Konu: xantiheppe_virelli dm  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2025 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: xantiheppe_virelli @xXdkeRken

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BlackForged @babaproturkic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, fear rp, illegal kural ihlali, bölge kuralları.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sivil bir karakter, sebepsiz yere silah alıp dm atıyor. Onaylı hoodumuzda tek başına bize saldırıyor. Ayrıca hile kullandığını düşünüyoruz, kaçan karakterlere sürekli kasık bölgesinden hasar veriyor, incelenmesini talep ediyoruz. Silahının da takip edilmesini öneriyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/kpx2iuz.png https://i.hizliresim.com/fkjkfs5.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.09.2025 23:48
Uzi silahıyla hasar verdiği saniyelere bakınca aim olduğunu belli ediyor, sebepsiz dm atanların silahının silindiğini biliyoruz bu nedenle silahının silinmesini de istiyoruz.
« Son Düzenleme: 15.09.2025 23:55 sukutt »

#2 - 15.09.2025 23:48
https://i.hizliresim.com/rn4poia.png bu da sivil olduğu, birliğe girer falan
« Son Düzenleme: 15.09.2025 23:51 Timodi »

#3 - 15.09.2025 23:49
şahitliğimi onaylıyorum, kişinin de multi account olduğunu düşünüyorum. şikayette de belirtildiği gibi silahın takip edilmesini istiyorum.

#4 - 15.09.2025 23:58
Şahitliğimi onaylıyorum, karakterin aim bot kullandığını düşünüyorum arkadaşım ve beni aynı anda iki saniye içerisinde ve aynı bölgelere hiç mermi kaçırmadan sıkarak düşürdü.

https://hizliresim.com/i99bz2r

üç hareket eden kişiye aynı bölgeden hasar vermesi ve üç kişiyi aynı bölgeden arka arkaya düşürmesi imkansız. Silahın takip edilmesini ve silinmesini talep ediyorum.

#5 - 15.09.2025 23:59
Birazdan açıklamamı yapacağım. Hesabım kaç yıllık hesaptır multi acc ne alaka anlamış değilim. Lütfen herhangi bir delil olmadan iftirada bulunup şikayet konusunu gereksiz mesajlarla doldurmayın. Savunmamı yaptıktan sonra, yorum yapmak yerine konuyu yetkili ekibe bırakmanız en doğru yaklaşım olacaktır. Sadece şikayetiniz (DM) üzerinde savunma yapacağım.

#6 - 16.09.2025 00:00
Birazdan açıklamamı yapacağım. Hesabım kaç yıllık hesaptır multi acc ne alaka anlamış değilim. Lütfen herhangi bir delil olmadan iftirada bulunup şikayet konusunu gereksiz mesajlarla doldurmayın. Savunmamı yaptıktan sonra, yorum yapmak yerine konuyu yetkili ekibe bırakmanız en doğru yaklaşım olacaktır. Sadece şikayetiniz (DM) üzerinde savunma yapacağım.

hesabın dört yıldır açık ve sıfır iletin var  :garip:
ek olarak tekrarlıyorum, hareket eden üç kişiye aynı bölgeden hasar vermen ve arka arkaya aynı bölgeden düşürmen imkansız.  O:-)

#7 - 16.09.2025 00:02
Demek ki, sıfır ileti mi? Açtığım şikayet konularını yada açılan şikayet konularını görmüyorsun sanırım? Topu topuna bana 3 şikayet konusu açıldı bu zamana kadar. Oradan bakınca sizin kadar low mu gözüküyorum?

#8 - 16.09.2025 00:03
Demek ki, sıfır ileti mi? Açtığım şikayet konularını yada açılan şikayet konularını görmüyorsun sanırım? Topu topuna bana 3 şikayet konusu açıldı bu zamana kadar. Oradan bakınca sizin kadar low mu gözüküyorum?

profiline bakıldığında ileti "0" gözüküyor, buna dayanarak bunu söyledim
ek olarak laf dalaşına girmeyeceğim ve tekrarlıyorum, hareket eden üç kişiye aynı bölgeden hasar vermen ve arka arkaya aynı bölgeden düşürmen imkansız. hoodumuzda bize ateş ettiğini varsayarsak "low" sayılabilirsin

#9 - 16.09.2025 00:05

profiline bakıldığında ileti "0" gözüküyor, buna dayanarak bunu söyledim
ek olarak laf dalaşına girmeyeceğim ve tekrarlıyorum, hareket eden üç kişiye aynı bölgeden hasar vermen ve arka arkaya aynı bölgeden düşürmen imkansız. hoodumuzda bize ateş ettiğini varsayarsak "low" sayılabilirsin

"Hoodunuza" siz çekiyorsunuz ama onu ne yapacağız?