0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizi idlewooddan beri takip ediyoruz, videoyu yollarım merak etmeyin. Hile kullanmadığımı da tüm sunucu biliyor. Bence sizde god var gibi işlemiyor çünkü. Kendi kendinizi ifşa etmişsiniz.
Merhabalar arkadaş bana esp diye şikayet açmış 4 - 5 yıldır sunucuda oynuyorum. Adıma hiç bir türlü hile şikayeti açılmadı, hile kullanmadığımı tüm sunucu biliyor. Sen benim ismimi o kadar uzak mesafeden görmeden benim sıktığımı nasıl anladın da şikayet açtın, kendi hileni bu kadar belli etme ve orada üç kişiyiz. İdlewood hoodunu basmadan önce sultan ile iki kere mahalleden geçiyorlar. Bizde o sırada birkaç kişiye sıktığımızda Yajeel karakterini görüyoruz ve emin olamadığımız için ilk seferde sıkmıyoruz, daha sonrasında arabayı fark ettiğimizde nişan aldık ve bir anda kaçmaya başladılar sultan ile o sırada da biz Alhambra çatısına çıktık. Tekrar aynı Sultanı geçerken gördük ve bu sefer ateş ettik. https://streamable.com/redjb9Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: Skysurge - 13.09.2025 01:48Merhabalar arkadaş bana esp diye şikayet açmış 4 - 5 yıldır sunucuda oynuyorum. Adıma hiç bir türlü hile şikayeti açılmadı, hile kullanmadığımı tüm sunucu biliyor. Sen benim ismimi o kadar uzak mesafeden görmeden benim sıktığımı nasıl anladın da şikayet açtın, kendi hileni bu kadar belli etme ve orada üç kişiyiz. İdlewood hoodunu basmadan önce sultan ile iki kere mahalleden geçiyorlar. Bizde o sırada birkaç kişiye sıktığımızda Yajeel karakterini görüyoruz ve emin olamadığımız için ilk seferde sıkmıyoruz, daha sonrasında arabayı fark ettiğimizde nişan aldık ve bir anda kaçmaya başladılar sultan ile o sırada da biz Alhambra çatısına çıktık. Tekrar aynı Sultanı geçerken gördük ve bu sefer ateş ettik. https://streamable.com/redjb9Spoiler: GösterGizle"Sen benim ismimi o kadar uzak mesafeden görmeden benim sıktığımı nasıl anladın"skinin videoda görünüyor be kankammadem video kaydın var, sıkarkenki videoyu atta izleyelim biraz
Alıntı yapılan: harry666 - 13.09.2025 02:09Alıntı yapılan: Skysurge - 13.09.2025 01:48Merhabalar arkadaş bana esp diye şikayet açmış 4 - 5 yıldır sunucuda oynuyorum. Adıma hiç bir türlü hile şikayeti açılmadı, hile kullanmadığımı tüm sunucu biliyor. Sen benim ismimi o kadar uzak mesafeden görmeden benim sıktığımı nasıl anladın da şikayet açtın, kendi hileni bu kadar belli etme ve orada üç kişiyiz. İdlewood hoodunu basmadan önce sultan ile iki kere mahalleden geçiyorlar. Bizde o sırada birkaç kişiye sıktığımızda Yajeel karakterini görüyoruz ve emin olamadığımız için ilk seferde sıkmıyoruz, daha sonrasında arabayı fark ettiğimizde nişan aldık ve bir anda kaçmaya başladılar sultan ile o sırada da biz Alhambra çatısına çıktık. Tekrar aynı Sultanı geçerken gördük ve bu sefer ateş ettik. https://streamable.com/redjb9Spoiler: GösterGizle"Sen benim ismimi o kadar uzak mesafeden görmeden benim sıktığımı nasıl anladın"skinin videoda görünüyor be kankammadem video kaydın var, sıkarkenki videoyu atta izleyelim birazŞikayet açmak için şikayet açmışsın esp olmadığım ortaya çıktı şimdi buradan mı yürüyorsun? Admin isterse gerekli kanıtları söyleyeceğim Hile kullanmadığımı herkes biliyor.