Konu: Maskeli#62081 - FRAME, SPREAD.  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2025 17:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dave Grayson @samaverioo
Olaya dahil olan şahit karakter adı:-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:-

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maskeli#62081 adlı arkadaş videoyu kesmiş fakat arkadaşı da aynı şekilde video attığı için, nametag'ı gözükmüş ve kullandığı hileler bariz şekilde gözüküyor.
FRAME, SPREAD.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Maskeli#62081 arkadaşın povu.

0:38'den itibaren Maskeli#62081 adlı arkadaşın povu olduğunu anlayabilirsiniz.

-- Arkadaşın kullandığı hilelere gelecek olursak videoyu izlediğiniz zaman zaten bariz şekilde kullandığı hileler belli oluyor.

Ek açıklamalar(varsa): Ceza yiyeceği kesin, arkadaşın başka bir karaktere aktarmaması için log kontrolü yapılmasını istiyorum.

#1 - 08.09.2025 17:58
Öncelikle selamlar... Daha 1 ay öncesine kadar hileli video paylaştın, mehmet efe arkadaşın buna herhangi bir tepki vermeyip yorum yapmakla kaldı. Sen ve beyni üç kuruş para etmeyen ekibin banlanıp, Idlewood bizim elimizde diye bu tarz hamleler yapmaya çalışmayın. Sizin neye uyuz olduğunuzu iyi biliyoruz.  :D :D
Savunmaya gelecek olursak, ben addon kullanmıyorum. Zaten çoğu addon kullanmayan arkadaşlar da bunu anlayacaktır. A-D yaptığın sıra tırtıklı bir görüntü veya hızlı ad gözükür. Çözünürlüğüm düşükte olup SAMP'ın verdiği limitten fazla fps alıyorum. Videomda herhangi bir sıkıntı göremedim. ÖZELLİKLE; Size sıkmadığımız halde fanlığımızı yapıp bizim videolarımız ile bize şikayet açıyorsunuz. Acaba savaştığımız zaman neler göreceğiz  :D Herhangi bir frame/spread kullanmıyorum.

#2 - 08.09.2025 18:01
Ek olarak şikayetime mehmet efe arkadaşımın bakmasını istemiyorum  :-\

#3 - 08.09.2025 18:20
Sonuçlanabilir. Addon'un böyle bir özelliği yok ayrıca onu da belirteyim, iki şikayete de aynı savunma yapılmış.

#4 - 08.09.2025 18:31
Sonuçlanabilir. Addon'un böyle bir özelliği yok ayrıca onu da belirteyim, iki şikayete de aynı savunma yapılmış.

git kendine adam akıllı bir pc al addon sil fpsin yuksekken oyle mi degil mi gorursun. hem farkli ne savunma yapabiliriz kardeşim değişik misin sen?

#5 - 08.09.2025 18:48
ikili muhattaba girme benimle, yeni mi aldın bilgisayarı bana öğretiyorsun? frame var. başka ileti atma sonuçlansın

#6 - 08.09.2025 18:55
jamaikalı piru gang

#7 - 08.09.2025 18:57
tamamdir fanlarim

#8 - 08.09.2025 19:45
jamaikalı piru gang
fanlarım :D

#9 - 09.09.2025 08:16
ikili muhattaba girme benimle, yeni mi aldın bilgisayarı bana öğretiyorsun? frame var. başka ileti atma sonuçlansın

yeni mi aldın bilgisayarı diyip shotgun improveddan şikayet açan canım 2025 playeri. addonu sildikten sonra tırtıklı ad yapabiliyorsun ad hızın yükseliyor fpsine bağlı olarak, daha önce addonu kaldırıp oynayamadığın için hiçbir bilgin yok. ek olarak kırpılmış videolar bu zamana kadar kanıt niteliği taşımadı, haberin olsun. :D arkadaşımın şikayeti, yazıyorum dayanamayıp sildirtmeyin sonra  :D

ha bir de sozde yetkili mea arkadasımız incelemesin sikayeti ( :D :() bölüm yetkilisi kimse o incelesin, sizin yakın arkadaşlarınızı çekemeyiz bu saatten sonra
« Son Düzenleme: 09.09.2025 08:28 mastin19 »