Konu: @summer daze Alex Azalea @Heista Nick Wyatt  (Okunma sayısı 1006 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.09.2025 21:20
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı   Alex_Azalea @summer daze Nick_Wyatt @Heista
Olaya dahil olan şahit(ler):  Schneizel_Wilhelm
Tarih ve saat: Video içerisinde mevcut

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.) Meta mix
Olayı açıklayın: Market caddesi üzerinde motorla gezerken Alex adlı memur kovalamaya başladı, daha sonrasında aranmam oldugunu bildiğimden kaçtım daha sonrasında arkadaşıma sms atarak yanına gidiyorum ve vurup olay yerinden kaçıyorum daha sonrasında kıyafetlerimi değiştirip takılıyorum. Birlik R18'imizin karısı yardım çağırınca yanına gittim olay çıktığını görünce bir süre müdahale etmedim daha sonrasında düştü ve üzerinde silah olduğundan müdahale etmek zorunda kaldım memura sıkıp olay yerinden uzaklaştırdık karısını daha sonrasında bir süre kaçtıktan sonra birlik bölgemize gelip üstümü değiştiriyorum daha sonrasında koşarak evime gidiyorum, ortalıkta kimsecikler yok. Silahımı evime bırakıyor arkadaşımın evine giriyorum bir süre bekliyorum daha sonrasında çıkıp yolun kenarında soru atıyorum daha sonrasında kısa süreli alt tab atıyorum ve oyuna döndüğümde Nick Wyatt kod 0 zanlısı olarak belirtmiş nasıl oluyorsa yolun kenarında bi anda alıyor, kendisine soruldugunda ( Eve girerken görülmüş falan evden çıkarken yakalandı denildi kanıtları istiyorum) Gökte ararken yerde bulduk deniliyor hiç bi şekilde beni bilmiyorken
Her şeyimi maskeli şekilde yapmışken maskesiz geziyormuşum gibi bilinmesi saçma geliyor. Kişilerden kanıt sunulmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: https://hizliresim.com/pozbsxs  https://streamable.com/sllob0 https://streamable.com/swmdf7

Diğer açıklamalar: Beni bilmedikleri halde  https://hizliresim.com/pozbsxs bu durum sonrası evdeki silahıma el konuldu #4166 silahımın iadesini istiyorum
ve BU OLAYLARIN KANITLARINI İSTİYORUM BENİ MASKESİZ SIKTIGIMIN KANITINI NEDEN DOLAYI ALINDIGIMIN NEDEN SİLAHIMA EL KONULDUGUNUN HEPSİNİ)

TAKİP EDİLDİ FALAN DENİLDİ SSLERİ VİDEOLARI İSTİYORUM YOKSA İADE SAĞLANABİLİRSE

#1 - 20.09.2025 21:48
benimle alakalı kısmı detaylandırırsan savunma yapabilirim, ateş açtığınız her iki oyuncu da benim fakat tutuklanmandan yakınmışsın ve belirttiğin rolde de yokum bile

#2 - 20.09.2025 22:00
benimle alakalı kısmı detaylandırırsan savunma yapabilirim, ateş açtığınız her iki oyuncu da benim fakat tutuklanmandan yakınmışsın ve belirttiğin rolde de yokum bile

Seni vurduktan sonra olaylar gerçekleşiyor, seni maskeli şekilde vuruyoruz ve olay yerinden ayrılıyoruz. Nick Wyatt olayın neresinde? ve neden kod-0 zanlısı olarak belirledi bizi ne sebeple bunun kanıtlarını istiyoruz. Seni vurduktan sonra oldu bu olay olan kanıtları istiyorum. Nick Wyatt ın beni alması ve evimin araması silahımın almasının hepsinin kanıtlarını iletmenizi istiyorum.

#3 - 20.09.2025 22:02

Senin olayından dönüyor olay, 1 kere ölüyorsun RK süren dolmadan 2 kez tekrardan çatışmaya giriyorsun, bu olaydan ötürü benim silahıma el koyuluyor.

#4 - 20.09.2025 23:07
ikinci kez çatışmaya girmiyorum, sen bana ikinci kez dm atıyorsun ve ben de tepki veriyorum normal olarak, ek olarak RK süremin dolup dolmamasının bir önemi yok çünkü rol yapmıyorsunuz, genç skateci ya da motorlu akrobat sokak veleti karakterler gibi ön kaldırarak polisi peşinize takıp bir anda yüksek riskli suçlu psikolojisine karakterlerinizi sokuyor ve polis vuruyorsanız bu sizin yetersizliğiniz, sizin rol bilgisi ve detaylandırması özelindeki yetersizliğinize uymadım ve yaptığınız kural ihlalini foruma taşıdım, karakterimi de yaralı bir şekilde aksettirmedim ki size açtığım şikayette de barizdir, aracın patlaması yüzünden yaralıya düştüm ve hatta gidip hastanede /tedaviol seçeneğini bile kullanamadım çünkü siz ateş edene kadar araba iki kere patladı zaten, arabanın patlamasının rolünü yapacaksam ck vermem gerekirdi ve elbette bunun da bir mantığı yok çünkü nedeni zaten sistem korumasının 0 vhealth'e düşen aracı "kullanılamaz" statüye taşıyacak can değerine revlememesi

açtığım şikayette sana yaptığım açıklama:
Alıntı
benim yaralı kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan PD şikayetleri tarafından bir şikayet oluşturacaksın fakat yine de izahını buradan yapayım: sizin kural ihlalleriniz yüzünden kimse kısıtlı zamanını yetersiz ve kendi seviyesi altında yapılan roller için çöpe atamaz ve ben de atmadım, atmamamla beraber karakterime de yansıtmamaya niyetliydim ancak robot gibisiniz, tek amacınız birilerine ateş etmek ve sarf ettiğiniz efor da bunun için sebep bulmak, potansiyel olarak açılacak şikayete /ccmy ile temel hazırlayıp bir saniyelik bir chat ile *bak ben böyle böyle yaptım* diyecek bir kanıt yaratıverip bunu yetkiliye kakalamak

edit: kendi videolarımı eklemeyi unuttuğumdan ötürü savunmama ekledim
« Son Düzenleme: 25.09.2025 00:51 summer daze »

#5 - 21.09.2025 04:32
Operatör çağrısı üzerine karakterim ve bir ekip bölgeye gitti, bölgeden beyaz kiralık motor ve beyaz tanınan bir binco skini ile görüldünüz. Devamında birkaç dakika geçmeden bir eve girdiniz, eve girdikten sonra çıkmanızı bekledik içeriye baskın için polislerin RK'sından ötürü yeterli ekip yoktu. Daha sonra Tim Graysmith karakteri ile beraber sizi evden çıkarken gördük, durdurduk. O eve girdiğinizi gördüğümüz için, evden çıktığınızda kıyafet değiştirmiş olmanız ve karakterlerimizin o kişinin siz olduğunu tahmin etmesi çok normal. Eve giriyorsunuz kapı kilitleniyor, kapı açılıyor başka skinle çıkıyorsunuz. Daha sonrası zaten belli bir durum. Savunmam bu kadar iyi roller.

#6 - 21.09.2025 07:49
Operatör çağrısı üzerine karakterim ve bir ekip bölgeye gitti, bölgeden beyaz kiralık motor ve beyaz tanınan bir binco skini ile görüldünüz. Devamında birkaç dakika geçmeden bir eve girdiniz, eve girdikten sonra çıkmanızı bekledik içeriye baskın için polislerin RK'sından ötürü yeterli ekip yoktu. Daha sonra Tim Graysmith karakteri ile beraber sizi evden çıkarken gördük, durdurduk. O eve girdiğinizi gördüğümüz için, evden çıktığınızda kıyafet değiştirmiş olmanız ve karakterlerimizin o kişinin siz olduğunu tahmin etmesi çok normal. Eve giriyorsunuz kapı kilitleniyor, kapı açılıyor başka skinle çıkıyorsunuz. Daha sonrası zaten belli bir durum. Savunmam bu kadar iyi roller.

Merhaba, beyaz motorla binco skini oldugu belli evet kafamda kask yüzümde maske var tanımanız imkansız görmediniz çünkü daha sonrasında bir kaç dakika sonra (eve girdiniz dediniz) (evden çıkmanızı bekledik dediniz)  beni evden çıkarken gördünüz kıyafet değiştirdiniz dediniz karakterinizin beni tanımasına imkan yok ben kıyafeti birlik garajına girerken değiştirdim  eve girerken kimse yok motorum yok koşarak eve giriyorum silahımı bırakıp vakit kaybetmeden arkadaşımın evine giriyorum bunları yaparken kimsecikler yok daha sonrasında bir süre alt tabda takılıyorum işlerimi hallediyorum oyuna dönüyorum ilerideki yokuşa gidip /soru atıyorum bilgi için sonra bir süre daha alt tab atıp oyuna dönüyorum. Evden çıkarken almışsınız ya beni chat logumda neden (GÖKTE ARARKEN YERDE BULDUK) cümlesi yer alıyor? Yeterli bir kanıt sunamadınız.

(YETKİLİLER TARAFINCA İZLENMELİ KARŞI TARAF 1 TANE BİLE KANIT BİLE SUNAMADILAR)

https://streamable.com/456ve2 ( Burda ise arkadaşımın evinden çıkıp ileri yola gidiyorum yol kenarında soru atıyorum alt tab atıyorum yine kısa süreli ve Nick karakteri (Gökte ararken yerde bulduk) lafı ile bi anda kod 0 olarak evimi arayıp silahıma el koyması nasıll bir durum anlamadım.
https://streamable.com/w502kp ( Olay bittikten sonra arkamda kimse yokken birlik bölgesine geliyorum ve kıyafetimi değiştiriyorum)
https://streamable.com/xrq93z ( Kıyafeti değiştirip çıkıyorum daha sonrasında evime doğru koşuyorum kiralık motor bile yok altımda almıyorum)
https://streamable.com/04rz3s ( Eve gelip silahı bırakmam 10 sn bile sürmedi bırakıp çıkıyorum ve arkadaşımın evine giriyorum bir süre)

Silahımın iade edilmesini istiyorum.

#7 - 21.09.2025 08:11
ikinci kez çatışmaya girmiyorum, sen bana ikinci kez dm atıyorsun ve ben de tepki veriyorum normal olarak, ek olarak RK süremin dolup dolmamasının bir önemi yok çünkü rol yapmıyorsunuz, genç skateci ya da motorlu akrobat sokak veleti karakterler gibi ön kaldırarak polisi peşinize takıp bir anda yüksek riskli suçlu psikolojisine karakterlerinizi sokuyor ve polis vuruyorsanız bu sizin yetersizliğiniz, sizin rol bilgisi ve detaylandırması özelindeki yetersizliğinize uymadım ve yaptığınız kural ihlalini foruma taşıdım, karakterimi de yaralı bir şekilde aksettirmedim ki size açtığım şikayette de barizdir, aracın patlaması yüzünden yaralıya düştüm ve hatta gidip hastanede /tedaviol seçeneğini bile kullanamadım çünkü siz ateş edene kadar araba iki kere patladı zaten, arabanın patlamasının rolünü yapacaksam ck vermem gerekirdi ve elbette bunun da bir mantığı yok çünkü nedeni zaten sistem korumasının 0 vhealth'e düşen aracı "kullanılamaz" statüye taşıyacak can değerine revlememesi

açtığım şikayette sana yaptığım açıklama:
Alıntı
benim yaralı kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan PD şikayetleri tarafından bir şikayet oluşturacaksın fakat yine de izahını buradan yapayım: sizin kural ihlalleriniz yüzünden kimse kısıtlı zamanını yetersiz ve kendi seviyesi altında yapılan roller için çöpe atamaz ve ben de atmadım, atmamamla beraber karakterime de yansıtmamaya niyetliydim ancak robot gibisiniz, tek amacınız birilerine ateş etmek ve sarf ettiğiniz efor da bunun için sebep bulmak, potansiyel olarak açılacak şikayete /ccmy ile temel hazırlayıp bir saniyelik bir chat ile *bak ben böyle böyle yaptım* diyecek bir kanıt yaratıverip bunu yetkiliye kakalamak
Sen neyi anlatıyorsun anlamıyorum yarım saat önce vurulup hiç vurulmamış gibi gezemezsin bizim nasıl rk kuralımız varsa sizin de aynı kuralınız var. Böyle bir rol yaparak rolün sadece seyrini değiştiriyorsun. Buranın savunulacak bir tarafı yok, yaptığınız saçma rol belli.

#8 - 21.09.2025 08:14
Takip edildiğine dair kanıtın varsa atabilirsin yok eve girmiş yok evden çıkmış gibi laflar sadece boş bir sözlerden ibaret. Kanıtın varsa atabilirsin.

#9 - 21.09.2025 08:16
Yaptığınız roller sadece komedi başka bir şey değil kanıtın varsa at.