Selam; ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi kavga sırasında Adriano_Castello’yu düşürmüştüm. Rollerden kareler için kamera modunu kullandım, yani çıkar amaçlı bir durum yok. Emotelerime bakarsanız zaten niyetim belli olur. Ama Adriano_Castello’yu düşürmeme rağmen kendisi sanki hiçbir şey olmamış gibi ormanlık bölgede gelip bizi darp etmeye başladı. Rolde adamın suratını Çarşamba pazarına çevirmişim, ama arkadaş hiç etkilenmemiş gibi devam ediyor. Lucas isimli bir arkadaş da “Valachi'Ye Fear rp yap” diyerek zaten rol anlayışlarını özetlemiş oldu.
Şimdi gelelim birkaç noktaya:
1. Bizim karakterler şehirde yeni. Öyle “Allah yoluyla” rol yapan adamlar değiliz, bizi M-G yapan cengaverlerle karıştırmayın. Karakterim Valachi’den olduğunu biliyor mu? Hayır. Peki sen Valachi’den olduğun için RK’lı olmana rağmen kafana göre bizi dövebilir misin? Yine hayır. Karakterlerimiz yabancı olduğu için sizi tanımıyor. Sonuçlarına katlanmamıza zaten sesimiz çıkmıyor fakat insan avına çıkarcasına adam aramanız saçma. İki tane ayyaş için memleketi ayağa kaldırdınız.
2. Karakterin yeminli biri değil, Guido’sun. Rolde dayak atmak da var, dayak yemek de.
@atomfurki, “rol yapıyorsan dayak yemeyeceksin” diye bir kural yok. İki sarhoştan sopa yemişsin, en fazla peşimize adam takarsın, dövdürtürsün. Ama “ortalığı ayağa kaldırmak” rol açısından pek mantıklı değil. İstersen DC’den ulaş, sana İtalyan-Amerikan rolünü kendi ağzımdan anlatayım. (Sicilyalı rol anlayışıyla karıştırma lütfen.)
3. Ben seni dövdüm, aradan yirmi dakika geçmeden bizi elinizle koymuş gibi buldunuz. Üstüne üstlük arabayla defalarca çarpmaya kalkıştınız. Sen gerçekten kullandığın arabanın kıymetini bilmiyor musun? Yoksa babanızın arabasını gönül rahatlığıyla pert edebiliyor musunuz?
4. Lucas isimli arkadaşın RK’lıydı ama elimde ekran görüntüsü yok. Buna rağmen gelip beni bıçaklamaya kalktı, ardından da kovaladı. Benim karakterim rol gereği korktuğu için üzerinde silah olmasına rağmen RK’lı birinden kaçtı. İşte roleplay budur. (Feyz al furkan) Fear RP budur. İki saat Ramiz Karaeski tiyatrosunu izledim, en sonunda sıkılıp kaçtım. Karakterim zaten düşürülmemişti.
Arkadaş Valachi’de rol yapıyor ama kuralları uygulamak konusunda pek istekli görünmüyor. Bu yüzden arkadaşınızı rol destek ekibine yönlendirmenizi rica ediyorum.
Guido karakterle Ramiz Dayı rolü yapan arkadaşın yaptırım almasını, Vincent Pexton karakterinin ise rol destek ekibine yönlendirilmesini istiyorum.
Adriano Castello karakterinin RK kural ihlalinden cezalandırılmasını istiyorum
CASTELLO SICILIAN MAFIA FAMILY!!!!!!!!!!!!!'nin yaptırım almasını istiyorum.