Brawl rolü ile ilgili ekran görüntün varsa şikayetini açabilirsin, kimse tutmuyor. Sistemsel olarak yere düştüğünde, sistemsel olarak silah eline geliyorsa bunu görmüş rolü yapabiliriz. (Sistemsel elinde olan bir silah rolsel yok sayılamaz.) Bunu da aklında tut derim, R20 olmuşsun bir çok kişinin başını çekiyorsun ama bizim rolümüzü sorgulayacak en son adamlardan birisin. Şikayeti lütfen toxicliğe sürükleme, gerekli roller yapıldı. Hata veya kusurumuz varsa oyuncu şikayeti oluşturabilirsin hakkımızda. Yaptığın roller yüzünden vakit kaybettim, seninle rol (freeroam rol) yaparakta bana vakit kaybettirdin. Orada bir çok PD departman oyuncusunu mağdur ettin ve kafandaki tek şey (silahım gitti, toxicleyeyim, savaşta yok zaten trolleyeyim kapatırız birliği) bu mantık olduğu için şikayete de savunma yapmayacağını belirtmişsin.
@Anomaly konusuna gelirsek PM üzerinden kendi de belirtiyor. "silahın gitmesin diye seni tanımamama rağmen kaçırmaya çalıştım" bunun etik olup olmadığını gerekli yöneticiler veya adminler gereken kararı verecektir.
Sunucuda sadece rol yapıyoruz, insanları toxicleme&wine oynama gibi bir hayalperestliğimiz yok. Herkesin olduğu bir mekanda emotesiz kavga ediyorsanız, bu ayrıca bir ihlal ve yine sizin sorununuz. İnsanlarla üslubunu da düzeltmelisin, burasının sadece bir oyun platformu olduğunu insanların vakit geçirmek ve eğlenmek amacıyla sunucuda durduğunun farkında olmanı isterim. Herkesin hayatı bir oyun değil, üslubunuda ona göre yap arkadaşım.
Şikayeti inceleyen yetkili arkadaşın, burayı gördüğü halde daha fazla ileti gelmemesi ve toxiclenmemesi adına kilit vurmasını rica ediyorum.