Konu: Kwanzaa Lloyd | Powergaming  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2025 18:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kwanzaa_Lloyd @Dwex07

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.09.2025 - 18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karşıdan gelişinden nasıl bir yapıya sahip olduğu tahmin edilebiliyor, kesinlikle rol amacı dışında diğer oyuncuları provoke etmeye yönelik hareket ediyor. Kazaya sebebiyet vermesi bir kenara, sözel olarakta yaptıklarını destekliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
youtube.com/watch?v=-k84v5lgLT0&feature=youtu.be
https://hizliresim.com/1hi75w0

Ek açıklamalar(varsa): Karakterinin 1 level olduğuna aldanmadan profiline girdiğinizde ıslah olmayan bir arkadaş olduğunu anlayabilirsiniz, un-ban talepleriyle mi bağı var bilmiyorum ama zaten şurada epi topu kaç kişi rol yapıyoruz da bunun gibileri gelip rol keyfimizi durduk yere baltalıyor? ıc bir mesele olmadığının altını çizmek istiyorum. Kaza değil, kasıt bunun adı. Aynı yerde aynı olayı daha öncede yaşayıp şikayet oluşturdum, in-game olarak değerlendiren yetkiliye selam olsun. Ortada bir ihlal olduğunu gören yetkili arkadaş ilgilenebilirse sevinirim. Aksi hâlde şimdi bir patriot alıp şehirde motorcu avına çıkacağım.

#1 - 04.09.2025 18:56
Gayette in-game gerçekleşen bir olay, oyun içerisinde yaşadığı her şeyi foruma ulaştırmaya bayılan bir profilsin galiba. Şikayet tam olarak ne üzerine, onu bile anlayamadım. Sağa dönmeye çalışıyorum, seninle çarpışıyorum. Bir de kaza yapar yapmaz bana pm üzerinden ulaşmaya çalışıyor.  ::) Tarafımca daha da savunma iletisi gelmeyecektir.

#2 - 04.09.2025 20:16
2021 yılından bu güne kadar kaç adet ileti attığıma bakarak her nefesi forumda almadığımı idrak edebilirsin. Senin gibiler istisna oluyor işte, kameram ful dikkat senin üzerinde. Haksız da çıkmıyorum sanki videoya bakınca?
Sağa dönecekmişmiş, çarpışıyormuşmuş. - https://hizliresim.com/n1g4jna - Nereye dönecektin çok merak ettim?
Hadi gerçekten buna kasıt değilde kaza diyelim, 2 teker üstünde şöyle çarpıp savrulupta ayakta kalabilmen çok gerçekçi gelmedi bana. Aynı senaryoyu ooc çektiğin bir video gelir mi?

Direkt chati açıp pmden ulaşmaya çalışmamın nedeni basit değil mi? gelde sinirlenme. Neyse baksın arkadaşlar şikayete, bir de şuna;
https://hizliresim.com/r85qhte

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#3 - 05.09.2025 01:38
Merhaba, şikayet incelendi.

Kwanzaa_Lloyd karakteri Retarted_RP kapsamında cezalandırılacak.