Konu: Leonardo_Diego - Moreno_Ricardo | Mixing/Taciz | 11.09.25  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2025 16:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo_Diego - Moreno_Ricardo | @neoncivciv @lypreboos 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.09.25 | 15:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Taciz/Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtta görünen motorlu arkadaşlar beni takip edip IC tanışıklığımız olmamasına rağmen ismimi küfür ile birlikte söylüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.tr/tr/4rnSsa0RcZOeGlT

Ek açıklamalar(varsa): VİCE-RP platformuna yakışmayacak hareketler.... Hadi levelleri az olsa anlarım rol bilmiyorlardır derimde birisi 25 diğeri 38 level.
H-RP oynadıklarını gayet iyi biliyorlar, fakat hareketleri MTA'dan kopup gelmişler gibi hissettirdi....  O:-)

« Son Düzenleme: 11.09.2025 16:18 argentby »

#1 - 11.09.2025 16:40
Oyunda aynı aracı süren bir Astrid var diye biliyorduk ve bașka görmemiștim Senide arkadaș sanıp birșey sormaya geldik bende Astrid bu sormayalım dedim ama o değilmișsin soy adını görünce anladım özür dileyip olayı açıklamadan argo yapıp gittin ve șikayetmi açıyorsun? orada rolü devam ettirmeden basıp giden sensin beklesen hatamın farkına varıp açıklayacaktım fırsat bile vermeden gidiyorsun. oradaki küfürde sana değil motoru kullanan arkadașa söylendi. A**** Astrid bu devam edelim anlamında söyledim. Olayda ss alınan yerden sonra kendisi küfür argo yapıp biz birșey demeden basıp gidiyor.
« Son Düzenleme: 11.09.2025 16:46 lypreboos »

#2 - 11.09.2025 16:46
PM yoluyla iletişime geçip bir yanlışlık olduğunu belirtebilirdin, ayrıca bahsettiğin Astrid'i konuya etiketleyebilirsin. Kendisi seni tanıyorsa zaten bunu onaylar.

#3 - 11.09.2025 16:56
@ownjr Kanka sen Sandık șikayet yedik  :)

#4 - 11.09.2025 17:49
Şahsımla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, tek suçum motor kullanmak sanırım.  :)

#5 - 12.09.2025 00:38
Şikayet incelendi, savunma kabul edildi.

Mevcut şikayete paylaşılan kanıt üzerinden hareket ettiğimizde, gelişmelerin rol içerisinde olduğu ve ooc bir konuya dönüşmediği görülmüştür. Savunma tarafının bahsettiği gibi, Astrid_Ashwell karakterinin bir Bullet aracının olduğu tespit edildi. Şikayet reddedildi.

K&A