Bu arkadaş dün gece aynısını yaptı, girişte her hangi bir ücret ödemiyoruz ödenmeyen ücret karşılıksız kumardır daha önceki kazandığı elleri verdim ve aldım kişiyle ilk zarımız değil üst üste 2 defa düello geldiğinde çekildiğimi belirtmeye başladım fakat kişi üsteleyerek devam etmemi söyledi Ic ve Ooc olarak da baskı kurdu herhangi bir ücret almadım ya da vermedim dün gece aynı oyunda kendisi çekildi ve ben bu gece çekildiğimde bana ısrarla oynamamı devam ettirmemi söylüyor kendisini dolandırmadım oyundan çekilmek istediğimi söyledim ve çekildim bu işin sonu yok zarı atsaydım o ya da ben kazansaydım tekrar hızlıca zar atıp beni oyuna dahil edecekti yani o halde de para verilmeli ya da alınmalıydı batmasına diye bir ibare kullanılmadı herhangi girişte de ücret ödenmediğinden dolayı istediğim zaman oyunu bitirme hakkımın olduğunu biliyorum bu kendisi için de geçerli herhangi bir dolandırma olayı yoktur.

" bu işin sonu yok zarı atsaydım o ya da ben kazansaydım tekrar hızlıca zar atıp beni oyuna dahil edecekti " ne alaka kardeşim? Bir önceki el ben zar attıktan sonra bu el son diyebilirsin, nasıl sonu yok dalga mı geçiyorsun?
" üst üste 2 defa düello geldiğinde çekildiğimi belirtmeye başladım" Dalga mı geçiyorsun harbiden dostum yahu?

Görüldüğü üzere iki defa düelloya düşüyoruz ve "geri çekilmek istiyorum, daha fazla düello yapmayalım" tarzında bir şey söylemediğin gözüküyor ve yine düello devam ederken 5-5 atıyorum sen ise zarlar yüksek geldiği için geri çekilmek istediğini söylüyorsun. Çok garip bir oyuncusun dostum 1-1 atsaydım buradaki herkes o zarı atacağını biliyordu, düellodan geri çekilemezsin hadi diyelim ki çekilebiliyorsun o halde ben attıktan sonra neden çekiliyorum diyorsun?