Konu: 22.09.25 Trolling-İmla kuralları-Mixing  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.09.2025 03:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guzman_Alacatra / @t4ha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling -- İmla Kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sürekli peşime gelip troll şekilde role uymayan cümleler söylüyor üstelik bunu imla kurallarına uyarak bile yapmıyor, kibarca arkadaşı göndermeye çalışmama rağmen ısrarla peşime geliyor  ---- Arkadaş savunmasını yaparken bu rolü bana karşı değil arkadaşına karşı yaptığını söylüyor, arkadaşı İl-legal karakter [Şahıs Malibu üyesi  :)] yönettiğini bildiği için bu kadar rahat konuşuyormuş, zaten kendiside Mixing yaptığını savunmasında itiraf etti, kanıtlara ekliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/oo5oat4 https://hizliresim.com/q6iiqnt https://hizliresim.com/33ajz92  https://hizliresim.com/r84qy3j

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almazsa eminim buna devam eder kendinden emin bir şekilde, üstüne bir de Malibu oyuncusu  O:-)

« Son Düzenleme: 22.09.2025 13:42 argentby »

#1 - 22.09.2025 03:40
İmla ihlali hatasında herhangi bir şey diyemem, önceden oynadığım sunucudan gelen bir el alışkanlığı oto büyük harf yazıyordu.
Diğer ihlallere gelirisek, sslerde ben gözükmüyorum kişiye karşı söylediğimin herhangi bir kanıtı yok imla kuralı kısmında ss'inde ben gözüküyorum devamında ona karşı söylemediğim yanımdaki adama karşı söylediğim, bunu kanıtlayacak bir kanıtı yok. Dediğim gibi tekrardan, imla kuralı için el alışkanlığı, sunucuda yeniyim elimden geldiği kadar çaba gösteriyorum düzeltmek için

#2 - 22.09.2025 03:44
El alışkanlığı bir yere kadar dostum, yanında ss almadığım için suçu üstünden atmaya çalışıyorsun hadi diyelim bana söylemedin yanındaki adama söylemen bunun bir ihlal olduğunu değiştirmez millete gidip deagle var mı deagle versene silah var mı sende demen hoş değil zaten adminler inceleyip en doğru kararı verecektir, iyi geceler.
« Son Düzenleme: 22.09.2025 03:46 argentby »

#3 - 22.09.2025 04:57
P'eh, biraz ooc kin kapmışsın gibi kankam, sunucuya yeni başladığım levelimden belirgin. Millete demişsin, sadece senin chatloguna düşüyor, arkadaşım ile aramızdaki bir muhabbet il-legal karakter yönettiğimi biliyor o yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorum. Başka birininde chatloguna düştü ise şikayet açabilir sorun yok.

#4 - 22.09.2025 13:28
P'eh, biraz ooc kin kapmışsın gibi kankam, sunucuya yeni başladığım levelimden belirgin. Millete demişsin, sadece senin chatloguna düşüyor, arkadaşım ile aramızdaki bir muhabbet il-legal karakter yönettiğimi biliyor o yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorum. Başka birininde chatloguna düştü ise şikayet açabilir sorun yok.
MALİBU kapsamında illegal karakter yönetmende ayrı bir olay zaten, neyse dostum benim sen bildiğin gibi devam et SS'ler incelenip gerekli işlemler yapılacaktır, kendi kendine itiraf ediyorsun kendi arkadaşın ile aranızdaki bir şeyi oyuna taşıman Mixing kuralınıda ihlal ettiğini öne sürüyor, bir diğer olayın bana OOC kinci demen o ap ayrı bir şey zaten seni hiç bir şekilde tanımıyorum muhabbetim yok İC-OOC gelip bana OOC kinci diyemezsin, sen sadece peşimde dolanıp: Silah var mı, silah lazım, Deagle versene diyen bir şahıssın senin ile benim zaten OOC bir kin veya muhabbetim olamaz, kendi denklerin ile rollemeye devam edersin JAİL'in sonuçlanınca.
« Son Düzenleme: 22.09.2025 13:34 argentby »

#5 - 22.09.2025 13:36
Şikayete itiraf ettiğin mixing'i de ekliyorum.

#6 - 22.09.2025 21:25
Sen ne kadar zeki bir insansın ya, harbi kahkaha attım kanka bu kadar kinlendiysen atsınlar jaile veya banlasınlar. Bu kadar kin zarar bak, dişlerine kan oturmuştur şimdi. Mixing ihlalini nerden çıkardın bilmiyorum ama nereden çıkardıysan sağlam çıkarmışsın, büyük kolpa. Herhalde benim OOC'de il-legal olduğumu felan anladın Mİxing dedin, harbiden biraz kin yapmışsın her neyse. Karakterimin üstünde herhangi bir İC sicil mevcut değil, daha şuana kadar karakterim patlamadı, yani il-legal olduğunu herkes bilmiyor. İC'de beni şehire getiren karakter dışında kimse bilmiyor.

#7 - 22.09.2025 21:29
H'a birde rol kaliteme laf etmişsin, kankam sen iki emote ile arabanın önüne atlayıp cam silme rolü yapmaya devam et, bana troll diyorsunda biraz bundan seninde kalır yanın yok. İki emote verip, para istiyip brawl atıyorsunuz. Brawl'da brawl olsa keşke.

#8 - 22.09.2025 23:24
Sen kimsinde sana kinleneyim anlamadım dostum  ::) Aynı şeyleri söylettirme bana hepsini yukarıda sana yazdım

#9 - 23.09.2025 03:44
Sonuçlanabilir savunmamı yaptım.