Konu: car dm  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.09.2025 13:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mitch_Cutter @Dukkha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ‎20 ‎Eylül ‎2025 ‎Cumartesi, ‏‎00:55:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: car dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: canı sıkılmış olacak ki car dme çıkmış, sonrasında yeni açılan bir birlik r19u olmasına rağmen bu hareketleri yapıyor, 15 gün yasağı var ama agresif rollere girmekten çekinmiyor beni kovalamaya devam ediyor. Car dm ve birlik kural ihlalinden cezalandırılmasını istiyorum. Arkadaşlar birliklerinden bu ihlalleri yüzünden çıkartılmışlar, o yüzden sadece car dmden leveli ve bu hareketi 20 kere yapmasınında dikkate alınarak cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 22.09.2025 20:02 sukutt »

#1 - 21.09.2025 16:30
öncelikle illegal rol yasağının sivil rollerle alakası yok, sana illegal rol yasağına dahil olacak bir rol de yapılmadı zaten.
Yanlışlıkla çarpıyoruz ve peşinden iyi misin yazmamıza rağmen küfür ediyorsun bunun üzerine No bike fall kullandığını fark edip bir kaç kez daha çarpıyorum olay bu.

#2 - 21.09.2025 17:36
öncelikle illegal rol yasağının sivil rollerle alakası yok, sana illegal rol yasağına dahil olacak bir rol de yapılmadı zaten.
Yanlışlıkla çarpıyoruz ve peşinden iyi misin yazmamıza rağmen küfür ediyorsun bunun üzerine No bike fall kullandığını fark edip bir kaç kez daha çarpıyorum olay bu.
birlikten atıldığın/çıkartıldığın için onun üstünü çizdim zaten sadece car dmden cezalandırılmanı istiyorum, 54 levelsin bir kaç defa diyorsun 10un üzerinde çarptın savunmanı yaptığına göre cezalandırılabilir, bisiklet için 3. parti yazılım olduğumu düşünüyorsan şikayet açabilirsin.

#3 - 21.09.2025 18:45
ortada dm falan yok bir kez yolun ortasında durduğun için çarpıyoruz devamında peşimizden gelip trolledin orayı da kırpmışsın ayrıca küfür ettiğin yer de kendi videonda var

#4 - 21.09.2025 20:28
ortada dm falan yok bir kez yolun ortasında durduğun için çarpıyoruz devamında peşimizden gelip trolledin orayı da kırpmışsın ayrıca küfür ettiğin yer de kendi videonda var

videoyu açıp saydım sanırım 20 kere çarpıyorsunuz sonuçlanabilir

#5 - 21.09.2025 21:00
Burada sana çarparken göremiyorum kendimi, sana çarptığım saniyeyi söyler misin?  Sadece arkadan takip ettiğimi görüyorum çünkü.

#6 - 21.09.2025 23:01
Burada sana çarparken göremiyorum kendimi, sana çarptığım saniyeyi söyler misin?  Sadece arkadan takip ettiğimi görüyorum çünkü.
Senin çarptığın 1 an vardı ve onu eklemeyi unutmuşum, o yüzden şikayetten adını sileceğim. Sadece mitch için şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 23.09.2025 05:03
Şikayet incelendi.

Mitch_Cutter karakteri Car Ramming kural ihlali yaptığı için cezalandırılacak.