Konu: Oyuncu Şikayeti - Dane Roger / Declan Rowe [02/09/2025]  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dane Roger / Declan Rowe @befeylmazz @flameofthewest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  İzinsiz bir şekilde OOC Çıkmak, ADK.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/aab4ilj https://hizliresim.com/9jgukxa

Ek açıklamalar(varsa):N/A  :sampanya:

#1 - 02.09.2025 01:04
Pardon

#2 - 02.09.2025 15:19
Pardon ne kanka? Anlamıyorum? Sen benim gelip burada ailevi değerlerime küfür ediyorsun ve karşılığında özür mü dileniyorsun? Gerçekten garip bir durum değerli yetkililerimizin en uygun kararı vermelerini istiyorum

#3 - 02.09.2025 20:19
Önceki kanıtlar olsaydı suan burda tek bir cevap vermezdim anlık sinirle yazilan bir yazı burdakiler durduk yere kimse kimsenin anasina kufur etmez anliyor musun dostum elimde bir önceki deliller olmadigi icin savunmw yapamam  suanda yetkililere de özür diliyorum ama gerekeni yapacaklar zaten haksizim suan attiklarında

#4 - 02.09.2025 23:11
İki adet kanıta da baktım ancak Declan Rowe karakterine ait herhangi bir ihlale rastlamadım, Dane Roger'i oynayan arkadaşımız dün piizlenmişti yapacak bir şey yok.

#5 - 04.09.2025 02:41
Şikayet incelendi.

Dane_Roger karakteri OOC Küfür ettiği için işlem uygulanacak.
Declan_Rowe karakteri bu seferlik uyarılıyor tekrarı halinde daha büyük ceza ile karşılaşabilirsiniz.