Konu: Shaqqy Boulevard ve maskeli - bunny ortak nezaket  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2025 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ozdeemir ve maskeli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:36 03.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşları dövüyorduk, bunny yapa yapa kaçtılar. shaqqy pmden küfür etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.09.2025 00:52
Komut vermeden katana ile vurmak nedir peki ? kendi hata yapıyor birde şikayet acıyor komik adam seni ?

#2 - 04.09.2025 00:54
Merhabalar, olaya bende dahilim karakterim Miguel Jackson. Şahıslar emote vermeden bize yumruk ile saldırdılar katana ile vurdular bizlerde o olay anında sinirlenip bunny atarak kaçtık haksız olduğumuz konu ssleri toplayıp onlara şikayet açmamamız ama bize bu şekilde saldırmaları sonucunda bizlerde bunny yapmış bulunuyoruz olaya açıklık getirmek istedim.

#3 - 04.09.2025 00:58
Merhaba,  maskeli olan benim, bunny yapmamızın sebebi Miguel'in de dediği gibi arkadaşların olayla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen bize "emote" vermeden bize saldırmaları. Ayrıyetten "mixing" yaptığınız da açık ve net bir şekilde videonuzda da belli oluyor. Aracı parçalatmaya çalışırken araç sahibi ve sizin de aynı anda hepinizin burada olması ve attığınız videoda hiçbir şekilde herhangi bir iletişim kanalı olmadığı da açık ve net bir şekilde belli olmakta.
« Son Düzenleme: 04.09.2025 01:01 owsrich »

#4 - 04.09.2025 01:00
Bir de mixing yaptıklarından dolayı şüpheleniyorum düz kontak ile elegy'yi çaldık ardından parçalatmaya geldik sonrasında arkadaş geldi ve parçalatmak için kapıyı açtırıcakken bir anda iki üç araba adam geldi bu esnada telsiz ve ya sms yoluyla hiç bir iletişim kurulmadı ya pm üzerinden haber verildi ya da discord üzerinden haber verildi discord ve ya pm iletişim yolları ic bir iletişim yolu olmadığını belirtmek isterim, eğer arkadaşların meta yapmadıklarına dair bir kanıtları varsa onlardan da özür dileyeceğimi belirtmek isterim.

#5 - 04.09.2025 01:07
savunmalar yapılmış @Pink sonuçlanabilir

#6 - 04.09.2025 01:13
Aynı zamanda revege kill attılar bunuda belirtmek isterim, şu an ekran görüntüsü olarak arıyoruz. Jamal Elwood isimli arkadaşım iki kişiyi bayılttı ardından emote atmadan ayaklanıp tekrardan arkasından koşuşturmaya başladılar bu koşuşturmaca 3-4 dakika sürdü denebilir. Koştuklarına dair ekran görüntüsünü aşşağıya bırakıyorum iki kişinin bayıldığı ssi de bulmaya çalışıyorum.

ekran görüntüsü ve ana kayıt incelenirse daha yeni emote attıklarını farkedebilirsiniz, beni bayılttıktan sonra kaltım ve arabamızı almaya gittim geldiğimde tekrardan Jamal Elwood'a saldırdılar ve saldırma emotesini yeni attılar.

https://hizliresim.com/fc598qs

#7 - 04.09.2025 01:37
size şikayeti ben açtım, savunma yapmalısınız şikayet değil.  bana şikayet açtığınız zaman ben savunma yaparım.

#8 - 04.09.2025 02:11
Merhabalar, mixing konusuna değineyim bunun için şikayette açabilirsiniz, hurdalığı biz yönetiyoruz. Birliğimizden Conor ve Declan karakterleri aracın çalındığını ve konum olarak hurdalıkta olduğunu söyledi ve bizde gittik. Zaten hurdalıkta bizden 1 kişi vardı, bizde gelip olaya dahil olduk.
Kuralları bilmediğiniz apaçık fakat şikayet açmakla uğraşmak istemiyorum. Olayın devamında hurdalığa gelip tekrar saldırmaya başladınız. Umarım bu hareketlerinizi değiştirirsiniz. Sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

#9 - 04.09.2025 04:47
Şikayet incelendi.

Shaqqy_Boulevard & Jamal Elwood karakterleri Bunny/Chicken Run ihlali nedeniyle cezalandırılacaktır.
« Son Düzenleme: 04.09.2025 14:50 reagan »