Merhaba, arkadaş önceki açtığı şikayette silahı çatıda verdiğimi biliyordu, fakat buna rağmen tekrardan şikayet açma gereği duymuş ve bug yaparak silahı aktardığımı düşünüyor. Arkadaşıma silahı verme saatim yakalanmadan önceki 2-3 dakika öncedir. Evet üniversiteye yanlışlıkla ışınlandım fakat bunu isteyerek yapmadım, oyun dosyamda değiştirme tarihini bile şikayete atmıştım fakat arkadaş tekrar tekrar şikayet açma gereği duyuyor. Üniversiteye ışınlanır ışınlanmaz 2 rapor ve 1 Yöneticiye PM yolu ile zaten olayı anlattım, birlikteki tüm skinleri custom modelse atıyoruz ve bu yüzden oyuna girerken /reloadmodels yazmadığımız anda Crash yiyoruz. Arkadaşın olayı çarptırarak "ÜNİVERSİTE BUGU YAPIYOR!" adı altındaki söylemlerin hiçbirini kasıtlı olarak yapmadığımı belirtmek isterim. Uziyi verme tarihim zaten yakalanmadan önceydi, arkadaş bunu diğer şikayette belirtmesine rağmen bu şikayette sanki üniversiteye ışınlandıktan sonra vermişim gibi Yönetimi Kandırmaya Yönelik Davranışlar sergiliyor. Bu tavrının hoş olmadığını da buradan belirtmek isterim. Kısacası SS çıkartmaya çalışırken 2 kez F7 bastım ve hud gidip chat kaldı ve ss çekemedim, relog atmak istedim ve hızlı oyuna girerken /reloadmodels yazmayı unuttum. Oyuna girer girmez /admins yazdığım sslerde mevcut. Log kontrolü yapılırsa sevinirim, arkadaşıma silahı yakalanmadan önce verdiğim zaten gözükecektir.
Arkadaşın bir önceki şikayette "silahı çatıda verdin" dediği yer.
Olay aynı 21.09.2025 iken, skini değiştirme tarihim 20.09.2025 (Mahon Collins)
Arkadaşa PM atıyorum ve crash yediğimi belirtmeme rağmen "PM ATMA BİLADER BU NE SAMİMİYET" adı altında tutum sergiliyor.
Admin direkt rapora bakıyor ve yanına ışınlıyor fakat beni almadan üniversiteye gitmeye devam ediyorlar, neden yaptığını bilmiyorum.
Daha sonrasında tekrardan rapor atıyorum ve bu sefer Kovalanke bakıyor. rolü izliyor ve raporda üniversitede doğduğumu belirtiyorum, ve Kovalanke admin bir şey demiyor.
Arkadaşın üstüme attığı bilerek yapılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum, aynı zamanda diğer şikayette "Uziyi çatıda verdin" diyip bu şikayette univeriste bugu yaptıktan sonra silahı başkasına verdin dediği için YÖNETİMİ KANDIRMAYA YÖNELİK DAVRANIŞ sergilediğinden dolayı yaptırım almasını talep ediyorum ve buna yönelik ekstra olarak şikayette açacağım. Anlayışınız için teşekkürler, olayı saptırıp adminlerin işini zorlaştırmandan dolayı seni kınıyorum, yalanla bir yere varamazsın bu dünyada bunun bilincinde olup şikayet açarsan sevinirim.
Arkadaş herhangi bir ileti atmazsa tarafımca herhangi bir ileti gelmeyecektir, adminlerin işini zorlaştırmaya hiç gerek yok şikayet tek iletide sonuçlanır.