Öncelikle, “antistun” konusu ile ilgili belirtmek isterim ki paylaşılan videonun 5. saniyesinde de görüldüğü üzere stuna girdiğim açıkça ortadadır. “Unfreeze” konusuna gelirsek, orada arka arkaya işlem yaptık. Sen ilk girdiğin için doğal olarak benden daha erken çıktın. Ayrıca videoda bu kısmın yer almadığını fark ettim. Sen sıktığında hasar almam da bunu destekliyor; eğer unfreeze kullanmış olsaydım, o hasarı almam mümkün olmazdı.

Framevigilante ile ilgili duruma gelince, orada pingimin yüksek olması sebebiyle hareketlerim dışarıdan farklı veya şüpheli görünebilir. Ancak bunun hileyle hiçbir ilgisi yoktur. Daha önce hile kullandığım doğrudur, bunu yönetime de kendim bildirmiştim. O dönemde bunun cezasını aldım ve çektim. O günden bu yana herhangi bir hile kullanmadığımı, yönetimdeki arkadaşlar da gayet iyi bilmektedir.
Bu nedenle, konuyla ilgili başka ekleyeceğim bir şey yoktur. Kararı tamamen yönetimin takdirine bırakıyorum. Tarafımca yeni bir açıklama yapılmayacaktır süreç sonuçlandırılabilir.