Konu: Ynt: [21.09.2025 - Birden fazla kişi] Deathmatching, Copbait  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.09.2025 17:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Archie Murray - @agir_aptallik_sendromu / Maskeli#48423 / Maskeli#59681

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thatcher Kane yanımdaki karakterdi, ek bir kanıtı yahut yazacağı varsa ekleyebilir

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching, Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: takip ettiğimiz aracın hatalı sollama yapması ve sahada bildirilen CCTV kayıtları ile ilişkili olarak şüpheli araçlar arasında bir de beyaz bir araç olması nedeniyle doğrudan kovalamaca başladı ve bir süre sürdü, en sonunda da kovaladığımız karakterler ve ekstra olarak bir karakter daha karakterlerimize ateş açtı, karakterimin yanındaki diğer polis karakter orada indiği için düştü, ben çıkıp çekildim ve güvenli bir yerden püskürtebilmek için biraz ateş açtım ve kaçıyorlar sandım normal olarak fakat öyle olmadı, ben saldırgan karakterlerden kaçarken o karakterler daha da üstüme geldi, beraberinde ben de vuruldum

-madem silahlısın, niçin polis aracının ardından gidiyorsun, haydi gittin, niçin solluyor ve sürüş ihlali ile kolluk kuvvetlerini tetikliyorsun

-üsttekini yaptın, durup polise ateş de açtın, neden onları gayet yaralamış ve geri püskürtmüşken kaçıp izini kaybettirmiyorsun da tekrar üstüne koşuyorsun

-videonun sonundaki üzere neden 2 şarjör daha yere ateş ettin

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Archie Murray sivil, maskeli olan karakterleri bilmiyorum

#1 - 22.09.2025 15:14
Mavi cheetahı süren kişi olarak savunmamı kısaca yapabilirim, aktif bir savaş içindeyiz ve arkadaşlarımı kovalıyorsun sonrasında mesaj geliyor ve ateş açıyoruz. İyi günler.

#2 - 22.09.2025 22:51
@reagan diğer maskeliyi de etiketler misin

#3 - 22.09.2025 22:56
@aka grand mafia 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 23.09.2025 08:54
                 Olayla alakalı birşeyim yok ama şunu eklemek istiyorum: İsminde maskeli gördüğünüz gibi kovalamaya başlıyorsunuz, nerden görüyorsunuz arkadaşım? Bunu çoğu PD yapıyor bu tamamen saçmalık burda bir ihlal var. İkincisi olarak bagaja yönelmiyorsun kapının yanındasın, bagajı açıp silah alıyorsun :D? Nasıl oluyor açıklar mısın? Bu durumlardan illegaller olarak çok sorun yaşadık, oyüzden bu açıklama yapmayı kendimde zorunlu hissettim.

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Archie Murray - @agir_aptallik_sendromu / Maskeli#48423 / Maskeli#59681

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thatcher Kane yanımdaki karakterdi, ek bir kanıtı yahut yazacağı varsa ekleyebilir

Alıntı
Deathmatching, Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: takip ettiğimiz aracın hatalı sollama yapması ve sahada bildirilen CCTV kayıtları ile ilişkili olarak şüpheli araçlar arasında bir de beyaz bir araç olması nedeniyle doğrudan kovalamaca başladı ve bir süre sürdü, en sonunda da kovaladığımız karakterler ve ekstra olarak bir karakter daha karakterlerimize ateş açtı, karakterimin yanındaki diğer polis karakter orada indiği için düştü, ben çıkıp çekildim ve güvenli bir yerden püskürtebilmek için biraz ateş açtım ve kaçıyorlar sandım normal olarak fakat öyle olmadı, ben saldırgan karakterlerden kaçarken o karakterler daha da üstüme geldi, beraberinde ben de vuruldum

-madem silahlısın, niçin polis aracının ardından gidiyorsun, haydi gittin, niçin solluyor ve sürüş ihlali ile kolluk kuvvetlerini tetikliyorsun

-üsttekini yaptın, durup polise ateş de açtın, neden onları gayet yaralamış ve geri püskürtmüşken kaçıp izini kaybettirmiyorsun da tekrar üstüne koşuyorsun

Ek açıklamalar(varsa): Archie Murray sivil, maskeli olan karakterleri bilmiyorum

#5 - 23.09.2025 16:57
                 Olayla alakalı birşeyim yok ama şunu eklemek istiyorum: İsminde maskeli gördüğünüz gibi kovalamaya başlıyorsunuz, nerden görüyorsunuz arkadaşım? Bunu çoğu PD yapıyor bu tamamen saçmalık burda bir ihlal var. İkincisi olarak bagaja yönelmiyorsun kapının yanındasın, bagajı açıp silah alıyorsun :D? Nasıl oluyor açıklar mısın? Bu durumlardan illegaller olarak çok sorun yaşadık, oyüzden bu açıklama yapmayı kendimde zorunlu hissettim.

Alıntı
Deathmatching, Copbait

öğren diye açıklayacağım fakat alakalı olmadığın bir şikayete herhangi bir şey yazmana gerek yok, merak ediyorsan özel mesajdan iletişim kurarsın ya da şikayet açar oradan yanıtı alırsın

silahı bagaja gitmeden alma konusu:

https://i0.wp.com/www.blacrac.com/wp-content/uploads/2024/12/1082-1088-2-scaled.jpg?fit=500%2C500&ssl=1

yukarıdaki linkteki fotoğrafta gördüğün üzere standart servis araçlarının ön kısmında acil durumlar için bir beanbag mühimmatlı pompalı(less lethal/beanbag), bir de personel lisanslandırmasından temelle kuşanılabilecek hafif makineli, tam otomatik vs. bir diğer silah bulunur, araç tiplerine göre bu gunrack kapasitesi değişiklik gösterir, tutuklama nedeniyle kullanılmayacak tipte araçlar arka kısmında da gunrack barındırır ve genelde bu araçlar taktik takıma hizmet ederler

kafasının üzerinde maskeli olarak okuyup takip etme konusu:

"Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: takip ettiğimiz aracın hatalı sollama yapması ve sahada bildirilen CCTV kayıtları ile ilişkili olarak şüpheli araçlar arasında bir de beyaz bir araç olması nedeniyle doğrudan kovalamaca başladı"

maskeli olduğu için takip edilmedi, kendisinden bir önce çevrilen araç da beyaz bir Sultan'dı ve kafasının üzerinde rahatlıkla süren kişinin ismini görmüştük, yine de durdurduk, arabayı süren Arcelia Acklers olsa bile durdururdum ki Arcelia Acklers karakterinin tetikçi tayfasına sürücülük yapmayacağı hakkında herkes oyun dışı bir mantıkla hemfikirdir; kısa kesmek gerekirse düşündüğün gibi bir oyun dışı tetiklenme yok, aranmakta olan kriterleri karşılayan bir araç ve o aracın sürüş ihlali yapması var

herhangi bir birlikte iki üç oyuncu kural ihlali ile oynuyor diye bu yaftayı herkese yapıştırmayın, o oyunculara şikayetinizi açın ve oyununuza devam edin, eğer şikayetiniz sonucunda yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız bir de o yetkiliye şikayet açın, yine sonuç bulamıyorsanız ya hatalısınızdır ya da sunucu yönetimi hatalıdır ve bu da her insan için kabul edilebilir bir şeydir

#6 - 23.09.2025 18:50
Şikayet uzamış, savunmayı kısa keselim.

Yaklaşık üç yıl olacak oyuna başlayalı, hâla aynı konu hâla ve hâla aynı kafa. Arkadaşlar, bana göre kimse samp'da best player falan değil. Her firavunun bir musası vardır. Bence bu şikayet kinden açılan bir şikayet, gene de savunmayı yapalım. Aktif bir savaş ortamında iken karşı taraf ile çatışıyoruz. CCTV düşmesinin ana kaynağı bu, araçlar ile peş-peşe gidiyoruz. Sonuçta aktif bir dm ortamındayız, bizi kovalamanız ile beraber telsizden bilgi geçip, arkamızdaki araca sms atıyoruz. Senden kaçmaya çalıştım nafile, peşimden tek ekip olmana rağmen FEAR kurallarına uymayarak geldin. Las Colinas'da bir yerde durduk, ardından silahlarımızla inip ateş açmaya başladık. Yanındaki partnerin düştü. Ayrıca PD kurallarına bakarsak, partnerini korumak her şeyden önce gelir diye biliyorum. Daha bu ayrıntıları bilmeden, şikayet açman çok garip. Püskürtmek'den kastım ne oluyor? İti öldürme, korkut mu demişler senin jargonunda? Bir kişiye sıkıyorsak, o kişiyi RK'a düşürmeden gitmek bizim hatamız olur. Copbait ile alakası yok, seni de düşürüp aracımıza binip savaşta olduğumuz üyeleri aramaya devam ettik. Basit bundan ibaret, düştüm diye şikayet açayım şunu yapayım. Bırakın şu kafayı, 2025 olmuş bu kafadasınız. Normalde bir PD illegali düşürse, sesimizi çıkarmayız rolümüzü yaparız geçeriz. Ama bu tripler baydı bir süre sonra. Tarafımızca ileti gelmeyecek, CopBait olsun, DM olsun alakasız şeyler. Senden kaçamazsak sana öpücük fırlatacak halimiz yok. Silahımıza davranacağız, tabii anlasaydın şikayet açmazdın. Her neyse, sağlıklı günler diliyorum.

:sampanya:

#7 - 24.09.2025 23:32

#8 - 25.09.2025 18:11
Şikayet reddedildi.