Merhaba, bazı sebeplerden dolayı çok sinirliydim ve oyuna kafa dağıtmak için girdiğimde beni ESP'den görüp evin arkasından kovalamaya başladılar, bende hileden kovaladıklarını fark ettim ve çok sinirlendim, arkadaşta bana ters gidince bende sinirlenip küfür ettim, yaptığımın yanlış bir şey olduğunu fark ettim, Ortak nezaketten gerekli cezayı alabilirim, bunu kabulleniyorum.
SS cekecektim 2 kez f7 ye bastım bu rolden ss çıkartıp tanıtıma atmak için, geri F7 bozuldu gibi oldu ne olduğuna anlam veremedim ve arkadaşa relog atacağım dedim ve relog attım, relog attıktan sonra zaten oyun dosyamda tüm birliğin skini olduğu için erken girecekken /reloadmodels yazmadım ve crash yedim. Arkadaşın tarihi beni yakaladığı tarih 21.09.2025 ve skini değiştirme tarihim 20.09.2025, madem böyle bir şey var ve üniversiteye ışınlandım, neden rapor atayım?
Diyelim ki rolden kaçmak için üniveriste bugu yaptım, üstümde silah vesaire yokken neden üniversite bugu yapayım? Yaptıktan sonra neden kaçmak yerine direkt rapor atayım? Aşağıya da direkt oyuna girer girmez üniversitede doğdumu fark edip anında rapor atıyorum ve orada bekliyorum, daha sonrasında Admin beni polisin yanına ışınlıyor ve arkadaşlar beni umursamadan üniversiteye gidiyor, neden gidiyor? Benim üniveriste bugu yaptığımı fark ettiysen neden bunu meta gaming'e çevirip oraya gidiyorsun? Sen ihlale ihlalle mi karşılık veriyorsun Yuca? Bunu bilinçli yapsaydım rapor atmadan kaçmaya çalışırdım.
Üniversiteye ışınlanma olayı bilerek yapılan bir şey değil kısacası, özel skinim yok diye custom models kurbanıyım, küfürden dolayı da arkadaşa bir yanlışım oldu, kusura bakmasın küfürden gerekli cezayı alabilirim.
Üniversitede doğduğumu 1 raporla da değil, 2 raporla ve 1 Yöneticiye PM ile belirttim, arkadaşın bize karşı OOC kini olduğu için mal varlığı kontrolü falan yazmış, ne yazdığını anlamadım, rapor atmadan önce de Tanrı bunu yanına alacak zaten birazdan, birazdan uçacak bu gibisinden laflar kullanıyordu, kendine fazlasıyla güvenen bir arkadaş galiba, admin mi benim mi haberim yok anlamadım?