Konu: Metagame - Maskeli_48423  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2025 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_48423

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2025 - 14.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün isim değişimi atıp yeni karakterime geçtim, rollere girmeden önce biraz para kasmak istedim. Bu süreçte herhangi bir birlik rolüne girmedim, birlikte bulunan herhangi bir üye bile karakterimi tanımıyor. Bugün meslek yaparken kişi yanıma geldi ve "Yahudi tayfasından değil misin?" diyerek role girdi. Muhtemelen forumdan birlik üyesi olduğumu görüp buna göre rolünü yaptı. Karakterimi herhangi bir yerde görmeden, o birlikte olduğumu bilmeden bu role girmesi yanlış. Burada bakış açınıza göre mix veya dm görebilirsiniz. Agresif role gireceğini fark ettiğim için kişiyi rolde uyardım, daha dün taşındığımı belirttim ama karakterimi vurmayı seçti. Daha önce görmediğin birini sen bunlardan değil misin diyerek vurmak... Yorumu size bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum, iyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 06.09.2025 14:57 Fective »

#1 - 07.09.2025 02:01
@aka grand mafia 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 07.09.2025 04:10
Savunmam basit, oluşumdasın. OOC Alımları açık olmayan bir birliğe nasıl girdin? Değil mi.

#3 - 07.09.2025 12:17
Eski karakterimle zaten aynı birlikte rol yapıyordum, birlik içinde farklı roller yapmak istediğim için isim değişimi attım. Aynı birlikte rol yapmaya devam edeceğim için sistemsel olarak birlikten ayrılmadım. Bu süreçte bahsettiğim gibi herhangi bir birlik rolüne katılmadım, herhangi bir birlik üyesiyle tanışmadım.

Karakterimi tanımanız, oluşumla ilişkilendirmeniz imkansız. İsim değişimi attığım tarihe bakılabilir.

Tarafımdan başka yanıt gönderilmeyecek. İyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 07.09.2025 12:26 Fective »

#4 - 07.09.2025 13:16
Şikayet incelendi, yapılan savunma yetersiz görüldü.

Lwancoll_McDaniel karakteri Metagaming ihlalinden cezalandırılacaktır.