Konu: Karşı Tarafı Düşünmeden Hareket Etmek  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2025 16:35
Bu tarz arkadaşlardan çok fazla var. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim. İlgili şikayet aşağıda,

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=176733.0#lastPost

Alıntı
sabahlara kadar para kasıyorsun, bir ton role giriyorsun para elde etmek için elinden geleni yapıyorsun sonra bir tane deagle alıyorsun yaklaşık 1mye yakın para veriyorsun $1.000.000 bu parayı kasmak için günlerini harcıyorsun bak günlerini  :D

sonra iki tane memur II karakter bir mekanda kavga edip yere düştün diye elindeki sistemden dolayı görünen silahı hemen polise ihbar ediyor - (kavga rolünden düştüğünü görmelerine rağmen)

rastgele elemanın birisi bunu önceden sezdiği için (lan o kadar uğraşmışsın silah almışsın para vermişsin rollerini buna göre kurmuşsun) seni kaldırıyor bu iki sivrizekanın amacı yerine ulaşmasın diye sokağına bırakıyor. sonra memur 2 olan paşam gelip senin rolsel fotoğrafını çekip ıc görevdeki polis memurlarına atıyor ve sen tutuklanıyorsun

senin durumun tam olarak şu oluyor (1m para, 1 ay para kasma ve günlerce yaptığın roller - 5 hapiste saat zaman kaybı);

Bu tarz durumlara düşen illegal rol yapan arkadaşlarımız elbette ki oluyordur, hepsi haklı diyemem ama bu şikayette olduğu gibi haklı olanları var. Dışarıdan bir göz olarak yorumum yukarıdaki gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
funny
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
gokturk, mastin19, Easthan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.09.2025 16:38
biz dost biriktirdik, o yüzden elhamdülillah kaptırdığımız silahın peşine düşmeyiz. o kadar vakit kaybı ve pc başında BUNLARIN SİLAHLARINA EL KOYMALIYIZ AĞĞĞ diye bağıran sivilceli hafif kilolu arkadaşlarla rol yapmaktan sıkıldım. düşman olmaları çok normal çünkü yakın olacak fırsatı vermiyoruz. hayran gibi açığımızı kollamaya devam etsinler. // konudan bağımsız, vicea yeni başlayıp emekleriyle uzi shotgun alan ve illegal rol kovalayan arkadaşlar için başlı başına fiyasko zaten. direkt oyunu bırakma sebebi. vice yönetimi niye bu arkadaşları pd kadrosuna/mod kadrosuna vsvs herhangi bir kadroya alıyorlar anlamış değilim. oyuncu artsın diye mi? oyuncu en başta artıyor gibi görünse de zamanla bu yrb kardeşler yüzünden en dibi görecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.09.2025 16:40
Sonuçta bir oyun oynuyoruz ve bu oyunun bazı sorunları var tabii. Bu sorunları kötüye kullanmak-insanların emeklerini hiçe saymak yerine görmezden gelmek en doğru davranış olacaktır. Bende PD rolü yaptım ve bu tarz durumlarla defalarca karşılaştım. Bunun bir oyun hatası olduğunu bildiğim için görmezden geldim her defasında ve oluşumdaki arkadaşlarımı da bu yönde uyardım(role yansıtmaması gerektiği hakkında). -win- almak için oynamak yerine empati yapalım, karşı tarafın emeklerini bir hata yüzünden hiçe saymayalım. Bu şekilde oyuncu kitlesi kalitemizde az da olsa artışa geçecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.09.2025 16:58
bizlerde zaman zaman hoodumuzda vs afk kalıyoruz düşürülüyoruz veya yanlışlıkla q&e yapıyoruz. bizlere nasıl davranıldı, sürekli roleplay yapıldı ve elimize gelen silahtan biz sorumlu olduysak bu arkadaşlarında da bundan sorumlu olmaları gayet doğal. bizimde çok silahımız alındı fakat biz gerekli rollere uyduk, karşı tarafa sallamadık. ooc toxiclik yapmadık, gereken rollerimizi sürdürdük karşı taraf hatalıysa şikayet açtık. Bu işler böyle yürür, sivilceli&ergen dediğiniz kişilerin rol kalitelerini değerlendirmek yerine, bir rol nasıl sürdürülür o öğrenilmeli.

kaybedeceğin şeyin altına yatmayacaksın, polis arkadaşlar sonuna kadar haklı. bu zamana kadar ben de silah kaybettim hiçbir şekilde ağlayarak sağda solda konu açma gereksinimde bulunmadım. ister hata olsun (ki hata olsa geri alırsın şikayetle vs vs) yine de o role uyacaksın.
funny
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
mare, marlo,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.09.2025 17:03
bizlerde zaman zaman hoodumuzda vs afk kalıyoruz düşürülüyoruz veya yanlışlıkla q&e yapıyoruz. bizlere nasıl davranıldı, sürekli roleplay yapıldı ve elimize gelen silahtan biz sorumlu olduysak bu arkadaşlarında da bundan sorumlu olmaları gayet doğal. bizimde çok silahımız alındı fakat biz gerekli rollere uyduk, karşı tarafa sallamadık. ooc toxiclik yapmadık, gereken rollerimizi sürdürdük karşı taraf hatalıysa şikayet açtık. Bu işler böyle yürür, sivilceli&ergen dediğiniz kişilerin rol kalitelerini değerlendirmek yerine, bir rol nasıl sürdürülür o öğrenilmeli.

kaybedeceğin şeyin altına yatmayacaksın, polis arkadaşlar sonuna kadar haklı. bu zamana kadar ben de silah kaybettim hiçbir şekilde ağlayarak sağda solda konu açma gereksinimde bulunmadım. ister hata olsun (ki hata olsa geri alırsın şikayetle vs vs) yine de o role uyacaksın.

role zaten uyulmuş, konu o değil  :D okumamışsın galiba
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.09.2025 17:04
bir rol nasıl sürdürülür o öğrenilmeli.
yine de o role uyacaksın.

:)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.09.2025 17:42
Altındaki yorumlar gereksiz ikili tartışmaya dönmüş ve alakasız yerlere çekilmiş, flame yapan kullanıcılar susturuldu. Konuya dönecek olursak sağlıklı tartışma dönmeyeceğini düşündüğüm için K&A, daha uygun bir dille - karşılıklı haterlığa da dönmeden açılırsa tartışılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok