Konu: Noob Dm.  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2025 03:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Dushane Diggs @adnandover123

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2025  03:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gerekçe desen yok emote desen yok hiçbir şey yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/5873v4r
Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalı.
« Son Düzenleme: 15.09.2025 03:38 cante »

#1 - 16.09.2025 12:55
@adnandover123 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 16.09.2025 22:20
Arkadaş karton kutuların üzerinde oturuyordu, kendisini ic olarak telefondan aradığımda afk iken ses çıkacağı için pcye gelmesi gerektiğini düşündüm
Ardından aradığımda telefonu titreşimde olduğu için gelmedi. sonrasında yanındaki kutulara sopamla vuruş yapıp kırılma sesini çıkartıp beni duyup oyuna dönmesini sağlamak istedim. Ben bunu yaparken arkadaş kutuların üzerinde oturuyordu ve aynı zamanda ona da hasar veriyormuşum. Sonrasında kendisine durumu pm yolu ile izah ettim. Şikayetinde kararlı olduğunu söylediğinde bir sorun olmadığını söyledim.

#3 - 17.09.2025 01:02
Şikayet incelendi.

Dushane_Diggs karakteri Deathmatching ihlali nedeniyle cezalandırılacak.