Konu: [02.09.2025] Leo Smith - Deathmatching  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 02:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo Smith, @JohnyBravo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş birliğimizden ayrıldı, anlamadığımız bir şekilde oluşumdaki tüm oyunculara düşman olmuş. Gelene geçene ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli şikayet açtığım için kin tuttuğumu felan zırvalayacak. Ama tek yaptığım şey yaptığı ihlal yüzünden cezalandırılmasını istemek. Hood bölgesine gelip gereksiz yere zamanında abi çektiğin adama neden ateş açarsın ki?

#1 - 02.09.2025 02:19
Adamın kardeşine sıktınız sabah onun dışında adam sana sıkmamışki sadece emote var IASYUDATYFADYSTTAYSFGADSTYAS jail yedirmek için her yolu denemeyin kral ooc kini atın bir kenara

#2 - 02.09.2025 02:22
Adamın kardeşine sıktınız sabah onun dışında adam sana sıkmamışki sadece emote var IASYUDATYFADYSTTAYSFGADSTYAS jail yedirmek için her yolu denemeyin kral ooc kini atın bir kenara
ooc kin tutsam böyle mi tutarım sence beni bilen biliyor

#3 - 02.09.2025 08:59
Bak dostum ooc kinini bir bırak normal oyununu oyna önceden yaşanan olaylardan haberin var bu olaylar olduktan sonra Leo Smith karakteri İdlewood ile arasını açıyor en sonunda ise Mahlik karakterinin ablası Jesse Smith karakterine ateş etmesi ile olaylar çıkıyor Jesse ve Leo karakterleri idlewood'a düşman karakterler haline geliyor bu olaylardan sonra ateş açmamız gayet normal

Kanıtlar:   https://hizliresim.com/8vy9tg1 

#4 - 02.09.2025 13:23
Seni dövenlerin arasında ben olduğumu görmüyorum, Wannabe tayfadan dayak yiyip kendi kendine bir kin tutmuşsun. Sence mantıklı mı?  :)

#5 - 04.09.2025 05:02
Şikayet reddedildi.

Rolde yaşanan bazı olaylar neticesinde, karşılıklı açılan şikayet konularına istinaden ceza boyutuna uygun bir durum görülmemiştir. Leo Smith, Jesse Smith & Yajeel Dawson karakterleri için aynı konuyla ilgili şikayet gelmesi halinde daha ağır yaptırımlar uygulanacaktır.