Konu: Liang_Chu - Adeltrud Oberfelt - Trolling - Tr terim- Hatalı emote  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2025 17:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Liang_Chu,  Adeltrud_Oberfelt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Trolling - Tr terim- Hatalı emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /do uzerinden Aleykum Selam felan yazıyor TR Terim+ hatalı emote kullanıyor Adeltrud'da /do dan amaçsız bir soru soruyor. Liang_Chu'nun trolling yaptuıgını dusunuyporum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/nj00pjr

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını arz ediyorum.

#1 - 01.09.2025 18:06
Selamlar, bir rol yasaklı mı diye /rapor üzerinden soracağıma yanlışlıkla /do yazmışım. Aktif rol bölgesi, hızlı davrandığım için fark edemedim. Daha dikkatli olurum, daha sonra ise /b ** atarak hatamı belirttim. İyi günler dilerim. Etkiletme de yapalım lütfen, @baboli167

#2 - 01.09.2025 18:09
Adeltrud için şikayetim geçerli değil o halde, sıkıntı yok. Fakat diğer kişinin amacı trolling gibi gozukuyor. Adeltrud karakterine insiyatif sağlanabilir. Fakat diğer karakter için bilemiyorum. /do üzerinden Aleyküm Selam yazmak mantıklı birşey değil bence.  @mollyy

#3 - 01.09.2025 18:28
Merhaba, yaptığım hatanın farkındayım, bunun için sizden özür diliyorum. Atılan emote karşısında bir anlık "Aleyküm selam." yazasım geldi, biraz gülelim diye. Sonrasında yaptığım şeyin ne kadar saçma bir şey olduğunu anladım, düzeltmek için de OOC kanalı kullanıp daha fazla bölmek istemedim. Tekrardan özür diliyorum, amacımın troll olmadığını zaten o an rol içerisinde bulunan tüm arkadaşlar anlar, gayet eğlenceli bir şekilde rolümü gerçekleştirdim arkadaşın mekanında. Bir daha yapmayacağımın sözünü veriyorum, tek seferlik uyarı geçebilirseniz çok sevinirim. İyi roller.

#4 - 01.09.2025 18:28
Şikayet sonuçlandırılabilir.

#5 - 04.09.2025 02:12
Şikayet incelendi.

Adeltrud_Oberfeldt ve Liang_Chu karakteri /do'yu hatalı kullandıkları için "Hatalı Emote Kullanımı" kural ihlalinden işlem uygulanacak.