Konu: [19.09.2025] Yetersiz Oyuncu Profili - @mare -@eshadyy  (Okunma sayısı 526 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2025 03:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Morillo @mare - Naheim Fuller @eshadyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.09.2025 02:20 sularından 02:50 sularına kadar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BİR ÇOK OYUN KURAL İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OPERATOR'ün Jefferson'da yaralı memur ve siviller bulunduğunu, tüm ekiplerin bölgeye yönelmesini söylemesi sonucu LIMA olarak bölgeye yöneliyorum. Bölgede Juan Morillo, kelepçeli halde görüyorum ve Çavuş Siena Mifiri'nin olayı hızlandırılması gerektiği sonucunda aracıma alıyorum. Juan Morillo araçta iken arkadaşı olan Naheim Fuller, polislerle durduk yere kavga ediyor. Bu esnada Juan Morillo hızlı olunmasını ve işi olduğu için q atacağını /b kanalı üzerinden söylüyor. Durduk yere kavga ettikten sonra onların yaralı rollerini gerçekleştirmek için ASGH'a gidiyorum. Giderken güvenlik açısından bir BECKETT desteği ile yola çıkıyorum. Kişilerin yaralı rollerini fast roleplay olarak geçirip geçirmeyeceklerini /do üzerinden soruyorum ve kişiler bunu onaylıyor. Daha sonrasında CHQ'ya giderken kişilere miranda haklarını okuduğum sırada Naheim Fuller araçtan iniyor ve yürüyerek kendi başına gitmeye çalışıyor. Kişiyi daha sonrasında rolle araca tekrar bindiriyoruz ve garajda iniyor. Daha sonrasında lobide hiçbirşey olmamış gibi envanterinden (canının yükselmesi için) Carslberg içiyor. Kişiler muhtemelen sesli sohbette oldukları için PM'den yazacaklarına yanlışlıkla emoteler bile veriyorlar. Üç dört kez brawl rolüne kalkışıyor, türk roleplay yapıyorlar. Korkusuzca roller sergileyip sanki freeroam serverde gibi takılıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Juan Morillo /b bölme: GösterGizle

Naheim Fuller Müthiş Hastane Rolü: GösterGizle

Naheim Fuller araçtan inip kendisi gitme çabası: GösterGizle

Naheim Fuller, kelepçeliyken envanterden can yükseltme çabası: GösterGizle

Naheim Fuller Hatalı Emote: GösterGizle

Juan Morillo Korkusuz Roleplay: GösterGizle

Naheim Fuller Hatalı Emote + DMX2: GösterGizle

Naheim Fuller, EMİ rolü: GösterGizle

Naheim Fuller, DİDİN rolü: GösterGizle

Naheim Fuller "her biji niggas" pkk özentisi rolü: GösterGizle

Juan Morillo + Naheim Fuller - DMX3: GösterGizle

Naheim Fuller "türk hapçı rolü": GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bir tanesi birliğin R20'si, bir tanesi ise sadece oyuncu (yersen) olan arkadaşı. Benim ve PD oyuncularının vakitlerini çaldılar ve OOC CEZA kayıtları incelendiğinde unban ile geri döndüklerini ve yetersiz rol bilgisine sahip olduklarını kişilerin mental ve fiziki açıdan bu oyunu oynamaya yeterli olmadığını düşünüp banlanmasını talep ediyorum.

#1 - 19.09.2025 09:16
Juan morillo karakteri bu olaylardan 15 dakika önce glenpark bölgesinde bulunan bir mekanda kavga edip sistemsel bayılıyor. Bölgede kavga olduğu için biz iki polis memuru olarak (Sullivan karakteri bile beraberiz) ihbar veriyoruz ve bölgeye ekipleri çağırıyoruz. Kişi mekanda sistemsel yerden kalkar kalkmaz Richard Perea’ın yardımı ile araca binip direk hood bölgesine kaçıyor hood bölgesinde inip hiç bir şey olmamış gibi duvarların üstünden atlıyor. Bölgeye ekipler geldiğinde yaklaşık 8 dakika afk rolü yaptı daha sonrada zaten birlik arkadaşları oyuna girdi ve üzerimize ateş açmaya başladılar mixing,yaralı kural ihlali ve aktif rol ortamında afk kalmak gibi ihlalleride mevcut.

Birlikte bulunan üyelerde uzaklardan ateş açıp sürekli q çekmekle yetindiler, isimlerini alamadığımız için bu konuda yeterli kanıtımız bulunmamakta.
« Son Düzenleme: 19.09.2025 09:22 yuca back in business »

#2 - 19.09.2025 15:32
@yuca back in business sen ne anlatıyon hayran dostum ya :D

savunma mavunma yapmayacağım zaten bu rolden dolayı yeterince soğuttunuz vicedan, siz oynamaya yrblerle hırsız polis rolü yapmaya devam edebilirsiniz yucacım. Mekanda bana emotesuz 2 kişi saldırıp rkladıktan sonra yerde görünen DEAGLE silahım için efsane bi ajan rolü çevirdin helal. sıçtığım yere kadar takip edip arkamdan polis yolladın. IRL'de nasıl yumruklu bi kavgada birinin elinde deagle görünebilir değil mi? bu da çok umrunuzda değil. silahım gitti zaten bir de jail attırın sizin için en hayırlısı olsun. iyi roller derdim de bilmiyonuz ki hadi eyv :D

#3 - 19.09.2025 15:37
hayran gibi fotoğraflarımı çek, tek başına hooda kadar gelip emote at. sistemsel brawldan dolayı rkya düşen birinin elindeki silahı gördüğün için kuduz gibi arkasından koş paşam, belki silahını kaptırtırsın da karşı tarafın hayatını bitirirsin. deaglemi kaptırdığım için kafama sıkacağım yuca. dün gece iğrendim senden. @Anomaly bile şikayet aç buna dedi sonunda şikayeti yiyen ben oldum hahahahahah

#4 - 19.09.2025 15:38

@Anomaly ile dm :D

#5 - 19.09.2025 16:08
Brawl rolü ile ilgili ekran görüntün varsa şikayetini açabilirsin, kimse tutmuyor. Sistemsel olarak yere düştüğünde, sistemsel olarak silah eline geliyorsa bunu görmüş rolü yapabiliriz. (Sistemsel elinde olan bir silah rolsel yok sayılamaz.) Bunu da aklında tut derim, R20 olmuşsun bir çok kişinin başını çekiyorsun ama bizim rolümüzü sorgulayacak en son adamlardan birisin. Şikayeti lütfen toxicliğe sürükleme, gerekli roller yapıldı. Hata veya kusurumuz varsa oyuncu şikayeti oluşturabilirsin hakkımızda. Yaptığın roller yüzünden vakit kaybettim, seninle rol (freeroam rol) yaparakta bana vakit kaybettirdin. Orada bir çok PD departman oyuncusunu mağdur ettin ve kafandaki tek şey (silahım gitti, toxicleyeyim, savaşta yok zaten trolleyeyim kapatırız birliği) bu mantık olduğu için şikayete de savunma yapmayacağını belirtmişsin. @Anomaly konusuna gelirsek PM üzerinden kendi de belirtiyor. "silahın gitmesin diye seni tanımamama rağmen kaçırmaya çalıştım" bunun etik olup olmadığını gerekli yöneticiler veya adminler gereken kararı verecektir.

Sunucuda sadece rol yapıyoruz, insanları toxicleme&wine oynama gibi bir hayalperestliğimiz yok. Herkesin olduğu bir mekanda emotesiz kavga ediyorsanız, bu ayrıca bir ihlal ve yine sizin sorununuz. İnsanlarla üslubunu da düzeltmelisin, burasının sadece bir oyun platformu olduğunu insanların vakit geçirmek ve eğlenmek amacıyla sunucuda durduğunun farkında olmanı isterim. Herkesin hayatı bir oyun değil, üslubunuda ona göre yap arkadaşım.

Şikayeti inceleyen yetkili arkadaşın, burayı gördüğü  halde daha fazla ileti gelmemesi ve toxiclenmemesi adına kilit vurmasını rica ediyorum.

#6 - 19.09.2025 16:15
emekli bir admin olman, bizimle böyle konuşacağın anlamına gelmiyor sevgili dostum. karşında sokaktaki arkadaşın yok, üslubunu düzeltmeni öneririm.

#7 - 19.09.2025 16:26
mekanda kavga da dönmedi büyük ihtimal bu arkadaşların arkadaşlarıydı brawla giren benimle. çünkü ikisi de ne emote attı ne bir şey durduk yere yumruk atıp rk düşürdüler. sonra da bu yuca kardeşimiz takip etme rolü yaptı. neyse bende silah bitmez, siz eğlendiyseniz sıkıntı yok. silahı geri almak istesem kanıtlarım var uğraşırım da sizle aynı şikayete ileti atmak bile istemiyorum. umarım bundan sonra her gün rk düşmezsiniz silahla

#8 - 19.09.2025 16:30
mekandaki kavgaya karışan karakterler ile hiçbir alakam yok, adlarını bile bilmiyorum. eğer sen biliyorsan at, gerekli adminler incelesin kontrolleri sağlasın. sizin gibi toxiclerle uğraşmamak için tanıtımı kilitliyorum, gerekli admin kararı altına verebilir.

#9 - 19.09.2025 17:41
Konuya alakasız kişiler yazmasın, şikayet amacına uygun şekilde devam edebilir kilitlemeyin. Flame yapan alakasız kişiler susturuldu.