daha öncesinden bir silahlı olaya katılmıştık ondan dolayıda Market caddesinde kovalamaca yaşanıyor, siren yakıp takip ettiğinden dolayı arkadaşıma sms atarak mekanda beklemesini söyledim daha sonrasında ekip gelmeden vurdum daha sonrasında çıktım ekiplerle uğraşmamak adına sms attığımın kanıtı https://hizliresim.com/gro2x13 videosında varsa sms attıgımı görür motor üstünde
silahlı bir olaya katılmışsın ancak halen maskeli bir şekilde şehirde geziyorsun, bu da yetmezmiş gibi silahlı olayın polislere yansıyıp yansımadığı bilmemene rağmen
(maske ve ön kaldırarak motorunu sürmen konularında karakterin uyarılacaktı ki maske konusunda da sadece kaskından temelle maske takıyor isen bu tarz bir tutumla seni kısıtlama gibi bir planım da yoktu) paranoyak bir karakter canlandırıyor gibi
(ki deli rolleri yasaktır, zihinsel rahatsızlık rolleri elbette yapılabilir ancak DM için pabucunuz olamaz) önünüze gelen ilk polise ateş açmışsınız, ikinizin de chatlogu neredeyse aynı anda silinmiş ve bir polisi vurmak motivasyonuyla hareket ederken bu telefonların takibinin yapılacağı gibi basit, herhangi bir illegal karakterin vereceği bu tepkiyi de vermeyip ilişkili bir mesaj gönderiyorsunuz, bu nasıl bir karakter yönetimi?
benim şikayetimden temelle 2 kere silahlı olaya dahil oldunuz, bir de söylediğine göre öncesinde de dahil olmuşsun, pardon da ne rolü yapıyorsunuz siz ve size kim bu rolleri yapmanız konusunda müsaade veriyor, haydi yetkililer tüm sunucudan mesul ve kontrolü sağlıyor da gözden kaçıyorsunuz, sizin birliğinizin bir yöneticisi yok mu ve sizi denetlemiyor mu, R18'iniz nasıl böyle bir rol yapmanız konusunda size motive olabiliyor? haydi senin R18 karakterin varsın gelsin Almanya'dan, hangi temelde çekirdek çitler gibi polis vurmayı karakterlerinize normalleştirdiniz de bir de gelip göçmenden bozma, almanyalı ağzı ile karakterlerinizi yaşattığınız bu şehirde, Amerika'da bu rolü yapıyorsunuz?
yine her şeyi bir kenara: çok gerekliymiş gibi, dört tekerli bir taşıta kıyasla motorsikletinle manevra ve yol kullanımı üstünlüğün yokmuş gibi polise ateş etmek nasıl öncelikli çıkış yolu oluyor
diğer konuya gelicek olursak 1 çatışmada yaralanıp bir süre sonra başka çatışmaya girmek nasıl doğru orasını anlamadım? Ordaki olayda garaj da bi olay dönüyor sms alıyorum ve daha sonrasında geldiğimde pdleri ve yerde yatan arkadaşımı gördüm silahı görünür durumdaydı kişiyi vurup olay yerinden uzaklaştık.
benim yaralı kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan PD şikayetleri tarafından bir şikayet oluşturacaksın fakat yine de izahını buradan yapayım: sizin kural ihlalleriniz yüzünden kimse kısıtlı zamanını yetersiz ve kendi seviyesi altında yapılan roller için çöpe atamaz ve ben de atmadım, atmamamla beraber karakterime de yansıtmamaya niyetliydim ancak robot gibisiniz, tek amacınız birilerine ateş etmek ve sarf ettiğiniz efor da bunun için sebep bulmak, potansiyel olarak açılacak şikayete /ccmy ile temel hazırlayıp bir saniyelik bir chat ile *bak ben böyle böyle yaptım* diyecek bir kanıt yaratıverip bunu yetkiliye kakalamak
bu rolü yapmandaki motivasyona gelecek olursak belirtilen karakterin elinde gözüken silah tamamı ile sistem yetersizliği yahut aksine yetkililere göre gerekli bir sistem ama rolsel açıdan bakmak lazım ki silahı elinde olmayan bir kişi de yaralıya düşse o silah karakterin eline geliyor, bu oyuncuya kilitlenmek için bir neden değil, verilen ihbar kavga olduğu yönünde ve yine silahla alakalı bir detay pd tarafına verilmedi, karakterin elindeki silaha kimsenin uzanacağı yoktu, rolümü yapmaya çalışan iki tane insan var onun da oyun deneyimini mahvedip bir de haklıymış gibi pm atıyorsun, ben mi sana ateş ettim ilk de benim karşılık vermemi eleştiriyorsun, haydi eleştireceksin, neden pm atıyorsun, aç şikayetini