Konu: Mahlik kwanzaa dm  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2025 17:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mahlik_Kwanzaa @Yılmazcan34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:00 1.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana normalce geldiğimde siktir ol git dedi sadece birşey sordum bende bunun yaptığı şeyi icc olarak küfürle karşılık verdim mahlik ardından ateş açmaya başladı böyle bir rolde yani sadece tartışmada silah sıkmak diye birşey yok bu dm'e giriyor  adamın nedensiz ettiği küfüre küfürle karşılık verdim yani bu şekil bir rolde dm yok chatte gördüğünüzden başka bir olay yok bu sıktığı vakitte

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
      /      https://hizliresim.com/8vy9tg1

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.09.2025 17:23
Öncelikle hayırlı işler  ;)
Karakterinin orada istenmemesinin sebebi ise önceden yaşanan olaylardır. Sen orada 5den fazla çete üyesine karşılık "kumarhanede nasıl yatırdım" "kafana sıktırtma" v.b cümleler kullanarak karakterlerimizi kışkırttın. Öncesinde arkadaşımızı kaçırdığın halde birşey yapmadığımızı da belirtmek isterim. Hala üstüne üstlük olaylı olduğun karakterlerinin önüne gelirsen otomatikmen böyle bir tepkiyle karşılanırsın. Fear yapıp kaçmak yerine beefleşmeyi, tehtid etmeyi tercih ettin. Sonuç ortada. SS'ler bunları kanıtlar niteliklerde.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 01.09.2025 17:25 Yılmazcan34 »

#2 - 01.09.2025 17:31
Orada sadece dönen küfür olayı başka birşey yok siz Leo'yu kaçırdınız ama biz birşey demedik orada olan insanlar işyeri açılışı için duruyor gibiydiler orada gördüğüm sadece 2 veya 3 zenci maksimum onlarda araç içinde olduğum için bana birşey yapamayacaklarını düşünüyorsun gun rp ye girilecek bir durum değil  sadece 2 kişisiniz orada zenci olduğunuz için sadece zencileri sizden saydım
« Son Düzenleme: 01.09.2025 17:34 Lalalala »

#3 - 01.09.2025 17:38
Orada sadece dönen küfür olayı başka birşey yok siz Leo'yu kaçırdınız ama biz birşey demedik orada olan insanlar işyeri açılışı için duruyor gibiydiler orada gördüğüm sadece 2 veya 3 zenci maksimum onlarda araç içinde olduğum için bana birşey yapamayacaklarını düşünüyorsun gun rp ye girilecek bir durum değil  sadece 2 kişisiniz orada zenci olduğunuz için sadece zencileri sizden saydım
kanka inan ki ne dediğini anlamıyorum :D sonuçlanabilir.

#4 - 01.09.2025 17:39
Neden vurulduğunu biliyorsun, tek yaptığın şey kin tutmak ve algı yaratmak. İyi günler  :)
« Son Düzenleme: 01.09.2025 17:50 ruzgra666 »

#5 - 01.09.2025 20:38
Rol yaptığın yer ve kişilere dikkat etmen gerekiyor, rolsel olarak bakıldığında bir çete bölgesinde isim yapmış ve bir lakapa sahip olan bir karakterle role giriyorsun ki bu tarz mahallerde ufak şeyler yüzünden bile silah patlatılabilir, il-legal bir karakterle role girerken daha dikkatli olmalıydın. Gereksiz bir şikayet olmuş

#6 - 01.09.2025 21:15
atacagim ekran goruntuleri eski fakat jesse smith karakteri idlewood birliginde ki oyunculara surekli olarak sebepsiz yere kiskirtmalarda bulunuyor. bunlar da goz onunde bulundurulursa iyi olur. kisinin nasil bir oyuncu profiline sahip oldugunu herkes bilmeli. sikayeti inceleyecek olan yetkili kisi bu kisinin ck hakkini bizim birligimize verirse gercekten cok seviniriz, iyi gunler.

#7 - 01.09.2025 21:55
Oradaki ss'te kardeşimi kışkırtmak için yapıyorum sizinle bir alakası yok Leo Smith'e diyorum aslında ama siz kendinize alındığınız için devam ediyorum ve bunun dm atmasıyla bir alakası yok cevap veren herkes kendi birliğiniz hiç birşey yokken küfür etmeyecekler zenciler agresifse karakterim ırkçı bir kişilik olarak size karşı dahada agresif

#8 - 02.09.2025 15:44
demekki bize agresif olduğun için mermi yedin. Kendin bile diyorsun. Ana kuzusu rolü yapmıyoruz, tabii ki bizde agresif olacağız. Sen her şeyi söyle biz altta kalalım, ne güzel memleket oh  :D

#9 - 04.09.2025 04:58
Şikayet reddedildi.

Idlewood bölgesi gibi, suç potansiyeli yüksek noktalarda topluluğa yapılan rollerde buna uygun hareket edilmeli. Şikayette bahsedilen karakter, size agresif bir davranış sergilemiş olsa da bir kaç şikayet konusuyla eş değer taşımakta ve daha öncesinde yaşanan bazı rollerinde etkenliği görülmekte. Bu tarz rollere girişirken, bulunan bölge ve çevredeki kalabalığa da uygun hareket edilmeli.

K&A