Konu: tafo unfreeze  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 01:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @tafo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: videoda var
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş brawl videosu yapmış 13. saniyede yere düşürülüp tekmeleniyor unfreeze basıyor birden zıpkın gibi dikiliyor geri. Ayrıca kamerasının da o şekilde dümdüz konuma dönmesi unfreeze basıldığını kanıtlar nitelikte. İlgilenecek admin denerse görecektir. Basmayın kardeşim, kullanmayın kardeşim. Aynı video kendi birliğinin tanıtımında da var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hile kullanımı kapsamında ilgilenilsin işte. Banlanmasin jail yesin.
« Son Düzenleme: 02.09.2025 05:26 kral gokturk hukumsuz »

#1 - 02.09.2025 01:48
ben burada beş senedir oynuyorum, adıma hiç bir yerde hileden şikayette yok, bizim işimiz olmaz bir kere. Video kırpılmış ve hızlandırılmış,denk gelen kısmı o sana kanıtını da yolluyorum, leke yapmanıza gerek yok, teşekkürler. Klasik brawl rolü, bunun altında da mana aramayın, kimin hileci olduğunu herkes biliyor, üstünüze alınmanızı istemem ama durumlar böyle, ben ekranımda unfreeze'e dair bir şey de göremedim ama siz bilirsiniz, sizin hile pazarlama işleri kesat galiba göktürk. arada bir karakter yere düştüğünde space bastığında doğrudan dikiliyor, bunu herkes bilir.

https://hizliresim.com/9krhxy0
« Son Düzenleme: 02.09.2025 02:20 tafo »

#2 - 02.09.2025 02:08
Winlemeye çalışmak veya kışkırtmak yerine rolleri olağan akışına bırakırsanız daha iyi olur. İki tarafta zevk almalı. :vays: :nays:
bunu karakterini ck ettiğimizde bize sallayan adam mı söylüyor? bırakın dayı bu işleri azıcık zevk almaya bakın, rol bilginiz yok onu anladıkta, hile kullanıp, kullanmayan adamlara da leke atmayın bi zahmeet.

#3 - 02.09.2025 02:09
Winlemeye çalışmak veya kışkırtmak yerine rolleri olağan akışına bırakırsanız daha iyi olur. İki tarafta zevk almalı. :vays: :nays:
bunu karakterini ck ettiğimizde bize sallayan adam mı söylüyor? bırakın dayı bu işleri azıcık zevk almaya bakın, rol bilginiz yok onu anladıkta, hile kullanıp, kullanmayan adamlara da leke atmayın bi zahmeet.
Karakteri ck etmek için binbir türlü garip hareketler yapan adam bana karışamaz. O savunmaya yazdıklarınla bu yaptığın savunma aynı, ikisi de geçersiz ve saçma.

#4 - 02.09.2025 02:11
tamam saçma olsun, kirlilik yapmaya gerek yok, daha fazla sizinle muhattap olmayacağım dostum, her sene aynısınız, benim işim gücüm var ben sizinle uğraşamam vallahi, kanıt yetersiz kalırsa admin arkadaş ulaşabilir.
« Son Düzenleme: 02.09.2025 02:19 tafo »

#5 - 02.09.2025 03:10
savunman cok gecerliymis kral. videoyu birkac kere daha izledim, videonun kesildiğini gösteren hic bir detay yakalayamadim. can barın da dahil olmak üzere nedense sen dışında tüm bölge olması gerektiği gibi olağan akışında. madem video kesilmis orijinal halini yollarsin buraya mevzu cozulur cekeriz sikayeti. onun dışında beş yıldır oynaman ve sikayet yememen bir sey ifade etmiyor. ayni sekilde eski hesabimda da bunda da ne bir hile sikayeti yemisligim var ne hileden bi jailim var. ama nasil oluyosa "hile pazarlayici" damgasi yemisiz bi sekilde. unfreeze basmadiysan videonun orijinalini ilet sikayeti cekelim iste daha da uzatilacak bir sey yok, edit programindan o saniyeye kesik atman da hic bir sey ifade etmiyor. space falan da deme hic, space basinca kamera acin o şekilde toplanmaz geri, kamera acinin o sekilde standart konumuna donmesi bile unfreeze kullandigini kanitlar nitelikte. hesabin yuksek levelli diye yasaklanmazsin zaten o kadar cirpinmaya gerek de yok.
« Son Düzenleme: 02.09.2025 03:16 kral gokturk hukumsuz »

#6 - 02.09.2025 03:18
çırpındığım yok, senin gibi adamlara yalan konuşacak zamanımda yok, kendi videom ile şikayet açıyorsun bir de çırpınma diyosun, saf mısın oğlum sen? olan neyse onu söyledim sabahta orjinali duruyorsa sallarım sıkıntı yok yani, platform da eşşek tabi sizin yaptıklarınızı bilmiyor, bir de kendini savunuyor  ::) video orada kesiliyor çünkü devamı olarak geliyor, iki kayıt düşün, programda da birleştirip render alıyorsun, mala anlatır gibi anlatmak istemiyorum, şikayet açmak için açmayın, cevapta vermeyin lütfen, valla uğraşamam dayıcım, karar bekleyelim.
« Son Düzenleme: 02.09.2025 03:22 tafo »

#7 - 02.09.2025 03:24
az once kirpilmis demiyor muydun? simdi iki kayit birlesmis de sen space basmissin da hic bir animasyona girmeden tekmelenirken aninda ayaga kalkmissin da  kamerani nasil olduysa tak diye standart konumuna getirmissin de o sirada yeni kayit baslatmissin da ohooo. su savunmani tek seferde yapaydin keske yalanlarini kendi icinde bi tartip. gece gece ugrasmazdik yani uykumdan kalktim valla
« Son Düzenleme: 02.09.2025 03:35 kral gokturk hukumsuz »

#8 - 02.09.2025 03:29
bahsettiğin yer zaten kırpılmamış orjinali o, kayıt ikiye bölünerek çıkıyor diyorum anlamıyor musun sen?  :D

#9 - 02.09.2025 03:38
of tmam tafocan ya nasil kiviriyosan kivir at videonun orijinalini ben ugrasmiyom daha senle