiğini biz jail yedikten sonra discord üzerinden ulaşıp kendisi yaralı kural ihlali yaptığınıza dair ssleri gönderdi onun dışı ic olarak şahısla bir bağlantımız yok oraya sadece  tamir rolü yapmak için geldik şahsım ve oluşumum tarafından şahıslara herhangi bir dm girişiminde bulunulmadı aksi kanıtlarınız varsa gönderebilirsiinz forum kurallarını ihlal etmeden tartışın lütfen

bizden önce role girdiğiniz kişide @hapY  evet kendisi ooc arkadaşım olur ama rolle ilgili bir bağlantısı yok olay yaşandıktan sonra bana ulaşıp durumu haberdar etti
« Son Düzenleme: 25.09.2025 00:26 bumble43 »