Konu: Isaiah Lewis / OOC HAKARET  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.09.2025 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaiah Lewis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.09.2025 / 16:07

OOC HAKARET

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana OOC teklif sundu bende umursamadım ardından kabul etmediğim için hakaret etti PM üzerinden.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/pns2jg6

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 21.09.2025 16:33 EnsarK03 »

#1 - 23.09.2025 05:07
24 saat içerisinde savunma yapın. @Peniax007

#2 - 23.09.2025 15:46
Asami Cho karakteri tamamen bir troll araç kiralayıp rol bölmeler, car dmler vb, utanmadan şikayet açması bile saçma kanıtları sunucam.

#3 - 23.09.2025 15:58
Asami Cho karakteri tamamen bir troll araç kiralayıp rol bölmeler, car dmler vb, utanmadan şikayet açması bile saçma kanıtları sunucam.
Bu adama aptal dediğim için sırf troll yaptığına ben bile ceza yedim cidden yaptıkları rolle alakası yok sana katılıyorum amacı araç kiralayıp millete çarpıp kavga etmek hesabı yeni açmış kimin yeni hesabı meraklar içindeyim bende

#4 - 23.09.2025 17:02
Bu adama aptal dediğim için sırf troll yaptığına ben bile ceza yedim cidden yaptıkları rolle alakası yok sana katılıyorum amacı araç kiralayıp millete çarpıp kavga etmek hesabı yeni açmış kimin yeni hesabı meraklar içindeyim bende

Teşekkür ediyorum öncelikle, kanıtım olmadığından bu tarz insanlar ceza almayacak. Aynı şeyi yaşamış olmamız güzel birşey.

#5 - 23.09.2025 19:01

Teşekkür ediyorum öncelikle, kanıtım olmadığından bu tarz insanlar ceza almayacak. Aynı şeyi yaşamış olmamız güzel birşey.
Bu adam yüzünden hakaret ettiğim için 300 dk yedim + 180 dk polisten kaçarken aracıma vurdu 480 dakikamı çaldı düşünebiliyor musun cidden bu adamın umrunda olmayacak çünkü yeni açılmış bir hesap
https://hizliresim.com/193xhls
Bende her gün yeni hesap açıp millet delirtip kendime hakaret ettiricek zerreye getirdikten sonra forum açıp milletle uğraşıcam bundan zevk alıyorlar denemeye değer

#6 - 23.09.2025 19:04
Rol yapmayı çok bilip, konuşuyorsanız ben bir hata yaptığım da kanıtınızı alıp şikayet açın. Burada yaptığınız hataları ört bas etmeye çalışmayın.

#7 - 23.09.2025 19:06
Rol yapmayı çok bilip, konuşuyorsanız ben bir hata yaptığım da kanıtınızı alıp şikayet açın. Burada yaptığınız hataları ört bas etmeye çalışmayın.

Kimin multisisin sen ya? İlk başlarda trol yapıp sonradan ciddi role bağlayan tip

#8 - 23.09.2025 19:07
Savunması bitmiş arkadaşın muhtemelen, sonuçlanabilir.

#9 - 23.09.2025 19:11
https://hizliresim.com/193xhls bu ss'dede görüldüğü gibi arkadaşın amacı açıkça belli. Ceza almamam gerektiğini düşünmüyorum. Son söz sizin.