Konuyu en ince ayrıntısına kadar inceledim. Öncelikle şunu açıkça belirtmek isterim ki; bu tarz tartışmaların oyun platformuna taşınması hem gereksiz hem de yakışıksızdır. Kimsenin burada bir başkasını terör örgütü üyesiymiş gibi lanse etme, yaftalama ya da sorgulama hakkı yoktur. Bunun yeri de burası değildir, yetkili merciler devlet tarafından açık ve net şekilde belirlenmiştir.
Platform üzerinde erişebildiğim eski ve yeni tarihli tüm görüntülere baktığımda, herhangi bir şekilde terör örgütü propagandası, sempatik yaklaşım ya da destekleyici paylaşım göremedim. Instagram veya benzeri dış kaynaklar üzerinden yapılan iddialar bize kapalıdır, göremediğimiz ve bilemediğimiz konular hakkında da hüküm veremeyiz.
Eğer sosyal medya üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne aykırı herhangi bir içerikle karşılaşırsanız, yapılması gereken bellidir: ilgili resmi mercilere bildirirsiniz. Burada bu tür ağır ithamları ortaya atmak, hem topluluk huzurunu bozmakta hem de tartışmayı seviyesiz bir noktaya çekmektedir.
Bu forumun amacı oyun içi roleplay ve eğlencedir, siyasi ya da terör içerikli tartışmalar değildir. Bu sınırın aşılması kesinlikle kabul edilemez.
@vlone konuyla ilgili hassasiyetini anlıyorum fakat tepki gösterebileceğin platform burası değil. Bundan dolayı, seni uyarıyorum. Tekrarı durumunda yaptırım alabilirsin.
niye kanka biz gerillayız demiyor muydunuz şimdi mi zorunuza gitmeye başladı? attığın videodan belli zaten, bu şikayetten herhangi bir yaptırım alacağımı zannetmiyorum. kişilerin ne tarz ahlaksız bir yaratık olduğunu Vice Yönetimi biliyor zaten. burada istediğiniz kadar tuşlara basabilirsiniz. dc seste Atatürke ve vatana söverken, şehitlerle dalga geçtiğiniz ssler varken böyle şeyler yapmayın gülüm. çoluk çocukla uğraşamam 15 16 yaşındasınız.
Aynen öyle gerillayız gerilla ve terörizm arasında daglarca fark var dostumm bunu bilmemeni cahilline veriyorum.
yıllardır bunu kullanarak terör eylemleri yapan sizsiniz zaten. gerillanın Türkiye'de ne işi olur birader? Ses kayıtlarınız arkadaşlarımızda var illa Atatürk'e küfür ettiğinizi mi atalım da rezil edelim sizi? 2 3 kişi sizi vurunca samp oynamayan abilerinize bile şikayet açıyorsunuz. savunduğun fikrini sokakta yapsana bakalım, sampda ne işin var mağarada internet çekiyor mu len?
Bizim agzımıdan türkiyede gerilla oldugumuzu kim söyledi bilader? Hepimiz vatana millete okuyan çalışan gençleriz ama sizin ama biz internet ortamında gerillayız dedik agzınızdan köpükler geldi dostum şimdi gelip diyorsunki bunlar vatana millete karşı hareket ediyor. 
@ArthurGreat Kelimenin sözlük anlamı ya da hangi amaçla söylendiği fark etmeksizin, oyun platformu içerisinde kendini internetin ya da herhangi bir şeyin “gerillası” olarak tanımlayan bir profil kabul edilemez. Bu tarz ifadeler topluluk içinde kin ve nefretin tetikleyicisi olabilecek, gereksiz tartışmalara zemin hazırlayabilecek söylemlerdir. Bu sebeple forum ve oyun hesapların kapatıldı.