Konu: Adrian_Karpov - Lance_Strickland  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2025 16:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian_Karpov  @ shque Lance_Strickland @Leonar_Smeet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luca_Alguaci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.09.2025 - 02:56 

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirli isimler ile hiç bir şekilde rolüm yok, daha önce görmedim bile. Crenshaw sokağına çıktım, hiç bir hareket yapmamış olmama rağmen arkadaş gelip "UZI" ile driveby atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.09.2025 17:14
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 03.09.2025 21:25
Merhabalar, öncelikle şunu demek istiyorum. Adamlar biz sokaklarında sakince takılırken sebepsizce bize gelip saldırdılar, üstelik OOC böldüler. Bunun hırsıyla bir şey yapmadım, dün sokaktan geçerken karakterimin kız arkadaşına sarkıyor. Sarkıyor dediğim tatlımlı matlımlı konuşuyor, karakter oldukça kıskanç zaten. Bize orada sıkacaklarını veya noob dm gireceklerini bildiğim için o lafı dediğinden sonra sokaktan ayrıldım, gece sokaklarına geldiğimde emote verip sıktım. Emote de şu şekilde. */me sevgilisine laf atan adamın sokağını kurşuna dizer.* gibi bir emote verip sıkıyorum. Diyeceklerim ve savunmam bu kadar. Lance karakterini de ben dahil ediyorum onluk bir şey yok, sadece aracı kullanıyor. İsterseniz savunmasını yazabilir.

https://hizliresim.com/rf0ltbq   https://hizliresim.com/hg6t90y  https://hizliresim.com/5uffamy

#3 - 04.09.2025 00:15
Tanımadığınız bir sokakta, herkesin içerisinde korkusuzca rol yaparsanız, sonucuna katlanırsınız brom. Yaptığınıza rol bile denmez, ooc samimiyeti ıc de kullanamazsın maalesef. Artı olarak da "İl-legal" yasağı olan bir birliğe driveby kalkıyorsun, bu ne kadar doğru? Anlatır mısın? Tek başına bir sokağa sıkmak bile rol dışı. Realde böyle bir durumu kolay kolay yapamazsın, hatta hiç yapamazsın. Ne bir konuşma var ne de bir şey. Direkt olarak "DM" oluyor bu.

#4 - 04.09.2025 00:17
gelip troll rol yaparsan dayağı yersin sokakta. bir de bunu bahane alarak uzi dme mi geldin sivil halinle? bir de birlik mi açtın? iyi roller krdşm

#5 - 04.09.2025 00:34
Troll? Siz ilk adama daldınız ne oluyor dediğim anda bana da saldırdınız? Her neyse yetkili karar verir duruma.

#6 - 04.09.2025 04:38
Şikayet incelendi.

Adrian_Karpov isimli karakter genel illegal kural ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Yeni açılan birliklere ilk 15 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.