Konu: Jonas_Eschenbach - DM  (Okunma sayısı 450 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2025 21:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonas_Eschenbach @Skysurge - yanındakiler muhtemelen birlik üyeleridir

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12 Eylül 2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videonun yeterli olduğu kanaatindeyim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): alhambra çatısından geçip daha da yaklaşıp sabit duran arabayı vuramamak büyük başarı  ::)

#1 - 12.09.2025 21:42
bpl belli olmuş

#2 - 12.09.2025 21:43
tayt yırtmayı bırakırsa aimi gelişebilir

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 12.09.2025 21:45 ruzgra666 »

#3 - 12.09.2025 21:52
Beyler ne sizin bu bozuk silent sevdanız
ADAMA İŞLEMİYOR ARABADAYKEN :D
Ya kullandığın .asi de birşeyleri açmayı unuttun, ya da cidden elin kolun tutmuyor serhatım...

#4 - 12.09.2025 21:56
Boş şikayet, Yajeel Dawson karakteri arabada olduğu için ona sıkıyoruz sende yanında olduğun için doğal olarak sende mermi yiyorsun. Kısacası İdlewood ile IC husumetimiz olduğu için sıkıyoruz. Sende araya gidiyorsun. Başka ileti gelmeyecek. DM'lik bir durum yok.

#5 - 12.09.2025 22:20
Boş şikayet, Yajeel Dawson karakteri arabada olduğu için ona sıkıyoruz sende yanında olduğun için doğal olarak sende mermi yiyorsun. Kısacası İdlewood ile IC husumetimiz olduğu için sıkıyoruz. Sende araya gidiyorsun. Başka ileti gelmeyecek. DM'lik bir durum yok.

Neden ben gidince ateş açmaya devam ediyorsun peki? BPL'i de kıs biraz belli ediyon  :)

#6 - 12.09.2025 22:21

Neden ben gidince ateş açmaya devam ediyorsun peki? BPL'i de kıs biraz belli ediyon  :)
Tamam, şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 13.09.2025 23:34

Tamam, şikayet sonuçlanabilir.

@Pink

#8 - 13.09.2025 23:46

araya gidiyorsun diye bir şey yok dostum 50m öteden kim olduğumuzu göremezsin. ha zaten vuramadın idle gasın yanındaki binaya indiğinde idw üyesi olmadığımı fark edersin

#9 - 15.09.2025 02:23
Arabayı tamir etmek power gaming değil mi kardeşim? O aracı tamir etmeye basit bir emote kurtarmaz.
@Pink Power Gaming'den karşılık olarak şikayet açılırsa jaillik bir durumu olur mu arkadaşın, haksız mıyım?