Konu: Jackie Cantrell  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2025 10:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie Cantrell @RusLaxx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.09.2025 / 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Arkadaşın yaptığı ihlal bir kovalamacada çok abartı olacak PİT manevraları yapmak ve kişiyi öldürme derecesine getirecek şürüş yapıp çok yüksek hızlarda PİT manevrası, bu durumu gerçekte yapsa bir yerlerininkini tersinden görür neyse.. Şikayetim bu yönde. Arkadaş çok kendini role kaptırıp çok abartı roller yapıyor öldürücü pit manevraları ile.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.09.2025 13:24
SAMP oynuyoruz, GTA5 gibi bir platformda oynamıyoruz sana ince işcilik pit atamıyorum, maalasef. SAMP'da durdurma yöntemi bu şekilde, illegal yarıştan kovalıyoruz seni Memur I polis memuru olduğun bilgisini kendin bize veriyorsun. Peşine düşüyoruz, otoyoldasın ve sana 2 defa pit manevrası uyguluyorum. Sana son attığım pitten sonra hiçbir şey olmamış gibi arabandan inip ateş ediyorsun, hiçbir yaralı rolü yapmak yok, bir şey yok, direkt PD TARAFININ silahıyla illegal rol yapıp bizlere ateş açıyorsun. Ekstra olarak seni vurduktan sonra da yaralı rolü yapmamaya devam ediyorsun. Freeroam serverde takılıyormuşcasına 3 kişi tarafından mermi yiyorsun ve yerdeyken hala hiçbir şeyin yok gibi konuşmaya devam edebiliyorsun.
Spoiler: GösterGizle

Ayıp olmasın diye ./do mermi yedi, yaralandı. Tarzında bir şeyler yapsaydın keşke. Hala Troll tarafınla polis ekibinin sana ./do'dan sorduğu rolsel şeyi trollüyorsun.

Buda rol ortasında durduk yere hiçbir şey yokken ./b bölüp rolümüzü baltaladığın SS.

EKSTRA; Lütfen açtığın şikayette üslubuna dikkat ederek konuş, seninle daha önce hiç karşılaşmadık. Tanımadığın insanlara ve şikayet açacağın birisine bu şekilde konuşmamanı tavsiye ederim.

Ben normalde bu yaptığın ihlaller doğrultusunda şikayet açmayacaktım, insanlara şikayet açmayı sevmem fakat bu savunmada bunlarıda eklemek istedim, yaptığın ihlaller doğrultusunda senin ceza almanı talep ediyorum. İyi forumlar  O:-) Tarafımca başka savunma gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 17.09.2025 13:28 RusLaxx »

#2 - 17.09.2025 14:12
Ceza alıcaksak beraber alacağız, senin yaptığın insanlık dışı bir hareket dostum. Hata yapmadım demedim ben zaten fakat senin yaptığında bir ihlal, böyle yaparak kimsenin zevkini kaçıramazsın tamam mı? Ceza alacaksam alırım ama sen ceza almaz isen senin peşinide bırakmıyacağım. Bunu böyle bil dost. Böyle bir karaktersizliği yapanın ceza almamasına göz yummam, tüm zevkimizi kaçırıp senin elini kolunu sallıyarak devam etmenede müsade etmem ben diyeceklerimde bu kadar hadi bakalım.

#3 - 17.09.2025 14:37
Ceza alıcaksak beraber alacağız, senin yaptığın insanlık dışı bir hareket dostum. Hata yapmadım demedim ben zaten fakat senin yaptığında bir ihlal, böyle yaparak kimsenin zevkini kaçıramazsın tamam mı? Ceza alacaksam alırım ama sen ceza almaz isen senin peşinide bırakmıyacağım. Bunu böyle bil dost. Böyle bir karaktersizliği yapanın ceza almamasına göz yummam, tüm zevkimizi kaçırıp senin elini kolunu sallıyarak devam etmenede müsade etmem ben diyeceklerimde bu kadar hadi bakalım.
"Ceza alacaksam alırım ama sen ceza almaz isen senin peşinide bırakmıyacağım." "Böyle bir karaktersizliği yapanın ceza almamasına göz yummam"

((Oyundaki manevradan dolayı OOC kin beslemeyelim, bildiğin tehditkar bir şekilde konuşuyorsun. Sana oyunda pit manevrası uyguladım diye karaktersiz demen de garip. Üslubuna dikkat etmen gerekiyor.))

Tarafımca başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#4 - 17.09.2025 14:39
Tamam gelmesin bakalım, herkes konuşacağını konuştu buda burda biter.  ;)

#5 - 17.09.2025 18:26
Şikayet incelendi.

Jackie_Cantrell karakteri için bahsedilen PIT manevrasının takibini&sorgulamasını IC  haklarınızla birlikte arayabilir, bununla alakalı yanlış uygulama yöntemi görüldüğü düşüncesiyle departman şikayeti oluşturabilirsiniz.

Diğer kısımda ise, paylaşılan kanıtlara göre Sofia_Lavrova karakterinin kaza anı ve sonrasında rol çerçevesi içerisinde gerçeklikten uzak davranışlar sergilemesi nedeniyle cezalandırılacak.

K&A