Konu: Vincent_Paxton - Adriano_Castello İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2025 01:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent_Paxton @Rooza33 + Adriano_Castello @atomfurki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @semiz Kevin Bellavia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.32 - 01.00
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar, öncelikle Valachi ayak takımıyla karakterlerimiz sorun yaşadı. Bu sorun Brawl'a dönüştü ve Adriano Castello tarafımızca yumruk atılarak düşürüldü.

Düştükten hemen sonra bizleri arkadaşlarına eşgal bildirip, üstüne RK'lı konumdayken de telefondan arkadaşlarını çağırıp bizleri tehdit unsuru olaraktan orada etiketledi. Sonrasında ise yarım saat geçtikten sonra Charles Bellini karakteri bizleri bulup, ayakçı takımına bildirdikten sonra bizlerin karakterleri bunları görüp yumruklarla saldırıyor. Vincent_Paxton karakteri brawl esnasında aracına biniyor, kilitledikten sonra ise tarafımıza CR atılıyor. Bunu bilinçli bir şekilde iki defa üst üste yapıyor ve karakterimi 2 defa yaralı duruma sokuyor. Ayrıca Vincent karakteri farkında olacak ki bir de üstüne ''/me ezer.'' gibisinden bizleri düşürdükten sonra emotesini atıyor. ::)  Sonrasında ise gelişen roller karakterlerimizin kaçırılmasıydı. Bu kaçırılma esnasında ise Adriano Castello karakteri YKİ kuralını zedelemiş, henüz yarım saat dolmasına rağmen ayaklanmış ve bizlere laflar saydırıp araçta tehdit edip üstüne de kafamızda pas pas sapı kırıp Valachi Hood'una kaçırıp işkence rollerine girişiyor. Görüntülerde görüneceği üzere Vincent_Paxton ve Adriano_Castello karakterlerinin bunları yaptığı açık ara ortada. Ayrıca, Adriano_Castello ise attığı emotelerden ötürü yetersiz bir rol bilgisine sahip olduğunu görülebiliyor görüntülerde, karakterime öyle bir yumruk atıyor ki karakterimin ağzını yok ediyor sanki, gevezelik yapmamı engelliyor. :D

b] Şunu da ekleyeceğim, karakterlerimiz herhangi bir rolden kaçma durumunda bulunmadı, rolümüzü hakikatiyle yaptık. Sürekli Roleplay kuralına uyduk, rol bitene kadar zamanımız hêba edildi.[/b]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Adriano Castello karakterini kapsayan Yetersiz Rol Bilgisi kısmı;
Spoiler: GösterGizle

Vincent_Paxton karakterini kapsayan Yetersiz Rol Bilgisi kısmı;
ve video;

Ek açıklamalar(varsa): Böyle gereksiz/saçma rollerden zamanımız heba oluyor, önüne geçilmesini umuyoruz. Charles'a ayrılan kısım Vincent_Paxton olarak düzenlendi, yanlışlık giderildi.

« Son Düzenleme: 14.09.2025 02:04 Khort »

#1 - 14.09.2025 01:53
Benim sanırım olayla bir ilgim yok, kafanız karışmış olabilir mi?

#2 - 14.09.2025 01:56
Benim sanırım olayla bir ilgim yok, kafanız karışmış olabilir mi?

Charles Bellini yerine Vincent_Paxton olarak güncellendi. Gece saat iki, kafamız bu olaylardan ötürü karışık. Rahatsızlık için kusurumuza bakmayın, iyi forumlar. :sampanya:
« Son Düzenleme: 14.09.2025 02:00 Khort »

#3 - 14.09.2025 02:14
Öncelikle iki karakter ile sözlü atışmadan sonra Brawl'a dönüşmüştür. Karakterim sadece Stefano_Bellomo karakterine Brawl rolü öncesinde mesaj attığım. Stefano_Bellomo karakteri Brawl rolün döndüğü noktaya uzaklığından dolayı sadece olay bitiminde bu role dahil oldu ve diğer geri kalan ayakçıları topladı; o noktadan sonra rol gereğinden fazla uzadı. Kısacası RK'lı duruma düştükten sonra adam çağırmadım, toplamadım. Role sonradan dahil olan Stefano_Bellomo karakteri topladı. Diğer işkence konusunda savunma yapmam gerekirse; tarafımca karşı tarafı rencide edici bir işkence rolü uygulanmadı sadece rolsel olarak gelişti, sistemsel olarak bir hasar söz konusu değil. Gece saati olduğundan uykum vardı ve role odaklanamadım, emotelerde hatalar olabilir zaten Kevin karakteri kaçtıktan sonra rolü daha fazla uzatmadık.

#4 - 14.09.2025 02:15
Selam; ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi kavga sırasında Adriano_Castello’yu düşürmüştüm. Rollerden kareler için kamera modunu kullandım, yani çıkar amaçlı bir durum yok. Emotelerime bakarsanız zaten niyetim belli olur. Ama Adriano_Castello’yu düşürmeme rağmen kendisi sanki hiçbir şey olmamış gibi ormanlık bölgede gelip bizi darp etmeye başladı. Rolde adamın suratını Çarşamba pazarına çevirmişim, ama arkadaş hiç etkilenmemiş gibi devam ediyor. Lucas isimli bir arkadaş da “Valachi'Ye Fear rp yap” diyerek zaten rol anlayışlarını özetlemiş oldu.

Şimdi gelelim birkaç noktaya:

1. Bizim karakterler şehirde yeni. Öyle “Allah yoluyla” rol yapan adamlar değiliz, bizi M-G yapan cengaverlerle karıştırmayın. Karakterim Valachi’den olduğunu biliyor mu? Hayır. Peki sen Valachi’den olduğun için RK’lı olmana rağmen kafana göre bizi dövebilir misin? Yine hayır. Karakterlerimiz yabancı olduğu için sizi tanımıyor. Sonuçlarına katlanmamıza zaten sesimiz çıkmıyor fakat insan avına çıkarcasına adam aramanız saçma. İki tane ayyaş için memleketi ayağa kaldırdınız.

2. Karakterin yeminli biri değil, Guido’sun. Rolde dayak atmak da var, dayak yemek de. @atomfurki, “rol yapıyorsan dayak yemeyeceksin” diye bir kural yok. İki sarhoştan sopa yemişsin, en fazla peşimize adam takarsın, dövdürtürsün. Ama “ortalığı ayağa kaldırmak” rol açısından pek mantıklı değil. İstersen DC’den ulaş, sana İtalyan-Amerikan rolünü kendi ağzımdan anlatayım. (Sicilyalı rol anlayışıyla karıştırma lütfen.)

3. Ben seni dövdüm, aradan yirmi dakika geçmeden bizi elinizle koymuş gibi buldunuz. Üstüne üstlük arabayla defalarca çarpmaya kalkıştınız. Sen gerçekten kullandığın arabanın kıymetini bilmiyor musun? Yoksa babanızın arabasını gönül rahatlığıyla pert edebiliyor musunuz?

4. Lucas isimli arkadaşın RK’lıydı ama elimde ekran görüntüsü yok. Buna rağmen gelip beni bıçaklamaya kalktı, ardından da kovaladı. Benim karakterim rol gereği korktuğu için üzerinde silah olmasına rağmen RK’lı birinden kaçtı. İşte roleplay budur. (Feyz al furkan) Fear RP budur. İki saat Ramiz Karaeski tiyatrosunu izledim, en sonunda sıkılıp kaçtım. Karakterim zaten düşürülmemişti.

Arkadaş Valachi’de rol yapıyor ama kuralları uygulamak konusunda pek istekli görünmüyor. Bu yüzden arkadaşınızı rol destek ekibine yönlendirmenizi rica ediyorum.

Guido karakterle Ramiz Dayı rolü yapan arkadaşın yaptırım almasını, Vincent Pexton karakterinin ise rol destek ekibine yönlendirilmesini istiyorum.
Adriano Castello karakterinin RK kural ihlalinden cezalandırılmasını istiyorum

CASTELLO SICILIAN MAFIA FAMILY!!!!!!!!!!!!!'nin yaptırım almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 14.09.2025 02:21 semiz »

#5 - 14.09.2025 02:17
Öncelikle iki karakter ile sözlü atışmadan sonra Brawl'a dönüşmüştür. Karakterim sadece Stefano_Bellomo karakterine Brawl rolü öncesinde mesaj attığım. Stefano_Bellomo karakteri Brawl rolün döndüğü noktaya uzaklığından dolayı sadece olay bitiminde bu role dahil oldu ve diğer geri kalan ayakçıları topladı; o noktadan sonra rol gereğinden fazla uzadı. Kısacası RK'lı duruma düştükten sonra adam çağırmadım, toplamadım. Role sonradan dahil olan Stefano_Bellomo karakteri topladı. Diğer işkence konusunda savunma yapmam gerekirse; tarafımca karşı tarafı rencide edici bir işkence rolü uygulanmadı sadece rolsel olarak gelişti, sistemsel olarak bir hasar söz konusu değil. Gece saati olduğundan uykum vardı ve role odaklanamadım, emotelerde hatalar olabilir zaten Kevin karakteri kaçtıktan sonra rolü daha fazla uzatmadık.

Hayatım, sorun senin RK'lıyken adama işkence etmen, bana ve Johnny'e gidip yumruk atmanda zaten. Kurallara iyi göz geçir. Adamlarınız bizi nasıl eliyle koymuş gibi buldu? Stefano'ya mesaj attıysan bunu bize kanıtlamanı istiyorum. Koskoca Valachi'de rol yapıyorsunuz bari bu tür pürüzlerle on senelik birliği kirletmeyin.

#6 - 14.09.2025 02:31
Burada Hard-RP konseptli bir roleplay sunucusundayız, burada emotelerde hata yapma lüksün yok. Eğer bu sunucuda oynuyorsan kuralları gayet açık ve net biliyor olman gerekiyor. Eğer ki ''emotelerinde'' hata olduğunu düşünüyorsan bunlar için ayrılmış sayfalarca alan var. Zamanınız değerlenip, rolleriniz şenlenir böylelikle.

#7 - 14.09.2025 02:36
Selam; ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi kavga sırasında Adriano_Castello’yu düşürmüştüm. Rollerden kareler için kamera modunu kullandım, yani çıkar amaçlı bir durum yok. Emotelerime bakarsanız zaten niyetim belli olur. Ama Adriano_Castello’yu düşürmeme rağmen kendisi sanki hiçbir şey olmamış gibi ormanlık bölgede gelip bizi darp etmeye başladı. Rolde adamın suratını Çarşamba pazarına çevirmişim, ama arkadaş hiç etkilenmemiş gibi devam ediyor. Lucas isimli bir arkadaş da “Valachi'Ye Fear rp yap” diyerek zaten rol anlayışlarını özetlemiş oldu.

Şimdi gelelim birkaç noktaya:

1. Bizim karakterler şehirde yeni. Öyle “Allah yoluyla” rol yapan adamlar değiliz, bizi M-G yapan cengaverlerle karıştırmayın. Karakterim Valachi’den olduğunu biliyor musun? Hayır. Peki sen Valachi’den olduğun için RK’lı olmana rağmen kafana göre bizi dövebilir misin? Yine hayır. Karakterlerimiz yabancı olduğu için sizi tanımıyor. Sonuçlarına katlanmamıza zaten sesimiz çıkmıyor fakat insan avına çıkarcasına adam aramanız saçma. İki tane ayyaş için memleketi ayağa kaldırdınız.

2. Karakterin yeminli biri değil, Guido’sun. Rolde dayak atmak da var, dayak yemek de. @atomfurki, “rol yapıyorsan dayak yemeyeceksin” diye bir kural yok. İki sarhoştan sopa yemişsin, en fazla peşimize adam takarsın, dövdürtürsün. Ama “ortalığı ayağa kaldırmak” rol açısından pek mantıklı değil. İstersen DC’den ulaş, sana İtalyan-Amerikan rolünü kendi ağzımdan anlatayım. (Sicilyalı rol anlayışıyla karıştırma lütfen.)

3. Ben seni dövdüm, aradan yirmi dakika geçmeden bizi elinizle koymuş gibi buldunuz. Üstüne üstlük arabayla defalarca çarpmaya kalkıştınız. Sen gerçekten kullandığın arabanın kıymetini bilmiyor musun? Yoksa babanızın arabasını gönül rahatlığıyla pert edebiliyor musunuz?

4. Lucas isimli arkadaşın RK’lıydı ama elimde ekran görüntüsü yok. Buna rağmen gelip beni bıçaklamaya kalktı, ardından da kovaladı. Benim karakterim rol gereği korktuğu için üzerinde silah olmasına rağmen RK’lı birinden kaçtı. İşte roleplay budur. (Feyz al furkan) Fear RP budur. İki saat Ramiz Karaeski tiyatrosunu izledim, en sonunda sıkılıp kaçtım. Karakterim zaten düşürülmemişti.

Arkadaş mod, Valachi’de rol yapıyor ama kuralları uygulamak konusunda pek istekli görünmüyor. Bu yüzden arkadaşınızı rol destek ekibine yönlendirmenizi rica ediyorum.

Guido karakterle Ramiz Dayı rolü yapan arkadaşın yaptırım almasını, Vincent Pexton karakterinin ise rol destek ekibine yönlendirilmesini istiyorum.

CASTELLO SICILIAN MAFIA FAMILY!!!!!!!!!!!!!'nin yaptırım almasını istiyorum.

Hangi kafadasın ve hangi kafayla bunu yazdın bilmiyorum ama sakin :)
Karakterim RK'lı duruma düşmeden önce önceki savunmamda ki gibi Stefano_Bellomo karakterine sadece bir sms çekti, Brawl rolü sonrasında karakterim RK'lı duruma düştü ve yaralı rolümü yaptım. Diğer kimseye bir sms attığım gözükmüyor, yapmadım. Stefano_Bellomo geri kalan kişileri organize ediyor, Alhambra'nın kamera görüntülerinden eşgalinize ulaşıyoruz (Idlewood Piru üyesinin video kaydı) ve Idlewood olmak üzere birkaç ekip Stefano'nun sözü üzerine sizleri arıyor. (Olay gereksiz büyüyor, tarafımca herhangi bir rolü uzatma durumu söz konusu değil)

Ramiz Dayı rolü yaptığımda yok, Alhambra mekan çıkışı sadece bir para vermedik diye bu kadar çirkefleşemezsin. Valachi birliğini kirletmek gibi bir iftira da atamazsın.

Kısaca Brawl rolünden sonra Stefano_Bellomo karakteri ayakçı takımını toplamıştır ve Idlewood ile iş birliği yapmıştır. Karakterim sadece RK'lı duruma düşmeden önce şehirde güvendiği birkaç isim arasından sadece Stefano'ya yazmıştır ve rol gereğinden fazla uzamıştır, tekrar dediğim gibi Kevin karakteri kaçtıktan sonra rolün daha fazla uzamaması için Johnny karakterini Stefano karakteri RK'lı duruma düşürüp dağ başından ayrıldık.

Ekran kaydım bulunmuyor, diğer bir kanıt olarak role katılım sağlayan arkadaşlara danışılabilir.

#8 - 14.09.2025 02:36
Ilk olarak role katılan şahıslardan birisi olarak Vincent zaten jail cezasını aldı arkadaşlar banada bir kaç sallamış ancak bunu pas gecerek Adriano konusuna gelmek isterim arkadaşın bahsettiği rk lı halde işkence konusunu şu gözden bakmanızı isterim siz 30 dk önce iki adamdan dayak yediniz arkadaslarinizda adamı dövdu size getirdi iki tokat çekemeyecek bir tekme atabilicek haliniz elbetki vardır ekstradan zaten sistemsel olarak değil rolsel olarak işkence yapıldı rk lı adamlar tekrar tekrar dusurlmedi yada can barlarına zarar verilmedi hatta Kevin karakteri kaçmaya calistiginda bile kovalanmadı arkadaşlarin rolleri bittiği yeni dayak yemiş olsaniz bile 1. Alahamrabin onunde öldüresiye dayak atacak kadar vakrin olmaz maksimym 1 2 yumruk atip bayıltmissindir 2. Olarak bu adamin her yerini kırsanız bayıtlsaniz bile bu adam kendine gelmis hic yoktan bir tokat atacak hali kalmıştır

#9 - 14.09.2025 02:40
Yazım yanlışları için kusura bakmayın saat gece üç ve uykum var bazı yerler yanlış olabilir