Konu: Mahon Collins - Üniversite bugu  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2025 17:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mahon Collins @chaos no equivalent
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @hoon1gan242 @Rusky @Santaff
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahon karakterinin Ocean Docks bölgesinde ''Uzi'' silahı ile ateş etmesi sonucu CCTV verileri sisteme düşmüş olup ''SWAT'' birimleri olarak şehirde onu aramaya başlamış bulunduk. Daha sonrasında telefon sinyalinin Jefferson bölgesinde olmasıyla o bölgeye yönelmeye başladık ve kişiyi Glen Park'a yakın olan bloklarla bulduk. Kişi kaçmaya başladı ve bizler araçtan inmeden Sultan marka Swat birimi aracıyla kişiyi takip etmeye başladık daha sonrasında kendi hood bölgelerinde bulunan bir tane çatıya bir arkadaşıyla çıkış yaptılar ve orada biz alt kısımda kaldığımız için aşağıya inmedi ve arkadaşı yanına geldiğinde ''Ya üzerindeki silahı teslim etti, yada farklı bir olay döndü çünkü arkadaşı çatıdan direk inerek evin içine girmiş bulundu.'' Bu sefer bizden 30 saniye önce kaçan Mahon karakteri birden bir sanki hiç bir şey yokmuş rahatlığının vermesiyle birlikte Swat biriminin önüne geçerek sabit bir şekilde beklemeye başladı.'' PD oyuncularından birisine relog atması gerektiğini söyledi, fakat relog atmasını gerektiren konu ise skin muhabbeti olduğunu söylüyor. Orda PD üyeleriyle rol yapıyorsun skin konusu ne kadar önemli olabilir ki? Bu sefer kişi oyundan çık gir yaptığında Üniversite bölgesinde spawn olmuş bulundu. Ya kişi üzerindeki silahı OOC yollarla arkadaşı ile anlaşıp Üniversite bölgesinde bekletti ve silahını orada devretti yada farklı bir amaçla bunu yaptığını düşünmekteyim. Kişi başlı başına kasıtlı bir şekilde üniversite bugu yaparak işini halleti ve daha sonrasında hiç bir şey olmamış gibi haklı çıkmaya çalışıp ben  rapor attım adminlere haber verdim başlığı altında kendini haklamaya kalktı. Neden relog attı bu birincisi? İkincisi biz neden relog attığımızda çıkış yaptığımız yerde tekrardan oyuna giriş sağlıyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin Uzi marka silahı CCTV verilerinde silah İD'sine kadar gözüküyor, bu yaşanan olaylar sırasında kime aktarım yaptığı kontrol edilmeli ve gerekli yaptırım yapılıp silahı silinmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 23.09.2025 18:54 yuca back in business »

#1 - 23.09.2025 17:25
Şikayeti ofisten açtım, sanırım fotoğrafların linkleri patlamış eve geçtiğimde video kaydını ve gerekli sslerin geçerliliğini tekrardan yüklüyeceğim.

#2 - 23.09.2025 18:29
Merhaba, arkadaş önceki açtığı şikayette silahı çatıda verdiğimi biliyordu, fakat buna rağmen tekrardan şikayet açma gereği duymuş ve bug yaparak silahı aktardığımı düşünüyor. Arkadaşıma silahı verme saatim yakalanmadan önceki 2-3 dakika öncedir. Evet üniversiteye yanlışlıkla ışınlandım fakat bunu isteyerek yapmadım, oyun dosyamda değiştirme tarihini bile şikayete atmıştım fakat arkadaş tekrar tekrar şikayet açma gereği duyuyor. Üniversiteye ışınlanır ışınlanmaz 2 rapor ve 1 Yöneticiye PM yolu ile zaten olayı anlattım, birlikteki tüm skinleri custom modelse atıyoruz ve bu yüzden oyuna girerken /reloadmodels yazmadığımız anda Crash yiyoruz. Arkadaşın olayı çarptırarak "ÜNİVERSİTE BUGU YAPIYOR!" adı altındaki söylemlerin hiçbirini kasıtlı olarak yapmadığımı belirtmek isterim. Uziyi verme tarihim zaten yakalanmadan önceydi, arkadaş bunu diğer şikayette belirtmesine rağmen bu şikayette sanki üniversiteye ışınlandıktan sonra vermişim gibi Yönetimi Kandırmaya Yönelik Davranışlar sergiliyor. Bu tavrının hoş olmadığını da buradan belirtmek isterim. Kısacası SS çıkartmaya çalışırken 2 kez F7 bastım ve hud gidip chat kaldı ve ss çekemedim, relog atmak istedim ve hızlı oyuna girerken /reloadmodels yazmayı unuttum. Oyuna girer girmez /admins yazdığım sslerde mevcut. Log kontrolü yapılırsa sevinirim, arkadaşıma silahı yakalanmadan önce verdiğim zaten gözükecektir.

Arkadaşın bir önceki şikayette "silahı çatıda verdin" dediği yer.

Olay aynı 21.09.2025 iken, skini değiştirme tarihim 20.09.2025 (Mahon Collins)

Arkadaşa PM atıyorum ve crash yediğimi belirtmeme rağmen "PM ATMA BİLADER BU NE SAMİMİYET" adı altında tutum sergiliyor.

Admin direkt rapora bakıyor ve yanına ışınlıyor fakat beni almadan üniversiteye gitmeye devam ediyorlar, neden yaptığını bilmiyorum.

Daha sonrasında tekrardan rapor atıyorum ve bu sefer Kovalanke bakıyor. rolü izliyor ve raporda üniversitede doğduğumu belirtiyorum, ve Kovalanke admin bir şey demiyor.

Arkadaşın üstüme attığı bilerek yapılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum, aynı zamanda diğer şikayette "Uziyi çatıda verdin" diyip bu şikayette univeriste bugu yaptıktan sonra silahı başkasına verdin dediği için YÖNETİMİ KANDIRMAYA YÖNELİK DAVRANIŞ sergilediğinden dolayı yaptırım almasını talep ediyorum ve buna yönelik ekstra olarak şikayette açacağım. Anlayışınız için teşekkürler, olayı saptırıp adminlerin işini zorlaştırmandan dolayı seni kınıyorum, yalanla bir yere varamazsın bu dünyada bunun bilincinde olup şikayet açarsan sevinirim.
Arkadaş herhangi bir ileti atmazsa tarafımca herhangi bir ileti gelmeyecektir, adminlerin işini zorlaştırmaya hiç gerek yok şikayet tek iletide sonuçlanır.

#3 - 23.09.2025 18:45
Pekala, arkadaş mixing yaptığını dile getirmiş çünkü İC olarak hiç bir şekilde karşı tarafla iletişim kurmamasına rağmen nasıl olduda arkasında SWAT ekipleri varken arkadaşıyla anlaşıp çatıya çıkıp hemen silahı al gülüm ver gülüm yaptılar? Buda kötü niyetli çünkü bizler eğer orada o arkadaşın evine baskın atsaydık ki atıcaktık daha fazla PDwin'e oynanıyor tarzında diyaloglar yaşanmasın diye yapılmadı bu pratik. Ama arkadaş çatıda silahı verdiğine göre birazdan video paylaşacağım kişinin hiç bir şekilde diyalog veya iletişim kurmadan bu arkadaşla nasıl anlaştığını ve silahı teslim edip hemen bu olayı gerçekleştirdiklerini ele veriyor.

Üniversiteye yanlışlıkla ışınlanma gibi bir olay yaşanamaz, kasıtlı bir şekilde o komutu yazıp relog çektiğinde direk oraya ışınlanıyor. Videoda kayıtlarda izliyeceğiz zaten yükleniyor.

Üniversite bugunuda bu kadar normalleştirmen gerçekten komik durum olmaya başladı, işimiz gücümüz yok senin peşinde bir oraya bir buraya koşucaz galiba.

#4 - 23.09.2025 19:23
Şikayet ''ÜNİVERSİTE BUGU'' adı altında açılmıştır. Kişi bunu kasıtlı bir şekilde yaptığı ortada ilgilenen yönetici bu konu üzerinden yürürse iyi olur.

Kişiye başka ileti gelmiyecektir, şikayet sonuçlanabilir zaten kendiside savunma yaptı.

#5 - 23.09.2025 22:46
Pekala, arkadaş mixing yaptığını dile getirmiş çünkü İC olarak hiç bir şekilde karşı tarafla iletişim kurmamasına rağmen nasıl olduda arkasında SWAT ekipleri varken arkadaşıyla anlaşıp çatıya çıkıp hemen silahı al gülüm ver gülüm yaptılar? Buda kötü niyetli çünkü bizler eğer orada o arkadaşın evine baskın atsaydık ki atıcaktık daha fazla PDwin'e oynanıyor tarzında diyaloglar yaşanmasın diye yapılmadı bu pratik. Ama arkadaş çatıda silahı verdiğine göre birazdan video paylaşacağım kişinin hiç bir şekilde diyalog veya iletişim kurmadan bu arkadaşla nasıl anlaştığını ve silahı teslim edip hemen bu olayı gerçekleştirdiklerini ele veriyor.

Üniversiteye yanlışlıkla ışınlanma gibi bir olay yaşanamaz, kasıtlı bir şekilde o komutu yazıp relog çektiğinde direk oraya ışınlanıyor. Videoda kayıtlarda izliyeceğiz zaten yükleniyor.

Üniversite bugunuda bu kadar normalleştirmen gerçekten komik durum olmaya başladı, işimiz gücümüz yok senin peşinde bir oraya bir buraya koşucaz galiba.
Dostum bilerek yapsaydım neden rapor atayım ki? Ayrıca bunu bilerek yapsaydım sence yöneticiye rapor atar mıydım? Hala günahıma alıyorsun kardeşim, adminlere bilerek yapmadığımı kanıtladım ve bu adminlerin insafiyetine kalmış, Uzi konusuna gelirsekte direkt chattan "Acil al şu silahı" diyip çatıda verdim, zaten arkadaş etrafta dolaşıyodu ve direkt verdim. Ortada mix falanda  yok bu arada adminlerin silahı kontrol ettiği saatte IC chatı da kontrol edebilir.

Bilerek yapmadığımı tekrardan belirtiyorum, yanlışlıkla yaşanan bir olay oldu ve bu durumdan dolayı üzgünüm, arkadaşın üst üste bana şikayet açmasından zaten OOC kin beslediğini görebiliriz.

#6 - 24.09.2025 10:22

Dostum bilerek yapsaydım neden rapor atayım ki? Ayrıca bunu bilerek yapsaydım sence yöneticiye rapor atar mıydım? Hala günahıma alıyorsun kardeşim, adminlere bilerek yapmadığımı kanıtladım ve bu adminlerin insafiyetine kalmış, Uzi konusuna gelirsekte direkt chattan "Acil al şu silahı" diyip çatıda verdim, zaten arkadaş etrafta dolaşıyodu ve direkt verdim. Ortada mix falanda  yok bu arada adminlerin silahı kontrol ettiği saatte IC chatı da kontrol edebilir.

Bilerek yapmadığımı tekrardan belirtiyorum, yanlışlıkla yaşanan bir olay oldu ve bu durumdan dolayı üzgünüm, arkadaşın üst üste bana şikayet açmasından zaten OOC kin beslediğini görebiliriz.

Chaos gerçekten çok başarısızsın manipüle etme yeteneğin dahi yok, neden olayları farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun yok kin beslediği yok kinci cart curt. Şu kafadan çıkmalısın ayrıca ben senin kardeşin değil abin yaşındayım onuda bir anlaman dileğiyle.

Kişinin yaptığı ihlaller sonucunda ''Direk birlikten atılması'' daha sonrasında süre cezası ile şikayet kapanınca tekrar birliğe alınmasıda birlik yöneticilerinin kendi düşüncelerince taktik planları olmuş gibi ama sorun yok aktif olarak forum ticket açıldı zaten inceleme sağlanıcak bu konu hakkında.

Üniversite bugunu bilerek yapmadığına kim nasıl inanıcak, elinde bir kanıt yok sadece sözde bir kaç cümle yazıyorsun buraya geçmiş sicillerine bakıcak olursa ki forumda Chaos ismini çoğu kişi bilir yalanı fazlasıyla söylüyen birisisin Üniversite bugunu yapıp işini halledip rapor atmış olamaz mısın?

Akşam sizlere bir video kaydı yükleyeceğim, şuanda ofisteyim ve iş yerindeki bilgisayardan bunları yazıyorum. Videoda Chaos isimli yalancı arkadaşın İC olarak karakteri hiç durmadan çatıya tavşan gibi atlıyor ve chatlogta hiç bir şekilde durupda o söylediği ''ACİL GEL BU SİLAHI AL'' tarzında bir yazı yazmasının imkanı bulunmamakta direk arkadaşıda peşinden koşuyor ve hiç bir şekilde diyalog dahi kurulmadan alıp hemen arkasını dönüp duvardan atlayıp eve giriyor. Eve geçtiğimde videoyu atacağım çok fazla yalan söylemeye başladı çünkü bu işin tadı kaçıyor.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 10:24 yuca back in business »

#7 - 24.09.2025 14:26
Scalatene PM atıp yanlışlıkla üniversiteye ışınlandığımı belirttim, ayrıca rapor atıp Kovalanke'ye de söyledim gerekli yollarla. Zaten rolü izliyordu orada ceza almam gereken bir konu olsaydı en başta yönetici zaten Jail atardı, fakat sen hala jaile girmem için elinden geleni yapıyorsun, orada 1 adet yönetici ve 1 adet Admin bir şey demediği halde gelip burada sanki hile açmışım gibi muamele yaparak şikayet açıyorsun, emin ol yanlışlıkla yapmasaydım PM vesaire atmadan kaçardım oradan, şikayeti inceleyen admin zaten Yönetici ve Admine PM attığımı görecek, daha fazla ileti atma, o kadar haksız bir şikayet açıyorsun ki sürekli sürekli ileti atarak farklı şeyler yapmaya çalışıyorsun, 1 kere savunma yaptım ve geri kalan tüm iletilerim senin yalanlarına karşılık vermek oluyor, şu davranışlarından vazgeç, log kontrolünde her şey açığa çıkacak.

#8 - 24.09.2025 15:06
Sonuçlanabilir.

#9 - 30.09.2025 15:44
Bu seferlik konuyu çok fazla uzatmayacağız, bu tip buglarda hiçbir şey yapmadan sizinle rol yapan memurlara yazmanız gerekiyor. Eğer bu tarz bir şey ile yakalanırsanız yasaklanırsınız, yasaklama atmaktan da çekinmeyiz. Eğer yönetim kadrosunu kandırmaya dahi teşebbüs ederseniz forum yasaklaması da yersiniz, tekrar şikayette görüşmeyelim.